Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, galan99 napisał:

i nawet dla psów że ma mieć 6 00 cm łańcucha i wedle wagi psa .

Wedle wagi psa to sie dobiera odpowiednio gruby  łańcuch , a nie długi.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano

swiat sie zmienia- trzy lata temu zrobilem kojec. zreszta ten pies ktorego mam to pewnie ostatni na podworku.

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Całe szczęście że na codzień jeszcze nie, ale coraz większych jakiś specjalnych praw się domagają więc kwestia czasu 

1 godzinę temu, Ulman napisał:

A skąd się ich tyłu weźmie by Ci inwazje na wioskę zrobić? 

wedlug badan z krajow w ktorych nikt swojej orientacji nie ukrywa odsetek osob homoseksualnych to ok 8 % , 

wiec oni nie musza sie znikad brac-sa wsrod nas, oczywiscie w polsce  c jest ich zdecydowanie mniej bo opuscili ciemnote ale sa...

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

120644635_3407602612595481_4952569145258

Chłopie ty nie masz wstydu?

Wiem że masz takie ciągoty do pułci takiej samej jak ty ale na litość boską zachowaj to dla siebie. 

Opublikowano

Prawa lgbt czy tam inne. A kto im coś odbiera. Mają prawo do edukacji, pracy, działalności gospodarczej itp.majątek sobie niech u notariusza przypisują. Nawet małżeństwa nie chcą już często wspólnego majątku tylko intercyza. Co dalej dołączy związek anonistow albo prawa nudystow do chodzenia na golasa do sklepu kościoła czy pracy?są normy i zasady społeczne i tyle 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

A skąd się ich tyłu weźmie by Ci inwazje na wioskę zrobić? 

Będzie tylu ile jest ale będą panami i  główki coraz wyżej nosić, niech się dostosuję do ogółu a w łóżku to sobie mogą się pier**li..

Opublikowano

prezes juz stary wiec marecek oglada sie za innymi🤣, co by robil z balbina-kota glaskal czy rodeo ogladal ????🙃

leszek- mam takie pytanie czy jak widzisz faceta na smyczy to cie to zacheca do takich rzeczy czy zniecheca ??? gdy widzisz faceta przebranego za kobiete to co czujesz niesmak czy radosc ????  chyba dla ciebie jest to promowanie.... no i marecka 🌈.

najwiekszymi homofobami sa kryptogeje lub osoby niepewne swojej orientacji seksualnej.......macie chlopaki lusterko to spojrzcie w nie i podyskutujcie sami z soba...........

panami czego beda ???  chyba ze piszesz o klerze-polowa ksiezy to geje wiec juz sa panami waszych umyslow😛

• Thanks 1
Opublikowano

A czemu gejom nie można brać ślubów 😂

tak samo płacą podatki 😂 tak samo mogą łożyć na kościół 😂

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

prezes juz stary wiec marecek oglada sie za innymi🤣, co by robil z balbina-kota glaskal czy rodeo ogladal ????🙃

leszek- mam takie pytanie czy jak widzisz faceta na smyczy to cie to zacheca do takich rzeczy czy zniecheca ??? gdy widzisz faceta przebranego za kobiete to co czujesz niesmak czy radosc ????  chyba dla ciebie jest to promowanie.... no i marecka 🌈.

najwiekszymi homofobami sa kryptogeje lub osoby niepewne swojej orientacji seksualnej.......macie chlopaki lusterko to spojrzcie w nie i podyskutujcie sami z soba...........

panami czego beda ???  chyba ze piszesz o klerze-polowa ksiezy to geje wiec juz sa panami waszych umyslow😛

Podział jest prosty CHŁOP I BABA nic więcej niema a jeśli ktoś powiada że jest inaczej jest zjebem psychicznym bo nie wie kim jest .

