Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

to są owoce PIS i wszystkich   mediów,  które od 2007 poniżają, opluwają, wyśmiewają i dehumanizują ludzi, którzy nie głosują na PIS pamiętasz mord polityczny na Adamowiczu z nienawiści do PO ? notabene nie ma w polsce człowieka, na którego wylano tyle pomyj i jadu co Tusk zwłaszcza przez  jedynie prawdziwych  katolików i  patriotów. 

od tego się zaczęło, od upadku rządu Jarosława i jego  niemożliwości pogodzenia się z wynikiem wyborów i z wielkiej frustracji rozpętano falę nienawiści, która trwa do dziś

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
22 minuty temu, nie napisał:

notabene nie ma w polsce człowieka, na którego wylano tyle pomyj i jadu co kaczyński (może jeszcze macierewicz),

Nie ma w Polsce człowieka, który wylał na innych więcej pomyj i zaserwował więcej jadu niż Maciarewicz.🤣

Opublikowano

Papier jest uniwersalnym i najmocniejszym materiałem. Można na nim umieszczać wszystko - jak np instrukcje mycia rąk. Bierzesz takie coś, czytasz i od razu ręce są czyste oraz czujesz się bezpieczniej. Postawić i obsłużyć publiczne umywalnie to już zbyt trudne lepiej nakupić respiratorów, których nikt nie jest w stanie dostarczyć. Tak to mniej więcej działa.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, nie napisał:

to są owoce po i wszystkich mediów, które od 2005 poniżają, opluwają, wyśmiewają i dehumanizują ludzi, którzy nie głosują na po, pamiętasz mord polityczny z nienawiści do kaczyńskiego? notabene nie ma w polsce człowieka, na którego wylano tyle pomyj i jadu co kaczyński (może jeszcze macierewicz), zwłaszcza przez piewców tolerancji, miłości i pojednania

od tego się zaczęło, od przegranych wyborów parlamentarnych przez po i prezydenckich przez tuska; z niemożliwości pogodzenia się z wynikiem wyborów i z wielkiej frustracji rozpętano falę nienawiści, która trwa do dziś

Widzę że od momentu zaczecia  rządów PiS nie czytasz żadnych wiadomości. Nie widzisz jak TVP pluje na wszystko partię opozycji? 

Macierewicz 10 lat bada katastrofę smoleńska i nie ma.zadnego raportu. Niezależni eksperci już dawno wyjaśnili całą sprawę a PiS dalej chce robić politykę na Smoleńsku. 

Kaczyński to król a osoby co się nie zgadzają to hołota. 

Pisałem Wam 2 tygodnie temu odnośnie progu zadłużenia 60% PKB. Nagle PiS się obudził ze rozwalił całą kasę i nie ma pieniędzy na ratowanie gospodarki. Tak się kończy zabawa jak się nie ma pojęcia.o ekonomi. Kasę na łapówkę przedwyborcza byla. 10mld wydane a teraz placz.

A najgorsze jest to że przy takim kryzysie powinno się inwestować jak najwięcej w gospodarkę. Powinni się podnieś ten próg o 10% i wpompować te pieniądze projekty inwestycyjne. Tylko problem jest taki że  nie ma pewności że PiS dodatkowych pieniędzy nie przeznaczy na socjal. Koło się zamyka. 

Edytowane przez kibix
Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

nie ma w polsce człowieka, na którego wylano tyle pomyj i jadu co Tusk zwłaszcza przez  jedynie prawdziwych  katolików i  patriotów. 

Jest na Jarosława Kaczyńskiego wylewacie więcej jadu i nienawiści. Donald zasial nienawiść w narodzie dzieląc ludzi na moherowe berety. Zabieranie babcia dowodów by nie mogły głosować na PiS . Dożynanie watach ??. Pamiętasz kto mówił że zastrzelą Jarosława Kaczyńskiego wypatrosza a skure wystawia na sprzedaż???.

Niema w polskim sejmie partii która by tyle nienawiści siala co platforma obywatelska. Co robią teraz wyborcy trzaskogedona co ??  Nie sieja nienawiści do wyborców PiS że są gorsi że to buraki ciemnota i tak dalej aby nie kupować na Podkarpaciu itd. 

Opublikowano (edytowane)

Tak tak, tak ..…..a PIS nadstawił drugi policzek tam gdzie stało zomo gorszy sort, chamska hołota, złodzieje (których nikt nie skazał)  albo pierwsze z brzegu  https://www.wiesci24.pl/2020/03/17/przerazajacy-jezyk-nienawisci-pis-wjechalas-szmato-na-wozku-syna-do-sejmu/ 

Buraki, ciemnota? A popatrz na strukturę poparcia w grupach najsłabiej wykształcnych. Czym wcześniej szkołę skończył tym bardziej popiera PIS

No ale powszechnie wiadomo że jak PIS szczuje to jest oczywiście wina Tuska

@DTaras po twoim wpisie doszedłem do wniosku że wyznawcy PIS  nie podają arcyważnego argumentu za przekopem - będziemy mieli wyspę!!! Tego nikt nie dokonał!! Nazwiemy ją na wieki Wyspą Dobrej Zmiany i będzie git!

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

to są owoce PIS i wszystkich   mediów,  które od 2007 poniżają, opluwają, wyśmiewają i dehumanizują ludzi, którzy nie głosują na PIS pamiętasz mord polityczny na Adamowiczu z nienawiści do PO ? notabene nie ma w polsce człowieka, na którego wylano tyle pomyj i jadu co Tusk zwłaszcza przez  jedynie prawdziwych  katolików i  patriotów. 

od tego się zaczęło, od upadku rządu Jarosława i jego  niemożliwości pogodzenia się z wynikiem wyborów i z wielkiej frustracji rozpętano falę nienawiści, która trwa do dziś

No zgadzam się najwięcej pomyj wylał Trzaskowski do Wisły a Tusk pewnie się tam kąpał pami,etasz te watachy rozwydrzone jak się kładły pod koła samochodów pod sejmem? Bo nie potrafili się pogodzić z przegraną PO ?

