Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, szmergiel napisał:

zobaczysz co bedzie sie dzialo w niedziele.w kazdym miescie bedzia burdy pod kosciolami w czasie mszy ,ta swolocz nasila protesty.

w niedzielę, to będzie pełny lock down .

Opublikowano
8 minut temu, DTaras napisał:

Kobity... Rolnicy nawet.

ursus - Ty zobacz kiedy to średniowiecze było...

Wiem kiedy było, taki żart ale pierwsze kondony takie były 

Opublikowano

jestes takim podgatunkiem ulman ze nawet negujesz swoje wypowiedzi. sam widziales co bydlo robilo w niedziele wiec przestan juz te bezecenstwa pisac. moze mamy dopuscic zeby calkiem bydlo wszystko rozwalilo. moze sa ludzie ktorym BARDZO nie dopowiada jak  ktos profanuje msze swieta. taki ateista jak ty i tak tego nie zrozumie.zaklamany na maxa szowinista do ktoergo nic nie dociera.

Opublikowano

1 minutę temu, pafnucy napisał:

Coś też mi się tak zdaje, jakoś tą bandę trzeba spróbować powstrzymać.

Opublikowano

Ale chyba na działki będzie można jeździć? :)

Opublikowano

ty wierzysz ze gdyby nawet byl locdown ktory nie bylbym pewien czy wprowadza to to spowoduje zanik protestow?co ty opowiadasz. na wekeend bedzie eskalacja burd

Opublikowano

Nie wierzę też że powstrzyma, ale najpierw spróbują, ja jestem za bardziej radykalnymi środkami.

Opublikowano (edytowane)

znaczy jakimi???

kur...de. co ten zdewociały kurdupel zrobił z Naszym Krajem?

I to w imię czego?  w imię zagłuszenia wyrzutów sumienia....

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No. Tak jak mirro pisał: w średniowieczu jak kobita urodziła trochę inne dziecko to albo sama zamorzyła albo zrobili z niej czarownicę i utłukli z dzieciakiem a w najlepszym wypadku wygnali ze wsi. Tak samo widzę z Wami...

Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

Zawsze powtarzałem że PiS bez Kaczyńskich byłby inny, ale niestety, teraz porządek musi zaprowadzić, bo nie może być tak że ulica zmienia rząd i ustrój w demokratycznym państwie.

Opublikowano

bez kurdupla istnieć przestanie,     moim zdaniem.

1 minutę temu, Sean napisał:

Zawsze powtarzałem że PiS bez Kaczyńskich byłby inny, ale niestety, teraz porządek musi zaprowadzić, bo nie może być tak że ulica zmienia rząd i ustrój w demokratycznym państwie.

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Kurde lajki się skończyły, a tu tyle poczciwych ludzi 😉 i ciekawe rzeczy piszą, między innymi @Sean, @witejus, @akooo, @galan99, @szmergiel, @Denwer  👍

eee. a ja?

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, pafnucy napisał:

znaczy jakimi???

Co ci się nie podoba u Jarka broni kraj przed zniszczeniem ale takie szmaty niszczą wszystko za obce Srebniki .

Jak by nie Jarek to by teraz Islam ganiał po ulicy i takie k**wy by byli zadowolone bo mieli by macice rozjebane .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano

bez kurdupla istnieć przestanie,     moim zdaniem.

eee. a ja?

1 minutę temu, galan99 napisał:

Co ci się nie podoba u Jarka broni kraj przed zniszczeniem ale takie szmaty niszczą wszystko za obce Srebniki .

Jak by nie Jarek to by teraz Islam ganiał po ulicy i takie k**wy by byli zadowolone bi mieli by macice rozjebane .

Ludzie za dobrze mają i się poprzewracało im w d*pach, niektóre miasta między innymi Warszawa daje jakąś kasę na powstawanie bojówek wywrotowych, a szambo niech sobie płynie Wisłą dalej.

Opublikowano
8 minut temu, DTaras napisał:

No. Tak jak mirro pisał: w średniowieczu jak kobita urodziła trochę inne dziecko to albo sama zamorzyła albo zrobili z niej czarownicę i utłukli z dzieciakiem a w najlepszym wypadku wygnali ze wsi. Tak samo widzę z Wami...

No my właśnie akceptujemy wszystkich byle się zachowywali jak ludzie a nie bydło 

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Jak by nie Jarek to by teraz Islam ganiał po ulicy i takie k**wy by byli zadowolone bo mieli by macice rozjebane .

on winien tym rozróbom. nie rusza się gówna bez potrzeby.

Opublikowano (edytowane)

Galan on nie broni przed zniszczeniem, podjął kilka decyzji żeby ludzie w to uwierzyli.

Po tych 5 latach można  łatwo wypunktować co zrobili  a co nadal rozpier...la nasz kraj. A teraz  to wszystko padbie jak gospodarka stanie drugi raz.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Dlaczego nie wspomina nikt co robi opozycja, krzycząc w sejmie to jest wojna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v