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

Człowieku ty masz coś z głową 

A widziałeś żeby ksiądz gej chodził na paradę równości i czy inne tego typu gówno

mnie nie interesuje nikogo łóżko, za PRL był spokój towarzystwo siedziało spokojnie i tyle a nie jakichś specjalnych  praw się domagają 

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, leszek1000 napisał:

Znam takich ludzi. Jedna osoba nawet się z tym nie kryje na fb. Ja nie mam nic przeciwko, niech robią we własnym domu co chcą. Tylko tego na ulice nie promować. 

dla równowagi trzeba by zakazać promowania religijnej ciemnoty która twierdzi jakoby przypadłość czysto medyczna była grzechem gdzie popęd seksualny jest instynktem a nie wolą, stoi ponad nią.
Nietolerancja leży nie tylko po stronie "paradowiczów' bo i "procesjowicze" to taka sama manifestacja swojej odrębności.
Na przykład weźmy ten ubój rytualny. To też nie ma praktycznego wymiaru bo Żyd czy muzułmanin zeżre mięso z każdego uboju i gatunku i jednakowo strawi a tylko narzut wyznaniowy nakazuje im uznawać to za grzech i wszystkich innych za grzeszników podczas gdy w/g praw Przyrody i konstrukcji przewodu pokarmowego krew jest jednym z lepszych składników odżywczych dla mięsożerców i tylko względy psychologiczne....
uprzedzenia, rytuały, segregacja według takowych jest jedynie... ma podłoże ideologiczne tak samo jak walka LGBT o szczególne prawa dla siebie.
Nietolerancja jest po wszystkich stronach które pragną narzucić reszcie własną ideologię.
Jedynie przepisy, reguły porządku publicznego powinny decydować czy można manifestować cokolwiek, w jakiej formie i do jakiego poziomu szkodliwości społecznej bo każde zgromadzenie nie służące zaspokajaniu egzystencjalnych potrzeb jest zaburzeniem porządku i spokoju i jest areną dla krzykaczy i celebrytów z których - jak wiadomo - jest pożytek żaden po za tylko kosztami sprzątania po tym wszystkim.

36 minut temu, racyl napisał:

małżeństwo jest instytucją przede wszystkim prokreacyjną a gejostwo jest jawnie nieefektywne w tej kwestii to tak jak by niewidomego posadzić na bocianim gnieździe żaglowca na obserwatora co lądu ma wypatrywać.
I bez tego mamy już depopulację
W małżeństwie wspólnota majątkowa jest tylko narzędziem drugoplanowym dla funkcji wychowania i uposażenia nast. pokoleń

Śluby małżeńskie to nie tylko śluby wobec małżonka ale przede wszystkim wobec dzieci i z założenia bezdzietni będą z automatu z odpowiedzialności tej zwolnieni a to już dyskryminacja reszty, bo nikt jeszcze żadnego Boga nie widział ani do końca wie co potencjalny oczekuje od tego wszystkiego ale co do ciągłości biologicznej gatunku nie ma wątpliwości jak też nie ma wątpliwości że większość gatunków na tej planecie w całej jej historii wyginęła.
Tworzenie protez rodzinnych może być jednym z powodów wyginięcia i naszego

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
12 minut temu, racyl napisał:

Z tego samego powodu dla jakiego nie lazisz na golasa po mieście. Są pewne standardy i tyle dwie wtyczki albo dwa gniazdka to przynajmniej korki wywali .A do tamtych grup to jeszcze trójkąty i wszelkie wielokaty a Co tam i zoofilow dołączyć. I prawo pierwszej nocy dla proboszcza 😁

Opublikowano

Mi się podobają normalne kobiety. Oczywiście jak chodzi piękna kobieta, powiedzmy odkryta tu i ówdzie to hormony działają🤣

A na tych paradach lesbijki chodzą z dildo. Czyli jednak czegoś im brakuje 🤣

Oszukują same siebie. 

