Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

Chyba  u ciebie  tak się  świnie  hoduje

w c*uja  cie  zrobiłem   a ty  uwierzyłeś    widzisz  jak  łatwo   cie  zrobić  na  szaro  😎😎

Nosek rośnie😁

Przez pewien czas w różnych tematach i różnych sytuacjach pewne ślady zostawiłeś. Więc albo jesteś mitomanem albo tym za kogo wszyscy cię tu mają

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Świnia ryje w głównie zeżre padlinę albo szczura. Potem zajadasz i ci nie przeszkadza? 

akurat swinka jest bardzo czystym zwierzątkiem zazwyczaj załatwia swoje sie w jedno miejsce , nie to co bydlak gdzie stoi tam nasra 😉

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, soltys48 napisał:

Nosek rośnie😁

Piszę  prawdę.  Nie  kupiłem od  ciebie  gryki  tylko  w woj, Pomorskie.     Jeśli  twierdzisz  że  kłamię  to  udowodnij  to. Nie  mogłem  się  doczekać  kiedy  ci  to powiem  czuje  się  jak  Krzysztof  Spadło  po   publikacji  8  tomu  Skazańca  😎

od  lutego  2014  roku  nie  kupiłem   ani  1 sztuki  trzody.  Więc  nie mogłem warchlaków  pod  Poznaniem kupować  😂 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał:

akurat swinka jest bardzo czystym zwierzątkiem zazwyczaj załatwia swoje sie w jedno miejsce , nie to co bydlak gdzie stoi tam nasra 😉

Chyba świnka Piggy. 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Rolnik200598 napisał:

To kurę ogłuszasz przed zabiciem? Jakoś nie słyszałem o zabijaniu kur/ kurczaków w chowie przydomowym z pomocą ogłuszania🤔 Pieniek, siekierka, ciach i po wszystkim.

Chociaż co ja tam wiem...

A czy ja się kiedyś wypowiadalem o kurach jak ktoś zabija w domu? raczej nie pamiętam. co do uboju przemysłowego to wiesz jak to się robi? ano kury są porazane prądem i podcinane jest gardło. bydlo i inne zwierzęta przemyslowo są unijne też z ogłoszeniem tylko dla tych zwyrodnialcow że wschodu stosuje się te głupie praktyki rytualne 

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

To wobec tego i tak jesteś kłamcą

Raczej  osobą  która  zrobiła  cie  w  C*uja   😎😎.  

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Ulman napisał:

Świnia ryje w głównie zeżre padlinę albo szczura. Potem zajadasz i ci nie przeszkadza? 

Dzik czym się żywi a ludzie się zachwycają jakie dobre mięso świnia to czyścioszek wedle dzika .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, szmergiel napisał:

A czy ja się kiedyś wypowiadslem o murach jak ktoś zabija w domu? raczej nie pamiętam. co do uboju przemysłowego to wiesz jak to się robi? ano kury są porazane prądem i podcinane jest gardło. bydlo i inne zwierzęta przemyslowo są unijne też z ogłoszeniem tylko dla tych zwyrodnialcow że wschodu stosuje się te głupie praktyki rytualne 

Byłeś kiedyś przy uboju w ubojni?

Przed chwilą, Denwer napisał:

Raczej  osobą  która  zrobiła  cie  w  C*uja   😎😎.  

Kłamcą. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Byłeś kiedyś przy uboju w ubojni?

taaa był. nawet w domu z daleka patrzył, a masarz taki fachura że świniaka przez tętnicę szyjną w serce trafiał. taki zorientowany we wszystkim.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Mi to lotto jak jest zwierzak zabijany- czy ogłuszany czy rażony prądem- jeśli ubicie zwierzęcia bez ogłuszania mimo wszystko przynosi zysk polskiemu rolnikowi to nie można mu tego źródła zysku odbierać, zwłaszcza, że jest na mięso z takiego uboju zbyt.

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Kłamcą. 

Takim  samym  jak  ty.  Próbowałeś  kiedyś  z  swoim  koleżkom  przypisać  mi  dane   zupełnie  obcej  osoby     takie  z ciebie  detektyw  a może  kłamca  ???

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, soltys48 napisał:

Wydaje mi się,że w dooopie byłeś i gooowno widziałeś

masz prawo tak myśleć sołtys ,wolny kraj.js mam prawo być przeciwnikiem uboju rytualnego

panufcy w 2013 chlew zburzylem i na tym moje doświadczenie ze swiniakami i krowami się skończyło. 

ps. możecie tu nawet voo doo odprawiać a i tak prędzej czy później to przejdzie bo jak nie PiS to wprowadxi bo wvzesniej po to wprowadzalo i h*j z tych lamentow

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano

a nie pamiętam.

czy że jak kłamca mówi, ze mówi prawdę to kłamie... czy prawdę mówi? 🤔

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Bardzo  dobry  pomysł   ja  jestem  za tym  aby  zabrać  dopłaty 

o! ja też , ja też
ale w takiej kolejności w jakiej były przyznawane - najpierw Niemcom i Francuzom

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v