Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, mirro napisał:

Każdy wróg, przeciwnik jest człowiekiem. Może powiedzieć o sobie "Ja człowiek". Nie ma różnicy w zatłuczeniu kolbą cywila a odstrzeleniu łba uzbrojonemu.  To jest rozbijanie gówna na atomy.

Ten uzbrojony możę cię odsrzelić pierwszy . ,, Jak siegasz po broń musisz być przygotowany żeby zabić ''

Opublikowano

Ale ten antypis napierdala posty ,od wczoraj wieczór 4 strony

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, DTaras napisał:

Problem z majątkiem "ż" jest taki, że Państwo nie przyjęło go jako łup a się debile na tym uwłaszczyli. Kiedy ów problem powstał? Jak trzech cymbałów kreśliło granice... Niewiem pocoście się czepili GPSu skoro na 5G zlokalizuje się tak samo a wystarczy że aparat będzie polecenia sieci wykonywał. Kierowca kartę będzie wkładał tylko po to aby działała redundantnie albo też aby mu premedytację udowodnić. A badania? Nazywają się oś czasu Google i tryb samochodowy mapy...

Ale pomyśl ile urządzeń jakiś kolejny Szumowski z kolegami sprzeda...….. Ile podatku z tego wyciągną z naszych kieszeni...….. Tu  chodzi o kasę a nie lokalizację.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Mocodawcy sterują krajami tak Robi UNIA  dyktuje co ma być zrobione kiedy w jakim czasie czym chronione , tak samo polityka co może zostać w rekach Polski a co nie choć już i tak wiele nie ma naszego rodzimego .

Opublikowano

A amerykańskich wozach jest guzik SOS. Podobno działa tylko po naciśnięciu... Gdy sięgasz po broń to nie w celach reklamowych. Przygotowanym aby zabić to trzeba być gdy tę broń przyjmujesz. Łącząc nacjonalizację viatola i temat dyskusji nasuwa się wniosek: oni kupili i ktoś musi zapłacić. Wyższa szkoła biznesu - inwestycja nieswoich pieniędzy.

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

pamietajcie ze w usa znaczenie mniejszosci zydowskiej jest odwrotnie proporcjonalne do znaczenia polskiej- wiec kto wie o co chodzilo w wezwaniu lokaja adriana na pokoje dumpfa ??? jesli postawia sprawy jasno 447 i bazy wojskowe-co wtedy ??? koniec przyjazni ?? czy kasa na stol ?? do tego w usa tez trwa kampanie wyborcza..

Może o to chodzi. Ty pomożesz mi, ja pomogę Tobie ale na moich warunkach. Na marginesie można głosować w dwóch krajach mając podwójne obywatelstwo ?

Opublikowano

Zapomniał i Fort Trump i może sobie o tym przypomni jak Duda uzna 447. Gdyby tak administracja USA przed samymi wyborami w RP ogłosiła że nie będzie żadnego Fort Trump to z pewnością Adrianowi nie pomoze.

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, DTaras napisał:

Przygotowanym aby zabić to trzeba być gdy tę broń przyjmujesz

raczej chyba nie ,cześć osób nosi broń z racji zawodu jaki wykonuje  jako zrudło utrzymania siebie  .a nie z wyżych celów czy to obrony innych czy obrony mienia .                 

13 minut temu, mirro napisał:

W świetle tego co wkleił Ulman to wcale o to nie chodzi.

Wziołeś na serio ten artykuł z Fort Tramp ?

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
14 minut temu, jarecki napisał:

Wziołeś na serio ten artykuł z Fort Tramp ?

Nie i dlatego na serio wziąłem cytat z książki. Kontekst jest trochę inny niż w artykule, ale też nie taki, który nadaje się do szerokiej publikacji polskiemu społeczeństwu. Jest jeszcze gorzej bo  świadczy o tym że amerykanie nie mają żadnych skrupułów i choćbyśmy nie wiem jak lizali im dupsko to tylko America First.

Opublikowano (edytowane)

Oj bardzo sie mylisz, niestety. W polskiej mundurowce (nie mowie o wojsku) wiesz jakie jest prawo uzycia bron? Sa dwa punkty:

1. Bron Boze uzyc.

2. Bron Boze zgubic.

A tak odnosnie tych amerykancow, to w jakiej sile musieliby u nas stacjonowac, żeby przedtawiac jakakolwiek wartosc bojowa, poza dzialaniem odstraszajacym, że ewentualny atak na kraj, w ktorym stacjonuja, moglby wciagnac stany do konfliktu?

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Lud się na tym nie zna . Wmówiono im że garstka gamoni którzy nawet autami słabo jeżdzą uchroni nas przed złą Rosja która nie ma żadnego interesu by na nas napadać. Lud trzeba czymś straszyć.

Opublikowano

A to daron powodzenia. No i jakim odstraszającym? Toż oni jak epidemia i ze względów bezpieczeństwa proponuję utrzymywać 500m odległości od zauważonych skupisk.

Mirro - ich dywizja czy nasza?

Opublikowano

To była odpowiedź na pytanie Daron-a. A to że zadepcze, to i tak zadepczą. Tym bardziej że zaklepali sobie najlepsze miejscówki na naszych poligonach juz teraz.

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

jarecki - w chwili gdy tę broń dobywasz niema czasu na rozważania egzystencjalne...

Prawo użycia Broni -Kiedy Bronia sama w domu ,kiedy Bronia rozebrana ,kiedy Bronia się nie broni wtedy można użyć Broni 

Ale sobie antypis dyskusje urządził aż dziwne że nikt nie przeszkadza 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v