Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

To co teraz - bojkotujecie wybory czy głosujecie na Trzaskowskiego? 

Teraz to dopiero trzeba iść ,niestety dziś nie mogłem 

Opublikowano

Nie ma żadnych szans.. Za słaby stały  elektorat.... 😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

Trzeba iść i zagłosować żeby mąż z "żoną" czasem na stojąco nie sikali oboje.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Trza iść i dokonać zmiany żeby te "szumowiny" przestały kraść i rozdawać nasz dorobek 

Prześledź historię PO i PIS jakich  kręgów politycznych się wywodzą. 

To tak jak by był wybór pomiędzy ziemniakiem a kartoflem. 

Opublikowano
Agrest napisał:

To co teraz - bojkotujecie wybory czy głosujecie na Trzaskowskiego? 

Idę, przynajmniej będę miał spokojne sumienie, że zrobiłem wszystko by przynajmniej jednego pisiora zrzucić z ciepłej posadki.

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Nie ma żadnych szans.. Za słaby stały  elektorat.... 😂😂😂😂😂

Faktycznie 30% trzaski to cholernie mocny elektorat, który miesiąc temu dawał poparcie swojej partii rzędu 5%....No pogratulować. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jest głęboki podział i to nie jet tak jak było.. Tak właśnie chciał jarozbaw i ma tera... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
8 minut temu, soltys48 napisał:

czyli prosi o głosy głupków??

eee tam, w jego elektoracie ma ich pod dostatkiem

3 minuty temu, Sean napisał:

Trzeba iść i zagłosować żeby mąż z "żoną" czasem na stojąco nie sikali oboje.   :P

Jakie uprawnienia ma prezydent by do tego doprowadzić?

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Prześledź historię PO i PIS jakich  kręgów politycznych się wywodzą. 

To tak jak by był wybór pomiędzy ziemniakiem a kartoflem. 

Rodowód jest prawie ten sam. Porozumienie centrum jednak nie liczyło głosów w nocy. Generalnie od tej jednej fatalnej decyzji donka i pawlaka mamy taki bajzel. 

Opublikowano
3 minuty temu, Sean napisał:

Może nie będzie trzeba w końcu ipsos już raz dość sporo się pomylił więc może i teraz jak policzą to będzie ponad 50 dla Prezydenta  Andrzeja Dudy

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Jest głęboki podział i to nie jet tak jak było.. Tak właśnie chciał jarozbaw i ma tera 

jarek tego chciał

trzaska to nie jest konkurencja. obstawiam 70/30 

Opublikowano

Pewnie po raz ostatni, prezydenta mogą mieć nadal, ale realna władza jest w Sejmie, a tam raczej bedzie koalicja, może nawet z częścią po, kto wie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Jakie uprawnienia ma prezydent by do tego doprowadzić?

Nie chcemy takiego prezydenta, który takie coś nawet popiera, bo to wstyd i hańba.

Opublikowano

8 minut temu, soltys48 napisał:

mnie zastanawia jedno-są równi i równiejsi kandydaci??

od ponad 15 minut na antenie państwowej czytaj naszej telewizji spuszcza sie jeden jełop-gdzie są inni??

miej umiar gościu prezydent wybrany w demokratycznych wyborach przez polaków i należy mu się szacunek z jakiej by opcji politycznej nie był

• Like 1
Opublikowano

przegranym jest  SLD kolejny raz dokonało złego wyboru kandydata i PSL  objechała ich platforma , z tym że SLD już wczesniej wiedziała że popełniła błąd bratając się z KO a PSL jeszcze otym nie wie .

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, sumek666 napisał:

polaczkom 

To jest obraźliwie o nas wszystkich 

Opublikowano
1 minutę temu, sumek666 napisał:

jarek tego chciał

trzaska to nie jest konkurencja. obstawiam 70/30 

A ja myślę że się mylisz i jest na dobrej drodze żeby wygrać o ile jarozbaw nie wpadnie w panikę 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Rodowód jest prawie ten sam. Porozumienie centrum jednak nie liczyło głosów w nocy. Generalnie od tej jednej fatalnej decyzji donka i pawlaka mamy taki bajzel. 

Donek Pawlak a ci dwaj 👬 to nie przyłożyli do tego ręki?

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki7745 napisał:

miej umiar gościu prezydent wybrany w demokratycznych wyborach przez polaków i należy mu się szacunek z jakiej by opcji politycznej nie był

w tej chwili kandydat jak każdy inny

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Sean napisał:

Albo na siedząco 😝

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v