Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Wy tu o drugiej turze... Niema to najmniejszego znaczenia kto wygra. Panujący ma ambicję zapisać się w historii z urzędu jedynie a Pan Trzaskowski byłby dźgany z każdej strony co skazuje go na 5 lat łagodzenia konfliktu. Nie widzę go w roli dowódcy ale też niewiele o nim wiem.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Już pół godziny klepania wyuczonych formułek przez Adriana transmitowane zarówno przez tv publiczną jak i polsat. Pluralizm...

Edytowane przez misio3p
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Ktoś musi powstrzymać tą pis- bolszewie.... A do tego się nada.... 😋

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ursus932 napisał:

To jest obraźliwie o nas wszystkich 

Jak ,,polaczka,, odwiedzi kontrol to będzie miał sraczkę przez tydzień 🤣😂🤣😂🤣😂

4 minuty temu, soltys48 napisał:

w tej chwili kandydat jak każdy inny

Nie do sierpnia jest to Prezydent RP 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

rozumiem pis to nic dobrego ale żeby głosować na po którzy wszystko by oddali za darmo ? to jest w czystej postaci masochizm , mam nadzieję że Ci którzy dostali kasę z suszonego zgodnie z swoim sumieniem przeleją ja z powrotem do arimr, z dopiskiem "pis to szambo nie chce tych brudnych pieniędzy "

• Like 3
Opublikowano
5 minut temu, misio3p napisał:

Już pół godziny klepania wyuczonych formułek przez Adriana transmitowane zarówno przez tv publiczną jak polsat. Pluralizm...

Bo mądrego to i przyjemnie posłuchać, inni nie mieli nic ciekawego przedtem do powiedzenia, to czemu niby teraz mieli by mieć?  :P

Opublikowano

Najlepiej to być znajomym szumowiny to się tanio kupuje a drogo sprzedaje 😜

3 minuty temu, Michalmeer napisał:

rozumiem pis to nic dobrego ale żeby głosować na po którzy wszystko by oddali za darmo ? to jest w czystej postaci masochizm , mam nadzieję że Ci którzy dostali kasę z suszonego zgodnie z swoim sumieniem przeleją ja z powrotem do arimr, z dopiskiem "pis to szambo nie chce tych brudnych pieniędzy "

Opublikowano

Tendencja wzrostowa utrzyma się jeśli korwin czegoś nie odpieprzy jak ma w swoim zwyczaju. 

Przed chwilą, DTaras napisał:

Panowie - paaaadaaaa 😁😁😁😁

Cieszymy się twoim szczęściem, tyle że temat o pogodzie to nie tu :P 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Nie naszej/waszej tylko naziemnej. Kanałów tam jest kilka możesz sobie usunąć niepotrzebne i dalej za państwowe pieniądze oglądać TVN czy Polsat. 

w ogóle nie mam ani telewizora ani radia w domu :) 

1 minutę temu, hubertb napisał:

Tendencja wzrostowa utrzyma się jeśli korwin czegoś nie odpieprzy jak ma w swoim zwyczaju. 

wyjątkowo nic nie zrobił. wręcz przeciwnie ;) 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Nie naszej/waszej tylko naziemnej. Kanałów tam jest kilka możesz sobie usunąć niepotrzebne i dalej za państwowe pieniądze oglądać TVN czy Polsat. 

Synku jakie państwowe?... To są pieniądze podatnika za które rządzący chcpe se robią.... 

Opublikowano

Tvp jest niestety nasze, czy lewe czy prawe, utrzymać trzeba, swojej misji od lat już nie wykonuje. 

Za tamtej władzy nawet wzięli się już za paradokumenty. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v