Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szkoda poruszać nawet tematu udawanej wiary, bo to temat rzeka.

I o tym wczoraj pisałem, że dojdzie do wojny domowej, długo nie trzeba było czekać na powstawanie bojówek.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
32 minuty temu, ogarek napisał:

ja pytałem skąd TY wiesz a nie stonoga i co TY zrobiłeś,powtarzając po tym oszołomie te jego ,,rewelacje" jesteś tak ,,wiarygodny " jak on

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Ty, przecież to bez sensu bo nie da rady tematu uogólnić. Samo założenie wskazuje, ze karierę para rozpoczęła w wieku szesnastu lat razem z wpadką. Partner, o ile związek dojrzałych ludzi ma zasadniczą rolę do odegrania. Jeżeli kobieta nie chce z nim dzieci to nie jest partner a kolega do dyskoteki - rozumiesz już? Zasadniczo w związku aborcja nie odbędzie się bez wiedzy ani zgody faceta. Inaczej to nie jest nawet układ czy spółka.

@mirro postawił dobrą tezę. Cokolwiek partner by nie zrobił i tak się to może w przyszłości obrócić przeciwko niemu.

Wybory w USA.

https://www.rmf24.pl/news-wybory-prezydenckie-w-usa-trump-zaglosowal-na-florydzie,nId,4813327

Nie ciekawi mnie kto wygra, tylko czy przez wybory zwiększy się liczba osób zakażonych wirusem.

Opublikowano

Dsbh - tylko wówczas gdy będą to rozterki licealistów. Podobnie zresztą jak te małżeństwa tak mocno zdecydowane być razem, że aż się rozwodzą gdy pojawiają się dzieci - ni uja. To są dwie odrębne sprawy.

Opublikowano
2 godziny temu, Sean napisał:

I o tym wczoraj pisałem, że dojdzie do wojny domowej, długo nie trzeba było czekać na powstawanie bojówek.

Ja bym chętnie tych Panów rozbroił. ale chętnie tez dorwałbym w łapki tych co włażą do kościołów albo na nich jakieś pierdoły wypisują. 

Straż kościelna działająca w przestrzeni publicznej, bardzo ciekawe. To może od razu milicja? 

Opublikowano
3 godziny temu, Sean napisał:

O paczaj damskie boksery się wypowiedziały co kobietę pobiły 😋.. Kurla co za cioty.... A to te katoliki co krzyczą "precz z sjonistami" 

Opublikowano
36 minut temu, ogarek napisał:

O paczaj damskie boksery się wypowiedziały co kobietę pobiły 😋.. Kurla co za cioty.... A to te katoliki co krzyczą "precz z sjonistami" 

Ogarek budujesz swoje wypowiedzi na manipulacji Jezus był żydem .W każdym  narodzie sa czarne owce.Ale jak Niemiec powie że wrzystkie Polki to ku..wy to powiesz że i twoja rzona.

• Thanks 1
Opublikowano

Jeśli nie potrawisz sformułować sensownego aRgumentu albo odpowiedzieć na proste pytanie to się poprostu nie mecz.. 😋

Opublikowano
8 minut temu, ogarek napisał:

Jeśli nie potrawisz sformułować sensownego aRgumentu albo odpowiedzieć na proste pytanie to się poprostu nie mecz.. 😋

9 minut temu, ogarek napisał:

To przyjemność mi sprawia ! A zarazem widzę jak jesteś zagubiony.Durzo zdrowia.👍

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy ktoś nie zwariował, jeśli to prawda. Mogą szczepić czy chcesz czy nie i czym tam chcą.  MASAKRA!!!!! 

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Jest taka możliwość iż Judaizm Chrześcijaństwo i Muzułmanizm z jednej kolebki wyszły a nawet dzielą pewne sprawy. Może najpierw Datiowola warto byłoby się z tym oswoić?

A to wczoraj czy przedwczoraj popchli..

Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

5 godzin temu, ogarek napisał:

Czep się jakiej baby czleku lepiej.. 😋

Kogo zostawić skoro nikt nie bierze odpowiedzialności za zbrodnie jakie kler poczynil.. Mało tego ta mafia broni i ukrywa swe zbrodnie... 🤕

Tak jak Polański nie odpowiedział za zbrodnie jakie popełmnił? Większość tych molestowanych to oszuści którzy wyczuli możliwość wuciągniecia kasy na rzekomej krzywdzie rzygać się chce jak widzę te mordy

Opublikowano
11 minut temu, DTaras napisał:

Jest taka możliwość iż Judaizm Chrześcijaństwo i Muzułmanizm z jednej kolebki wyszły a nawet dzielą pewne sprawy. Może najpierw Datiowola warto byłoby się z tym oswoić?

A to wczoraj czy przedwczoraj popchli..

Wedle wszystkich znaków na ziemi i w niebie tak było.Tylko w tychże czasach i nie tylko każdy dopasowuje wiarę  pod swój styl życia .

Człowiek  omylny jest.Może nie umiem czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Judaizm był przed naszą erą. Potem powstało chrześcijaństwo taki odłam a nowych zasadach. Na końcu islam który też ma pewne aspekty wspólne. 

Ciekawostką jest że chrześcijaństwo zapożyczyło sobie kilka rzeczy od  Zaratusztrianizmu starej religii. 

Opublikowano
19 minut temu, leszek1000 napisał:

Judaizm był przed naszą erą. Potem powstało chrześcijaństwo taki odłam a nowych zasadach. Na końcu islam który też ma pewne aspekty wspólne. 

Ciekawostką jest że chrześcijaństwo zapożyczyło sobie kilka rzeczy od  Zaratusztrianizmu starej religii. 

Jaki odłam to jest nowa religia.  Odłam to jest  luteranie, ewangelicy i nie tylko. 

Opublikowano
9 godzin temu, Denwer napisał:

jprdl  ale  żeście  się  rozpisali   :ph34r: wy nie  macie  innego  życia   poza  forum  ??

Jest kilku osobników tak w tym temacie zakorzenionych że widocznie nie mają, to jak te feministki, protestują chyba z braku zajęcia, bo jak tu można mieć dziecko z feminiska 🤔 jak to złapać za dupe przecież od razu oskarży o sexizm i molestowanie 🙆‍♂️

Opublikowano
28 minut temu, dsbh napisał:

Taki film mi się w proponowanych wyświetlił.

I z kim tam rozmawiać, jak oni sobie przyszli pokrzyczeć. Miałbym kilka pytań do nich :ph34r:.

Ojejki...te dzieci, są mniej więcej, w wieku moich dzieci. Gdzie byli ich rodzice, kiedy wychowywać je trzeba było. Jeśli od tej hołoty ma w przyszłości zależeć nasz los, to biada nam, oj biada. 

• Like 1
Opublikowano
41 minut temu, dsbh napisał:

Taki film mi się w proponowanych wyświetlił.

I z kim tam rozmawiać, jak oni sobie przyszli pokrzyczeć. Miałbym kilka pytań do nich :ph34r:.

Przecież to są smarkule z gimbazy, z takimi się nie rozmawia tylko leje wodą, i wali pasem w dupsko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v