Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

u mnie nikt nie wisi-odkad zerwalem plakaty adrian w czasach gdy startowal jeszcze do europarlamentu-nikt sie nie odwazy bez mojej zgody.

to ty tam jakiś lokalny kacyk jesteś?

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

to najlepiej pokazuje o kim myslisz i jakie sa twoje prawdziwe marzenia i pragnienia🤣🤣😂.  nie badz jak prezes-daj sobie szanse,

u mnie nikt nie wisi-odkad zerwalem plakaty adrian w czasach gdy startowal jeszcze do europarlamentu-nikt sie nie odwazy bez mojej zgody.

pamietacie jeszcze ??

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/trzecia-rocznica-polozenia-stepki-pod-prom-widmo-temat-powoli-umiera/ejtx5ln

Ja o nikim nie myśle, za Ty masz łatkę forumowego erotomana i ruchacza , więc kto Ciebie tam wiem jakie jeszcze fantazje nie spełniłeś 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Bo ci stoczniowcy w Szczecinie to z pewnością ukryta opcja niemiecka 

Ci sami co U96 budowali dla dziadka Tuska co w Kriegsmarine robił.:lol:

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, witejus napisał:

to ty tam jakiś lokalny kacyk jesteś?

nawet gowniarze mi dzien dobry mowia😛

34 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ja o nikim nie myśle, za Ty masz łatkę forumowego erotomana i ruchacza , więc kto Ciebie tam wiem jakie jeszcze fantazje nie spełniłeś 

oprocz adriana jest 10 kandydatow a ty od razu pomyslales o jednym - freud sie klania 😍

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał:

jako czlowiek kulturalny pozostalym ja pierwszy mowie.

Taka sytuacja na wiosce. Sąsiad nowo osiedlonego chciał być kulturalny więc gdy przejeżdżał obok zawsze mówił "dzień dobry sąsiedzie". Tamten nie odpowiadał ale po którymś razie podszedł do bramy i mówi. "No coś się pan tak przypierdolił z tym dzień dobry". 

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
5 godzin temu, Ulman napisał:

Co zyskał? Terapie szokową i ekspresową nauke realiów normalnej ekonomii. Jak ktoś miał poukładane w głowie to nic mu się nie stało a jak był gamoniem to bankrutował. Ot selekcja naturalna.  Teraz też by się przydało w tym zidiociałym socjalem społeczeństwie.

mam rozumieć ze miałeś wtedy tak poukładane ze dzisiaj masz mln ...   czy jak wszyscy jesteś przygłupem ekonomi ? 

• Like 1
Opublikowano

żaden poseł pis nie mówi do adamowicz: zadzwoń do męża, żaden zwolennik pis nie krzyczy pod jej domem: gdzie jest mąż?

i tutaj jest ta różnica; to wszystko mówi o ludziach

• Like 3
Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

nawet gowniarze mi dzien dobry mowia😛

oprocz adriana jest 10 kandydatow a ty od razu pomyslales o jednym - freud sie klania 😍

Co to jest freud ?? 

Pozostali są za normalni dla Ciebie 

Opublikowano

Ponieważ ludzie się dzielą wprost na mądrych i głupich lub też na normalnych i pier...tych uważam iż ktoś na filmiku pobłądził. Liniowiec nie powstanie. Teraz będzie się budować mosty przecież. Tak nawiasem - skąd tyle piasku, cementu do betonu? Skąd ta stal będzie? Skąd ludzie? Chociaż... Mają budować farmy wiatrowe na Bałtyku to może i ten most...

Opublikowano
Dnia 20.06.2020 o 09:15, Ywa napisał:

@nie ile różnych teorii było obalanych na przestrzeni lat. Z obserwacji jedno jest pewne konserwatywna zawziętość przynosi odwrotne skutki od zamierzonych, patrz Korea Pn. Prawdą jest, Ci którzy najczęściej klękają przed figurami mają diabła za skórą, jak to ujął @hubertuss, najwięcej złorzeczą pielęgnując go w sobie.  A nie zdają sobie z tego sprawy; uważają że mogą kraść, przekręcać innych na drugi świat, ale stawiając sobie np. dwie figurki, poświęcone na podwórku i co dziennie po kilka razy klękając przed nimi, przyjmując komunię itp są święci.

Przytoczyłaś tu idelne odzwierciedlenie członka POKO

Dnia 20.06.2020 o 20:01, Ulman napisał:

O co chodzi z Lisem czy Owsiakiem bo nie załapałem?

Pewnie Cię gej do matury przygotowywał i masz traumę po tym ,może ksiąz molestował? Napisz książkę o tym to teraz takie modne choć wątpię by ktoś to kupił bo ciasno na rynku już się robi od tych chistoryjek

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Co to jest freud ?? 

to takie cos co wyjasni twoja fascynacje homosekualizmem, dopisz jeszcze zygmunt i wpisz w wyszukiwarke 

Opublikowano (edytowane)

Pierdolnij się w ten pusty stary łeb , bo chyba sam masz problem i fascynacje pedałami

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

mówienie o czymś od razu uważasz za fascynację? To w takim razie sam jesteś głęboko zafascynowany

43 minuty temu, jacus napisał:

to takie cos co wyjasni twoja fascynacje homosekualizmem, dopisz jeszcze zygmunt i wpisz w wyszukiwarke 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v