Opublikowano

Najlepiej o kwestię mowy nienawiści zapytajmy osoby wierzące, zwłaszcza te, które nie miały oporów by, niczym niesprowokowane, rzucać w drugiego człowieka różańcem, przy okazji używając słów ogólnie przyjętych za niecenzuralne, tudzież jako groźby karalne. Zapewne nie ma znaczenia, że w międzyczasie wznosili hasła "Jarosław, Polskę zbaw!"

Naiwność ludzi gotowych umierać czy ręczyć za jakiegokolwiek polityka, a w szczególności Kaczyńskiego czy Macierewicza, jest śmieszna i przykra zarazem.

Opublikowano

Pis przywrócił ludziom wiarę na godne życie dlatego wygrał wybory PSL praktycznie przestał się liczyć na wsi i za kilka lat będzie istniał o najwyżej na kartach historii

Opublikowano

Dał im po pińcet za nic  i nastraszył że jak ich nie wybiorą to następcy im zabiorą . Kij i marchewka, najprostsza metoda jaka może być i jak widać na doły społeczne wystarczająca.

A propos PSL. Chodzą plotki że PIS chce się z nimi dogadać by mieć senat. Uważasz że powinni się z tak szmatławą i  sprzedajną postkomuną dogadywać?

• Like 1
Opublikowano

Jeśli godność ludzka opiera się na dzieleniu na lepszy i gorszy sort, to gratuluję priorytetów, Hitler też tak zaczynał.

Gdyby dziś Jarozbaw "uruchomił" Oświęcim dla wrogów politycznych, to pewnie niemało miałby wolontariuszy do jego obsługi, wystarczyłoby żeby Rydzyk ogłosił, że to nie będzie grzech.

Opublikowano
5 godzin temu, Ulman napisał:

Wydarzeń w Gdańsku nie mieszał bym z polityką. Tusk i Kaczyński to w tej chwili najbardziej kontrowersyjne osoby w państwie. Oczywiście zależy kto pyta czy odpowiada. A zaczęło się wszystko chyba od tego, że zamiast premiera z Krakowa, Polska dostała innego.

1 godzinę temu, kibix napisał:

Pisałem Wam 2 tygodnie temu odnośnie progu zadłużenia 60% PKB. Nagle PiS się obudził ze rozwalił całą kasę i nie ma pieniędzy na ratowanie gospodarki. Tak się kończy zabawa jak się nie ma pojęcia.o ekonomi. Kasę na łapówkę przedwyborcza byla. 10mld wydane a teraz placz.

Sugerujesz że bankowiec czy ekonomista, były doradca premiera Tuska, obecnie premier, nie wie co robi ?

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Rosyjski głos w sprawie przekopu . Pal licho wydźwięk polityczny. Mnie interesuje drugie dno. Oby kurka granica z FR się nie przesunęła na przekop. Propagandy nie robi się ot tak.

To u siebie już nic nie możemy zrobić ? Musimy słuchać się innych ?

40 minut temu, lukasz222 napisał:

Najlepiej o kwestię mowy nienawiści zapytajmy osoby wierzące, zwłaszcza te, które nie miały oporów by, niczym niesprowokowane, rzucać w drugiego człowieka różańcem, przy okazji używając słów ogólnie przyjętych za niecenzuralne, tudzież jako groźby karalne. Zapewne nie ma znaczenia, że w międzyczasie wznosili hasła "Jarosław, Polskę zbaw!"

Naiwność ludzi gotowych umierać czy ręczyć za jakiegokolwiek polityka, a w szczególności Kaczyńskiego czy Macierewicza, jest śmieszna i przykra zarazem.

Czytam Twoje posty i w końcu zapytam. Jaki problem masz z wiarą, osobami wierzącymi czy kościołem ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

popatrz na strukturę poparcia w grupach najsłabiej wykształcnych. Czym wcześniej szkołę skończył tym bardziej popiera PIS

To popatrz jakie poparcie ma platforma w śród przestępców 🤔

Opublikowano (edytowane)

Zdjęcie

Gdańscy radni KO wystawiają rządowi rachunek w wysokości 280 mln zł za straty w budżecie miasta za lata 2018-20

280 tysięcy milionów :D :D :D młodzi, wykształceni z wielkiego miasta - jaki wstyd

widać kto jest ciemnotą i zna się na ekonomii

Edytowane przez nie
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Pewnie ma wysokie ale to nie zmienia faktu ze pis wygrywa dzięki socjalnemu i słabo wykształconemu elektoratowi. Tak a propos -w śród PISze się razem

A PO trzyma poparcie dzięki przestępcą ciekawe czemu co 🤔

Opublikowano
30 minut temu, dsbh napisał:

Czytam Twoje posty i w końcu zapytam. Jaki problem masz z wiarą, osobami wierzącymi czy kościołem ?

Z wiarą? Żadnego. Z osobami wierzącymi? O ile nie są obłudnikami, fanatykami, nie mieszają wiary z polityką i mają jakiekolwiek pojęcie o tym, w co wierzą - żadnego. Z Kościołem - nie toleruję obłudy i zakłamania, a jego hierarchowie są w tym mistrzami.

Szkoda, że skupiasz się na ogólnikach, a nie na meritum tego co napisałem.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

przestępcom jak już. A ile % tego poparcia jest dzięki tym przestępcą?

70%-80%

110002259_3206194589427844_6222602645982

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v