Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

To podawałeś czy dalej kłamiesz jak z resztą???

ty kłamiesz  że  znasz  mój  e-mail  nie  podawałem go  do  publicznej  widowni 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

ty kłamiesz  że  znasz  mój  e-mail  nie  podawałem go  do  publicznej  widowni 

udowodnij,

ja udowodniłem, wiem o tym że podałeś

3 minuty temu, jacus napisał:

jest , wziął ok 36 tyś w 2019r

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

udowodnij,

ty udowodnij że  upubliczniłem  e-maila 

3 minuty temu, jacus napisał:

kurna  że  ja  o tym nic  nie wiem  że  się  załapałem 🤔 ciekwe  kto za mnie  wniosek  złożył  🤔

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, soltys48 napisał:

To podawałeś czy dalej kłamiesz jak z resztą???

jezeli chodzi ci ze z imail dostaniesz od razu adres to bedzie cie to duzo kosztowac. z imaila to bez problemu dostaniesz ip ale adres komputera po ip ze bys dostal od operatora to musisz mies kogos policji albo zrobic wlam na rejestr a to robia goscie co min 10tys zl za to biora

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
2 minuty temu, szmergiel napisał:

jezeli chodzi ci ze imail dostaniesz od razu adres to niebedzie cie to duzo kosztowac. z imaila to bez problemu dostaniesz ip ale adres komputera po ip ze bys dostal od operatora to musisz mies kogos policji albo zrobic wlam na rejestr a to robia goscie co min 10tys zl za to biora

jest jeszcze jedna opcja namierzenia maila i adresu IP, bardzo prosta i bezkosztowa

Przed chwilą, witejus napisał:

wyślijcie sobie pozdrowienia na maile i po sorawie

niech brnie dalej w mitomanie

Opublikowano
20 minut temu, Denwer napisał:

Ale  ja  lubiem  i kupujem  i bede  kupowac  tak jak nutelle  no  i  milkę 

Denver niniejszym przywołuje Cie do porządku i wzywam - opamiętaj się. Tylko smalec i cebula dadza Ci prawdziwa moc.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

jest jeszcze jedna opcja namierzenia maila i adresu IP, bardzo prosta i bezkosztowa

ip to kazdy glupi znajdzie. ja mowilem o adresie normalnym z ip a nie adresie imailowym bo to zupelnie inne bajki do wygenerowania

2 minuty temu, galan99 napisał:

Jeśli program antywirusowy ukryje  IP nie da się samemu namierzyć tylko Policja .

i co zrobisz z tym ip? ip to dopiero prosty poczatek

Opublikowano
15 minut temu, Denwer napisał:

kurna  że  ja  o tym nic  nie wiem  że  się  załapałem (na subwencje dla drobnotowarowych - przyp. cyt) 🤔 ciekwe  kto za mnie  wniosek  złożył  🤔

ja to bym bardziej był ciekaw kto wziął za mnie kasę?
...w razie by przyszło zwracać :ph34r:

Opublikowano
21 minut temu, szmergiel napisał:

jezeli chodzi ci ze z imail dostaniesz od razu adres to bedzie cie to duzo kosztowac. z imaila to bez problemu dostaniesz ip ale adres komputera po ip ze bys dostal od operatora to musisz mies kogos policji albo zrobic wlam na rejestr a to robia goscie co min 10tys zl za to biora

Mój  adres  IP  zaprowadził   by  go do  Poznania  :D  :D  :D  

18 minut temu, soltys48 napisał:

Ty kłamiesz  dane  rejestracji  na  Agrofoto.pl  nie  są  publiczne 

4 minuty temu, dysydent napisał:

...w razie by przyszło zwracać

E tam zwracać  to  pół  biedy  ale  gdyby  mi  takową  pomoc  przyznali było  by  to  przestępstwo :ph34r:  bo  mi   Modernizacja małych gospodarstw  nie  przysługuje. 

Opublikowano
14 minut temu, szmergiel napisał:

i co zrobisz z tym ip? ip to dopiero prosty poczatek

no drugim krokiem może być użycie nmap-a lub z Linuksa zenmap-a i przeskanować porty aby MAC routera namierzyć bo ip może mieć dynamiczne w dhcp u operatora i nic namierzenie takowego nie da a często operatorzy internetowi podpinają się do wejść lan routera a nie do wan i wtedy to nie namierzanego a operatora ip mamy
swoją drogą to jak wielu wie czy dostawca internetu nie jest u Nich podpięty jako jeden z sieci domowej? :P

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Denver niniejszym przywołuje Cie do porządku i wzywam - opamiętaj się. Tylko smalec i cebula dadza Ci prawdziwa moc.

Smalec tylko z polskiego świniaka z rodowodem- co najmniej 8 pokoleń wstecz musi być udokumentowane. Karmiony tylko pszenica z polskiej hodowli chroniona tylko polskimi śor i nawożona polfoskami. Pojony tylko z polskiego poidła. Cebula nie moze być z zagranicznych nasion, nie może być siana zachodnim siewnikiem i broń Boże chroniona jakimś zachodnim opryskiwaczem

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, soltys48 napisał:

I nikt ich nie zna??

ty nie  znasz  bo to  nie dane  publiczne  😎  kłamczuszek  z ciebie  :P

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Smalec tylko z polskiego świniaka z rodowodem- co najmniej 8 pokoleń wstecz musi być udokumentowane.

Dobra, nie przesadzajmy. Niech będzie że z przedwojennego świniaka. Bo przed wojną to były świnie Panie.

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

ty nie  znasz  bo to  nie dane  publiczne  😎  kłamczuszek  z ciebie  :P

zna ktoś kogo znam ja to tak jakbym znał ja....

Gdyby nie było tematu nie wdawał byś sie ze mną w polemikę

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

zna ktoś kogo znam ja to tak jakbym znał ja....

gdyby tak  było  nie  kompromitował  byś  się  z  tym  radnym  sołeckim czy  jak to tam było  i nie  pisał  byś  do  mnie  marecek    😎

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał:

@Ulman no to wyginęliśmy z głodu
a przynajmniej co żarliwsi "patrioci gospodarczy"

To jest mój ulubiony temat z patridiotami  gospodarczymi. Co rozumieja przez polski produkt i niestety sami nie wiedzą albo nie potrafia zdefiniować.

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v