Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakladam biznes-tanie , jednodniowe wycieczki na slowacje na kosmetyczny zabieg-wersja oficjalna ,

jako ojciec wielodzietnej rodziny jestem zwolennikiem przymusowej aborcji albo i nie -czemu sam sie musze meczyc, niech i inni tego posmakuja......

jestem za calkowitym zakazem aborcji,wycofaniem ze sprzedazy srodkow antykoncepcyjnych i prezerwatyw,zakazem masturbacji, seksu oralnego,analnego i hiszpanskiego..

seks tylko malzenski i w pozycji misjonarskiej- a co sie bedziemy ograniczac..

niech zyje wschodniopolska katolibanska na czele z gejem eunuchem.

agogu jak spedzisz pare nocy nad szpitalnym lozeczkiem to pogadamy gowniarzu.

aborcja jest zlem i chyba nikt normalny nie ma co do tego watpliwosci.....niestety zycie polega na ciaglym szukaniu kompromisow i czestym wyborem mniejszego zla.............jesli matka zdecyduje sie zabic wlasne dziecko to musi byc prawdziwie zdesperowana..

zastanowiliscie sie co sami byscie zrobili bedac przed takim wyborem ??? mysmy na szczescie nie mieli takiego dylematu....

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

Tylko zwierzęta swego potomstwa nie zabija tylko broni . Człowiek rozumny zabija swe dzieci albo urodzi i wyrzuci na śmietnik .

Po to porobili okno życia zostawić tam ile ludzi nie może mieć dzieci wezmą i wychowają ale k**wa nie zabija bo ciebie i innego k**wa wychowali nie zabili a może i problemy mieli ale wychowali . Powinien być dopuszczone w ale szczególnych sytuacjach . 

Ale nie mordować byle powodu bo tak jedna z drugą sobie zażyczyli .

Drogi Panie, słowo w słowo moje zdanie, Pan Bóg siedzi wysoko i widzi zaprzaństwo co niektórych, oj będziecie się smażyć w smole, oj będziecie, spokojnie czas zapłaty przyjdzie. 

Opublikowano
11 godzin temu, hubertuss napisał:

Tych dzieci w wielu wypadkach z punktu widzenia czysto biologicznego nawet człowiekiem nie można nazwać bo nie posiadają części narządów, które człowiek powinien posiadać.

brak jakich to narządów sprawia, że przestaje się być człowiekiem?

5 godzin temu, mirro napisał:

albo wylądował na trzy zdrowaśki w piecu jak "Janko muzykant".  

nie janko tylko rozalka :) 

Opublikowano

@akooo @galan99 bez obrazy ale chyba w d*pie scie byli i wiadomo co widzieli. Wszystko ładnie pięknie. Urodzić i wychować. A widzicie jak rząd traktuje niepełnosprawnych? Wszystko pięknie się mówi do puki kogoś osobiście taka sytuacja nie dotknie. Po urodzeniu zostajesz sam a pomoc państwa to ułamek potrzeb. Przypadek w dalszej rodzinie pokazał mi, że o wszystko trzeba walczyć, dosłownie wyrywać pazurami. A najśmieszniejsze w tym wszystkim, jest to że najwięcej do powiedzenia w tej sprawie mają w większości bezdzietni kawalerowie.

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

Tylko zwierzęta swego potomstwa nie zabija tylko broni . Człowiek rozumny zabija swe dzieci albo urodzi i wyrzuci na śmietnik .

Po to porobili okno życia zostawić tam ile ludzi nie może mieć dzieci wezmą i wychowają ale k**wa nie zabija bo ciebie i innego k**wa wychowali nie zabili a może i problemy mieli ale wychowali . Powinien być dopuszczone w ale szczególnych sytuacjach . 

Ale nie mordować byle powodu bo tak jedna z drugą sobie zażyczyli .

