Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, leszek1000 napisał:

Tak oni mogą obrażać katolików np. obraz matki boskiej z ci..ą. Ale katolików nie może mieć miejsc wolnych od lgbt. 

Nigdzie nie napisałem ze moga obrażać. To wszystko jest nakrecone właśnie przez katolików i takich co chcą ich nawracać. Przez TVPis Marecki, Romany czy kogo tam jeszcze kto dał sie zastraszyć . To jest garstka gówniaży którzy chca zaistnieć a media , szczególnie te tzw prawicowe i ciemny lud  robia im najlepsza reklamę na świecie. 

Opublikowano
2 minuty temu, leszek1000 napisał:

Wydalić na Syberię tymi rurami od Czajkowskiego. 

Ilu Obywateli RP zaliczanych do grupy LGBT mieszka w Twojej okolicy, gminie?

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Gdzie popieram?

znaczy przeciwnikiem gejostwa jesteś. a już myślałem...

Opublikowano

nie spedali się ,zostanie narzucony im sposób bycia, życia ,zachowania ,

3 minuty temu, Ulman napisał:

To znaczy że duża częsć społeczeństwa spedali się ? Czemu tak sadzisz?

wychowania dzieci

• Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Lenin,Hitler gdy zaczynali działalność była ich garstka ,pożar trzeba zdusić w zarodku

Walka klasowa z użyciem terroru jako podstawowego jej narzędzia vs ludzie chcący razem rozliczać się w urzedzie skarbowym. No chyba to nie to samo.😂

Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

znaczy przeciwnikiem gejostwa jesteś. a już myślałem...

A czemu mam byc przeciwnikiem gejostwa? Oni byli,  są i będą więc  nie ma sensu o tym gadać lamentować i szerzyć paranoi. Nie wchodzą mi w drogę, nie zagrażaja wiec nie bedę zastraszonym ciemnym ludkiem którego tresuje tvpis.

Opublikowano

LGBT to ruch stworzony przez wpływowych do obalania systemu wartości,za plecami są gotowe bojówki do siania anarchii i pacyfikowania rodzin z dziećmi na 11 listopada,potem przejmuje się władzę i narzuca się swoje wartośći bezideowe.

Opublikowano
32 minuty temu, mirro napisał:

A po ciula tam lezie? W tyłek kopany ewangelizator.

A dlaczego nie może tam iść ?

4 godziny temu, szmergiel napisał:

poderznij sobie gardlo i wtedy powiedz cos madrego

Chyba Cię coś poniosło.

Opublikowano

Buueeee jaki gupi🤪

Właśnie do takiej paranoi doprowadza ciemnota w połączeniu z TVPis i Ziemkiewiczem. Dobra widomośc jest taka ze jak pójdziesz do lekarza orzecznika to moze ci da papiery by sie o odszkodowanie ubiegac 

Opublikowano

"Wartości bezideowe"  @Alamo tego nawet najbardziej nakręcony "Oficer polityczny" by nie wymyślił. 😂

1 minutę temu, dsbh napisał:

A dlaczego nie może tam iść ?

Bo LGBT nie przychodzi na nabożeństwa i nie mówi że Boga nie ma.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v