Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ilu w polsce-na razie gora kilkadziesiat tysiecy, niedlugo moze byc kilkaset a potem miliony🤣, jak na zachodzie europy..........

ten caly uboj mial sens w dawnych czasac , gdy poziom higieny uboju byl daleki do dzisiejszego , ale czasy sie zmienily -religia juz nie[nie tylko muzulmanska czy zydowska]

brutalna prawda jest taka ze jesli zwierzeta nie beda cierpiec u nas to beda u innych i to byc moze jeszcze bardziej.

Opublikowano (edytowane)

Korwin wiecznie żyć nie będzie. Jednak udało im się dostać do parlamentu. Chodzi o jedyną prawice, która jasno mówi co chcę zrobić. 

W konfederacji jest sporo mądrych ludzi, którzy wiedzą coś o ekonomi i rynku. 

Edytowane przez leszek1000
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, leszek1000 napisał:

Jednak udało im się dostać do parlamentu. Chodzi o jedyną prawice, która jasno mówi co chcę zrobić. 

Udało  bo poszli  śladami  Kaczyńskiego.  

Niema  bardziej  cynicznego  środowiska  w Polskim sejmie  jak konfederacja 

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Niema  bardziej  cynicznego  środowiska  w Polskim sejmie  jak konfederacja 

Chyba nie ma bardziej cynicznego środowiska jak Polski Sejm. 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, leszek1000 napisał:

Chodzi o jedyną prawice, która jasno mówi co chcę zrobić.

Masz na myśli  to  :

"Właśnie żona wróciła z Komisji Wyborczej. Okolica to typowa wiocha. Same bieda-rolnictwo. Oddano 190 głosów z czego 127 na PiSS. Gratuluję wygranej sąsiadom rolnikom. A jak jeszcze raz zobaczę ryje protestujących rolników pod Ministerstwem Rolnictwa, to osobiście przyjadę napluć im w gęby"

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Ja nie głosowałem na pis . Niestety media tak manipulują, że prosty człowiek jest zaślepiony. 

W USA chociaż mają dostęp do broni. A u nas co najwyżej widły pod ręką. 

Za takie ustawy prezes powinien w więzieniu siedzieć. 

Mam rodzinie która zawsze za pisem . Teraz są w szoku i modlą się za prezesa, któremu się w głowie pomieszało. 

Opublikowano

Prezes wiedział jaki będzie projekt rezolucji UE w sprawie praworządności i że w związku z tym, zablokowanie funduszy unijnych można za pewnik przyjąć, więc coby na kompromitację się nie narazić wycofując się z reformowania tego i owego, umyślił rozpad koalicji. Ni ma Zbyszka, ni ma reform. Są za to pieniądze z unii, bo gdyby ich miało nie być, to dostępu do broni byś Leszek nie potrzebował, żeby towarzystwo w pisdzieć na widłach roznieść. A tak, to tylko kilka %

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

niby dlaczego prostaku po zawodowce co cale zycie sie tylko w gnoju papra

Kiedyś ktoś powiedział żadna praca nie hańbi....

Hańbi za to pogarda do innych osób i języka ojczystego. Napisałeś że łogarek jest po zawodówce,to ty wg mnie nie masz nawet podstawówki skończonej jak czytam twoje posty.

Opublikowano (edytowane)

A co ze łon napisał  jak mam technikum trzy letnie po zawodowe rolnicze... 😋 Dziś pewnie mało kto wie co to takiego... A ten szmerglus to widać że prostanol łyka i mu na łeb eblo nie ten... 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

ale matury pewno już nie, bo byś nie omieszkał się pochwalić. :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano
27 minut temu, soltys48 napisał:

Kiedyś ktoś powiedział żadna praca nie hańbi....

Hańbi za to pogarda do innych osób i języka ojczystego. Napisałeś że łogarek jest po zawodówce,to ty wg mnie nie masz nawet podstawówki skończonej jak czytam twoje posty.

A @ogarek @kozulek2 @marko-kolo to ma chociaż podstawówkę jak czytasz jego posty ??

Albo @Ulman  też ma podstawówkę czy nie ??

Opublikowano

jak ja chodzilem do technikum to jeszcze byla 3 letnie technikum rolnicze po zasadniczej szkole rolniczej, nasze technikum mialo 3 takie zawodowki w tym 2 w innej lokalizacji

Opublikowano (edytowane)

Człek który wali notorycznie byka w słowie " póki"

6 minut temu, Denwer napisał:

A @ogarek @kozulek2 @marko-kolo to ma chociaż podstawówkę jak czytasz jego posty ??

Albo @Ulman  też ma podstawówkę czy nie ??

od lat na każdym koncie to pewnie studia ma... 🤣🤣🤣🤣🤣

Ciebie nieuku to ślepy by poznał... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
4 minuty temu, marulekk napisał:

Panowie nie kłóćcie się aby zostać politykiem nie trzeba szkół kończyć 

Przykład Pana Misiewicza zdaje się mówić, że próba kończenia szkół dla polityków może się źle skończyć. Poszedł chłopaczyna "zwykłe prawo" studiować do papy Rydzyka i prawo go dopadło w postaci CBA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v