Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Żeśta się kurła ockneli 😔

Czytałem w którymś temacie, ale z ŚP zmarłym nie miałem "styczności" więc odsyłam do źródła.

To może zrobić Temat "Pro Memoria"?

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

@Denwer coś takie oczy zrobił jakby ktoś ci orzeszki ścisnął w drzwiach ?😫

My się w szambie nie taplamy.  

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał:

To może zrobić Temat "Pro Memoria"?

właśnie tego tu zabrakło. powinno coś takiego być.

4 minuty temu, Denwer napisał:

nie żartuj.

Opublikowano (edytowane)

juz pisalem ze spanner zabil sie w krakowie na motocyklu- ktorych byl fanem.

wisla jest szambem gdzies od lat 50 od zrodel do ujscia i to warszawskei to tylko kropla w morzu gowna.

kolo mnie jest rzeczka w ktorej kiedys sie kapalem dzisiaj to jest jeden sciek takze z niedzialajacej oczyszczalni. i tak kazdy doplyw...

Edytowane przez jacus
Opublikowano
16 minut temu, pafnucy napisał:

nie żartuj.

Nie żartuje pod zdjęciami na tym forum się w szambie taplacie i to po same uszy 

Opublikowano

no ja to szambo zauważyłem już wcześniej niż to warszawskie. powiem że świetnie w nim pływacie. dziwi mnie jedynie że to lubicie.

Opublikowano
57 minut temu, Denwer napisał:

Wyrzeka się żaba 🐸 błota .

Opublikowano
6 godzin temu, Denwer napisał:

Modernizacja  Czajki  to  też  miał  być  wielki  Sukces  HGW  a  wyszło  wielkie   G*wno.  Więc  można   się  domyślać   że  z  Elektrownią  wyszło  by   o zgrozo  podobnie   jak z czajką 

118770207_3323206781035065_9044274092485

118790982_415203242792508_6481347338224171663_n.jpg

Opublikowano

@Ulman, @PRIMO podwójna moralność to cecha typowa dla ludzi pisu. Jak kiedyś Dorna wyrzucili z pisu czy tam sam odszedł to Gosiewski jako jeden z pierwszych go oskarżał, ze alimentów nie płaci. Do czasu, aż była żona Gosiewskiego powiedziała, ze on też nie płaci. To samo jest i teraz jak za po robili przekręty i zatrudniali swoich to pis krzyczał, ze kradną, że kolesiostwo i kumoterstwo. Teraz pis robi to samo albo i więcej ale już jest dobrze bo to pis. Tak samo jest z @Denwer. Wrzuca tu śmieci propagandowe w których się opluwa, oczernia, pomawia i obraza. Ale jak by co to nie ja to oni czy tam wy.

Opublikowano

Powiem więcej  -  Marecek jedynie broni się przed  nienawistnymi atakami zła które szerzy się wszędzie poza jedynie słusznym PISem. Został zaatakowany przez rurę ze sciekami więc teraz z tym tematem walczy

Opublikowano
Dnia 26.08.2020 o 08:24, Ulman napisał:

Marecek, skoro Tusk tak podzielił to jak Kaczyński PIS, TVP Sakiewicz, Karnowscy Rydzyk Macierewicz Ziobry Sasiny czy inni Tarczynscy nas łączą? Jakie działania wdrożyli, jak zasypują podziały? 

te ostatnie są dobre szczególnie wieprzowe ...

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Ulman napisał:

To mozna aż tak przywyknąć?

Niewiem ty w tym temacie od lat nieprzerwanie  komentujesz więc powinieneś wiedzieć najlepiej🤣😂🤣😂

9 godzin temu, PRIMO napisał:

Wyrzeka się żaba 🐸 błota .

Odezwał się ten co dwa razy dziennie w g*wnie klęczy 🤔

118823702_3324003014288775_1002060670924

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Jak "nich" ? Jednemu palma odwaliła. Siema roman. Filmik spod Lidla ma już pięć lat więc jak cośkolwiek to znów jednak nie my ich uczyliśmy jeść widelcem. Ogólnie rzecz ujmując - kretynizm a działanie w imię czegoś. Choćby patrząc na sprzęt.

Opublikowano (edytowane)

Na ty własnie polega manipulacja pisowskiej propagandy śmietnikowej. Bierze się jednego i pisze się nich. Od tego tej odcina się nawet lewica. A najlepsze jest to, że wpis o kutasiarzu jest anonimowy. I tylko dodane zdjęcia osób. I kto tu się tapla w błocie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

w tym roku ponad 300 miliardow dlugu

w 2021 roku ponad 200 miliardow-planowany,rzeczywisty bedzie pewnie wiekszy

zwolnienia 20 % pracownikow administracji rzadowej.

zapasc sluzby zdrowia.

to tak z ostatnich dni a wy o sciekach i lgbt piszecie.............

Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał:

juz pisalem ze spanner zabil sie w krakowie na motocyklu- ktorych byl fanem.

wisla jest szambem gdzies od lat 50 od zrodel do ujscia i to warszawskei to tylko kropla w morzu gowna.

kolo mnie jest rzeczka w ktorej kiedys sie kapalem dzisiaj to jest jeden sciek takze z niedzialajacej oczyszczalni. i tak kazdy doplyw...

Od kiedy rządzą pisdziory z każdym ciekiem wodnym tak się dzieje - moja rzeczka tęz tak ma - żadnej melioracji. Ony to robią celowo w kierunku zapaści naszej ojczyzny. Te szabesgoje  niszczą nam infrastrukturę którą przez Pokolenia budowali nasze dziady. Pytanie brzmi - w jakim celu?

Opublikowano

Witam dowiedziałem się z pewnych źródeł, że lasy państwowe oddają lasy ludziom z Ukrainy. Ktoś co wie. Jest to region  południowo-wschodniej Polski. Chodzi o tereny które kiedyś należały do ukraińskiego społeczeństwa. Przychodzą i domagają się spadku który został im odebrany przez Rosjan w 20 wieku. Tylko problem jest w tym, że dostali inne ziemie na zachodniej stronie Polski. 

Do tego dochodzi 100tyś odszkodowania. 

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał:

A wy wciąż jak było za po. Za pisu miało być inaczej lepiej i co?

No i  jest   lepiej dużo  lepiej 

Opublikowano (edytowane)

Bajek ktoś ci naopowiadał. Może ktoś tam przed sądem wygrał jakaś sprawę bo nie widzę innej możliwości zwrotu Ale to są pojedyncze przypadki. Tak jak było na mazurach.

@witejus po twojej odpowiedzi widzę, że trafiłem w punkt.

@Denwer tak sobie to wmawiaj. 

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v