To ciekawe, bo np. dzikie koty porzucają "ułomne" potomstwo, zaraz po narodzeniu. Śmierć głodowa, rzeczywiście ciekawy sposób na obronę.

1 minutę temu, Sean napisał:

Drogi Panie, słowo w słowo moje zdanie, Pan Bóg siedzi wysoko i widzi zaprzaństwo co niektórych, oj będziecie się smażyć w smole, oj będziecie, spokojnie czas zapłaty przyjdzie. 

Ten sam Bóg, który nie miał problemu utopić dzieci narodzone i nienarodzone w czasie potopu? Który bez mrugnięcia okiem zabijał dzieci Egipcjan, oraz niszczył całe miasta, bez względu na to ile dzieci, kobiet i niedołężnych się tam znajdowało? Masz pstre pojęcie w co wierzysz, bo gdybyś wiedział nie straszyłbyś piekłem - wymysłem biskupów 😂

Opublikowano
1 minutę temu, lukasz222 napisał:

Ten sam Bóg, który nie miał problemu utopić dzieci narodzone i nienarodzone w czasie potopu? Który bez mrugnięcia okiem zabijał dzieci Egipcjan, oraz niszczył całe miasta, bez względu na to ile dzieci, kobiet i niedołężnych się tam znajdowało? Masz pstre pojęcie w co wierzysz, bo gdybyś wiedział nie straszyłbyś piekłem - wymysłem biskupów 😂

Chłoptasiu, czymże ty jesteś przed Bożym obliczem? prochem i niczym, ty z Bogiem chcesz się równać?

Opublikowano
4 minuty temu, thor1984 napisał:

@akooo @galan99 bez obrazy ale chyba w d*pie scie byli i wiadomo co widzieli. Wszystko ładnie pięknie. Urodzić i wychować. A widzicie jak rząd traktuje niepełnosprawnych? Wszystko pięknie się mówi do puki kogoś osobiście taka sytuacja nie dotknie. Po urodzeniu zostajesz sam a pomoc państwa to ułamek potrzeb. Przypadek w dalszej rodzinie pokazał mi, że o wszystko trzeba walczyć, dosłownie wyrywać pazurami. A najśmieszniejsze w tym wszystkim, jest to że najwięcej do powiedzenia w tej sprawie mają w większości bezdzietni kawalerowie.

Dala tego napisałem tylko w szczególnych sytuacjach .

tu taki filmik co do obrony potomstwa .

Opublikowano
1 minutę temu, lukasz222 napisał:

Póki co to ty chcesz robić po raz kolejny za Boga, o którym wiesz całe nic

ty na pewno nie wiesz nic, znalazł się głupio mądry i zmienić chce prawa Boskie.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Sean napisał:

znalazł się głupio mądry i zmienić chce prawa Boskie.

A jakie to prawo Boskim nazywasz?

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

A jakie to prawo Boskim nazywasz?

"Nie zabijaj" jak ci to nic nie mówi, to nawet nie dyskutuj ze mną.

Opublikowano
5 minut temu, Sean napisał:

Chłoptasiu, czymże ty jesteś przed Bożym obliczem? prochem i niczym, ty z Bogiem chcesz się równać?

dodam że mój nieżyjący ojciec mawiał w takich sytuacjach ,,większa moc boska jak baranie rogi"

Opublikowano

Dobra dobra,mówicie o wadach genetycznych,chorobach,braku pieniędzy ale czy to usprawiedliwia zabójstwo? Czy człowieka który już się urodził żyję np 40 lat,jest upośledzony,niepełnosprawny,zdany na łaskę innych czy takiego człowieka można zabić? Najprościej zrobić zastrzyk i po krzyku... Przecież to to samo co aborcja a wy promujecie jakieś podwójne standarty.

Opublikowano

Ci którzy znaczyli krwią drogę chrześcijaństwa, zaprawdę już swoją "zapłatę" otrzymali, możesz być spokojny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v