Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja to pierwszy raz widziałem w tvp w piatek wieczorem. zakaz zgromadzeń a te mendy wieńce sobie grupowo składają jak gbyby nic

najpierw na placu potem na powązkach

1 minutę temu, Generał napisał:

26841100_1964258960502625_63934957883014

Co pamiętamy że PIS przed tyle lat karmił nas zamachem ?

gdzie jest wrak ?

dlaczego antoni nie tworzy nowych teorii

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Generała i co ty wstawiasz ? Tamte tek samo się uparły że wylądują , tak jak i ten że musi połazić po grobach i mieście . Po jednym uporze efekt już był .

Opublikowano
27 minut temu, Pafnucy napisał:

Nie pitol . Kaczyński pokazał że ma ustalone prawa i zakazy w ... tam gdzie słońce nie dochodzi .

Ale mi też znudziły się już w koło te same obrazki .

Masz racje że dziadek w kulki poleciał . Ale właśnie chodzi o te same obrazki 😏

Bo ileż można 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Generała i co ty wstawiasz ? Tamte tek samo się uparły że wylądują , tak jak i ten że musi połazić po grobach i mieście . Po jednym uporze efekt już był .

Ta  jasne   wierz  sobie  w  rosyjską  narracje    o  pancernej brzozie  i   pilotach   którzy chcą  popełnić  samobójstwo

Opublikowano
3 minuty temu, Generał napisał:

26841100_1964258960502625_63934957883014

Uważałem i uważam że ta śmierć była niepotrzebna i na własne życzenie, teoria o zamachu jest chyba tylko po to by uśpić swoje poczucie winy.

Opublikowano

Dobra , bo sam zamiast świętować to pierdzielę tu farmazony ,

Zdrowych Świąt Koledzy !

Opublikowano

Historie smoleńskie były jedynie potrzebne do wygrania wyborów i nic po za tym

Doskonale to widać po 5latach rządzenia pisu że nic nowego nie wyjaśnili a nawet już przestali gadać o zamachu czy wraku

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Lepiej w to niż bujdy psychicznego śledczego . :D

Po wojnie  też byli tacy jak ty którzy wierzyli ruską że Niemcy w Katyniu do polskich oficerów strzelali 

Opublikowano

ponoć amerykany miały dowody na zamach i co w obliczu takiej wielkiej przyjażni z Polska nie chcą ich ujawnić 🤣

Opublikowano

Jaki zamach? Jakie dowody? Są dowody na głupotę pilotów i osób z pokładu które nalegały na lądowanie we mgle ograniczającej widoczność na 200 metrów. Antoś wymyślił jakąś komisję żeby wyciągnąć państwową kasę która poszła na " dochodzenie". Dodatek do sowitej emeryturki jest 😂 a nakręceni psychofanatycy pislamizmu pokroju generała wstawiają tu jakieś pseudopatriotyczne obrazki z samolotem w tle.

Bezdzietny samozwańczy "ojciec" narodu z kotem na utrzymaniu  łamie zakazy maszerując ze swoja strażą przyboczną przez centrum stolycy a pózniej wjezdza  limuzyną na zamknięty cmentarz 🤣  Z utęsknieniem czekam na moment kiedy cmentarna  brama za tym starym kawalerem zostanie zamknięta po raz ostatni.

Opublikowano (edytowane)

d.jpg

Wesołych świąt  dla wszystkich. Oby wódy i oranżady wam nigdy nie zabrakło tak jak ludziom parti :)

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
17 godzin temu, sumek666 napisał:

Jak oceniacie sytuację polityczną w kraju? Czy coś się zmieni? Jaki wpływ ma polityka na pracę rolników?

Kontynuacja tematu: 

Sytuacja POlityczna w moim kraju Polsce  jest bardzo nieciekawa. Najbardziej zindoktryzowana jest branża nie POwiem rolnicza tylko chłopska. Nie wiem dlaczego, ale  jest zerowa świadomość POlityczna w tej grupie społecznej. Zdaje się,  że już mamy wykształconych rolników ale wciąż obecna jest patologia myślowa. Na czym to POlega:

Młodych  rolników zadowolonych  w dobie kryzysu finansowego otrzymanym pińcet plusik POlityka w ogóle nie interesuje,   że nie wspomnę o przyszłym losie naszej ojczyzny. Nie dopuszczają do swoich szarych komórek na jakie jeszcze manipulacje ich jutrem stać aktualny nierząd który wabi się  "Bezprawie i Niesprawiedliwość. Nasze rolnicze związki zawodowe domagają się zniesienia sankcji  handlu surowcami rolnymi z Rosją. Głusza  i pustka w odpowiedzi jest dla nas rolników obelgą w dobie zalewu ze wschodu najgorszego jakościowo węgla sprowadzanego przez różne układziki i spółki pis-dowskiej  maści. Czy mam pisać o starszym  rolniczym Pokoleniu które po otrzymaniu jałmużny w POstaci zwróconego podatku od ich emeryturki z jeszcze pomniejszoną kwotą o ten podatek na pis-dzielców obiecują zagłosować DWOMA ŁAPKAMI. - Rolnicy  obudzcie się z letargu.

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

w domu wszyscy zdrowi czy coraz wiecej ich brakuje ? nie napinaj sie tak  bo i szpitale specjalistyczne maja problemy .....

Możesz Panocku rozwinąć swój wąteczek myślowy czy boisz się wyjść z cienia?

Opublikowano

kazdy wie o co chodzi. oprocz chorego- rzadko ktory domysla sie ze cos z nim nie teges.

dzisaj akurat siedzenie w cieniu jak najbardziej wskazane do slonka 27 

ja tez siedze z trzema dziewczynami w domu[ na szcescie czwarta sie wyprowadzila] wiec swietnie rozumiem faceta😛, trzech kolegow szlo ze sklepu zdezynfekowanych solidnie,przejezdzal obok radiowoz i panowie kazali im sie rozejsc 😂,  w tamtym roku za picie w miejscu publicznym zaplacili "pare" zlotych wiec kazdy poszedl swoja droga

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

kazdy wie o co chodzi. oprocz chorego- rzadko ktory domysla sie ze cos z nim nie teges.

dzisaj akurat siedzenie w cieniu jak najbardziej wskazane do slonka 27 

ja tez siedze z trzema dziewczynami w domu[ na szcescie czwarta sie wyprowadzila] wiec swietnie rozumiem faceta😛, trzech kolegow szlo ze sklepu zdezynfekowanych solidnie,przejezdzal obok radiowoz i panowie kazali im sie rozejsc 😂,  w tamtym roku za picie w miejscu publicznym zaplacili "pare" zlotych wiec kazdy poszedl swoja droga

Widzę, że z Tobą jest całkiem spoko i tu śmignęła   mi myśl skąd pomysły o szpitaliku bez klamek - a tych dziewczyn Ci zazdroszczę bo u mnie deficyt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v