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Z tego samego powodu dla jakiego nie lazisz na golasa po mieście. Są pewne standardy i tyle dwie wtyczki albo dwa gniazdka to przynajmniej korki wywali .A do tamtych grup to jeszcze trójkąty i wszelkie wielokaty a Co tam i zoofilow dołączyć. I prawo pierwszej nocy dla proboszcza 😁

takich ludzi się nie zmieni a a ksiądz jeden czy drugi chętnie by przygarnął dodatkową kasę 😁

o ile wiem to nigdzie nie ma w europejskim kraju małżeństw kilkuosobowych

I tak będą robić co będą chcieli

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

co by robil z balbina-kota glaskal czy rodeo ogladal

Zgodnie z nową ustawą, rodeo odpada.😂

34 minuty temu, leszek1000 napisał:

Mi się podobają normalne kobiety. Oczywiście jak chodzi piękna kobieta, powiedzmy odkryta tu i ówdzie to hormony działają🤣

t_ona_186.jpg

A ktoś w tym stylu?😂

Opublikowano

Mogę zostać zakładnikiem 🤣

Jarosław Kaczyński po raz kolejny dyscyplinuje „swoich ludzi”. Tym razem wysłał listy do senatorów PiS, w których zagroził, że w razie braku poparcia ustawy o ochronie zwierząt w formie, w której opuściła Sejm, zostaną wobec nich wyciągnięte konsekwencje statutowe.portal agrofoto.pl 

Kaczyński nie odpuszcza. 

Opublikowano

😉Do partyzantki by się może przekonała by zadbać o nowe powojenne pokolenie 

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

ŚMIECI TRZEBA SPRZĄTAĆ .

pamietaj misu ze moga przyjsc czasy w ktorych ty bedziesz smieciem dla innych i ciebie moga posprzatac..karma wraca.

dziwne ze o homosekualizmie najwiecej dyskutuja mlodzi kawalerowie. a moze nie dziwne.......

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, racyl napisał:

o ile wiem to nigdzie nie ma w europejskim kraju małżeństw kilkuosobowych

:oweź nie podpowiadaj idiotom bo jeszcze gotowi i o takie walczyć

mormoni, islam ....

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

ale przecież był w polsce gosc co miał 2 żony i to w tym roku chyba w mediach było  . on chyba z azerbejdzanu był , dokładnie nie  wnikałem w to .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Strzelam dwa razy z pewności że trafiłem bo inaczej ona za***ie bez zawahania się .

Czyli nie macie szans na szczęśliwy związek.😂

Opublikowano
5 godzin temu, leszek1000 napisał:

Znam takich ludzi. Jedna osoba nawet się z tym nie kryje na fb. Ja nie mam nic przeciwko, niech robią we własnym domu co chcą. Tylko tego na ulice nie promować. 

Najbardziej to promuje PIS Rydzyk i TVPis. Jakby nie pokazywali, nie gadali o tym to mało kto by  łaził bo po co jak nie ma żadnej reakcji.

4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Będzie tylu ile jest ale będą panami i  główki coraz wyżej nosić, niech się dostosuję do ogółu a w łóżku to sobie mogą się pier**li..

Czemu bedą panami?

4 godziny temu, galan99 napisał:

Podział jest prosty CHŁOP I BABA nic więcej niema a jeśli ktoś powiada że jest inaczej jest zjebem psychicznym bo nie wie kim jest .

Oczywiście ze jest baba i chłop tylko ze czasem maja pociąg do tej samej płci. Jeśli ktoś tego nie wie to jest właśnie tym kim napisałeś wyżej. To zawsze było jest i bedzie chocbyś zaklinał rzeczywistość 

3 godziny temu, leszek1000 napisał:

A na tych paradach lesbijki chodzą z dildo. Czyli jednak czegoś im brakuje 🤣

Oszukują same siebie. 

A niech oszukują. Co ci do tego? Pisowcy oszukują siebie że są prawicą i ci to nie przeszkadza?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v