Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał:

np w niemczech jest możliwość ubicia bydła na pastwisku , tak bez stresowo , w moim okregu łowieckim mysliwy co ma psy jest najbardziej .. wydajny najwiecej zwierzyny  odstrzela                         . Mirro cwany pis skierował pismo do trybunału w sprawie czy Bodnar może pełnić swoją funkcje po zakonczeniu kadencji i jak trybunał konstytucyjny orzeknie ze nie może to powołają komisarza powołanie nowego rzecznika bez  zatwierdzenia przez senat jest nie możliwe wiec wymysli plan na komisarza wybranego przez PIS

Nazywasz to cwanym PISem a jak POPSL tak obchodził prawo to była obłuda i zdrada. Popatrz jak to sie zmienia  nam wolno a im juz nie.

1 godzinę temu, Agrest napisał:

A ja mam pytanie - ile jeszcze lat górnicy będą szantażować każdy rząd,  bez względu na opcję polityczną?

Do momentu aż zamkną lub sprywatyzują wszystkie kopalnie. 

Opublikowano (edytowane)

https://www.tvp.info/49967209/znany-aktywista-lgbt-i-kandydatka-lewicy-na-rpo-na-liscie-stypendystow-fundacji-obamy  Rudzińską-Bluszcz opisano jako osobę zaangażowaną w walkę o prawa człowieka w Polsce. „Wygrała ponad 30 przełomowych spraw dotyczących praw obywatelskich i praw człowieka, koncentrując się szczególnie na grupach zmarginalizowanych, takich jak społeczność LGBTQ, migranci i uchodźcy oraz dysydenci polityczni” – czytamy.

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

wiecie jakie jest piekne zycie na zasilku chorobowym ??????????? szczegolnie jak naprawde jest sie chorym prawie pol roku .....................

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kryzys-w-koalicji-jak-14-lat-temu-rozpadl-sie-rzad-pis-samoobrona-lpr/p6x56bw,79cfc278

powtorka z rozrywki ?? dwoch malych i jeden duzy ganiali po telewizjach i korytarzach sejmowych..

gdzie sa piewcy zjednoczonej kurwicy zeby ich zapytac o co naprawde chodzi bo nie o nornice czy tam jakiesz inne paszczury 🤣

Opublikowano

Dogadają się bo rozpad  zaszkodzi każdemu. Suski i inni gamonie robią groźne miny  i udaja że PIS Gowina i Ziobry nie potrzebuje , ale  gdyby tak było to nigdy by sie z nimi nie zadawali.

Opublikowano
29 minut temu, jarecki napisał:

https://www.tvp.info/49967209/znany-aktywista-lgbt-i-kandydatka-lewicy-na-rpo-na-liscie-stypendystow-fundacji-obamy  Rudzińską-Bluszcz opisano jako osobę zaangażowaną w walkę o prawa człowieka w Polsce. „Wygrała ponad 30 przełomowych spraw dotyczących praw obywatelskich i praw człowieka, koncentrując się szczególnie na grupach zmarginalizowanych, takich jak społeczność LGBTQ, migranci i uchodźcy oraz dysydenci polityczni” – czytamy.

Jarecki, ten fragment jest lepszy.

"Staszewski jest znany w Polsce głównie z prowokacji związanych z aktywizmem na rzecz ruchu LGBT. Od pewnego czasu pojawia się on w gminach, które przyjęły uchwały wpierające rodziny i sugeruje, że nowe zapisy uderzają w lesbijki, gejów, osoby biseksualne i transpłciowe. Do tabliczek z nazwami miejscowości doczepia takie, które sugerują, że jest to „strefa wolna od LGBT”. Potem robi im zdjęcia, opisuje sprawę w języku angielskim i udostępnia w mediach społecznościowych. Mylna informacja idzie w świat."

A jakież to merytoryczne treści w tych uchwałach zawarto że wspierają rodzinę? Toż te uchwały z założenia mają robić z LGBT czarnego luda, żeby nie powiedzieć Czarną Wołgę porywającą dzieci. 😂

26 minut temu, jacus napisał:

dwoch malych i jeden duzy ganiali po telewizjach i korytarzach sejmowych..

O to, to. Ale mali byli sprytniejsi, bo zajumali jeszcze księżyc po drodze.😂

Opublikowano

Unia to taka gnojówka, jak coś się ruszy to śmierdzi na całą wioskę. Każdy na swojej prywatnej posesji może wpuszczać kogo chce. U mnie też jest strefa wolna od lgbt. Jak wejdzie to noga upierdzielona, psa wyszkoliłem 🤣

Homosie też mają strefy wolne od katolików. 

• Like 1
Opublikowano

Nie o tym nie myślałem. 

Na przykład. Jest jakaś impreza lgbt. Przychodzi katolik i próbuje ich nawrócić. Co się sieje. Ta osoba zostanie zmieszana z błotem i wyśmiana. 

To według Unii nazywa się równość. 

• Like 1
Opublikowano

To czemu nie może być miejsc wolnych od lgbt ??? 

Czemu Unia nad tym debatuje ? 

To oznacza że homosie mają większe prawa od normalnego człowieka. 

A oni jeszcze chcą równości. Nigdy nie będzie równości. 

Opublikowano (edytowane)

pedały to do rowerów a nie swoje chore normy narzucać większości. choroby się leczy a nie promuje. 

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v