Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

ile lat masz ze nie pamietasz ??? wpisz sobie w google

panstwem rzadza od 5 lat, kosciolem od wiekow, 

jak ty mozesz tak prezesa obrazac ?? albo biskupa swojego, czy ksiedza proboszcza,   ten akurat z kieleckiego

https://wiadomosci.onet.pl/kielce/kielce-zarzuty-i-areszt-dla-ksiedza-duchowny-mial-seksualnie-wykorzystywac-dzieci-z/ej733l4

Pedał to pedał . To że jest biskupem mojego obrzydzenia nie zmieni . Rozumiem i współczuję , ale promocji nie cierpię .

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

No i co? Nie spełniam oczekiwań i ciężko przypiąć łatkę PO? No to dawaj, ulżyj sobie , przypnij komunistę. 

Przecież już masz łatkę antypis 9_9

A Czy popierasz gei ,komunistów albo innych POsrańców To tak na marginesie chciałem wiedzieć 

Opublikowano
26 minut temu, Ulman napisał:

Na godzine się nie mogłeś oderwać i zobaczyć jak Andrzej pokonuje wszystkich a w szczególności Trzaskowskiego który jest obecnie obsesją wszystkich PISowskich fanatyków?

chętnie gdybym miał gotowego Ferdka po za tym gdyby nie etat to bez mrugania okiem bym się oderwał ....  po za tym za późno się dowiedziałem o debacie 

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Bo jest . Mi do tej wiedzy tv nie trzeba ,

Racja Pafnusiu, mi też nie, widzę nadajnik, to antenka samoczynnie się dostraja, a nie żeby mi ktoś pier**lił i uczył jak mam się logować.  :P

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Był ale nie wychodził z namiotu.

ja też nie wychodziłem gdy byłem z dalsza sąsiadką w namiocie .. oczywiscie było to przed ślubem 

Przed chwilą, daron64 napisał:

Ze tak zapytam - co sie, k**wa jego mac, wydarzylo takiego w tym kraju, że nagle temat gejow i lesbijek stal sie tak palaca kwestia, ze w kolko tylko o tym? 

ooo słuszne pytanie .... ciekawe co bd za odp 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

No widzisz, propaganda mówi ci że LGBT jest be ale sam zdania nie masz żadnego. Właśnie na to PIS płaci Kurskiemu 2 miliardy rocznie

Nie oglądam TVP. Niewiele oglądam TV. Nikt mi nie powiedział, że LGBT jest złe i nikt, że dobre. Lubię znać zdania, ludzi o różnych poglądach. Nie po to, żeby się kłócić. Po to, aby spróbować rozumieć. Lubię wejść na fb na profil np. Pani Elżbiety Podleśnej. Poczytać dyskusje pod jej postami. Wejść na profile osób, które w tych rozmowach biorą udział. To na tej podstawie wiem, że LGBT to nie jest coś, z czym się zgadzam i co popieram. Mało tego. Oglądając zdjęcia z marszów, parad równości dochodzę do wniosku, że nie chcę aby tak wyglądały ulice. I jest jeszcze coś co trudno mi pojąć. Nie jestem osobą, która co tydzień chodzi do kościoła, co miesiąc do spowiedzi. Ale szanuję wiarę, nie tylko katolicką. Nie rozumiem jak ludzie walczący o równe prawa, mówiący o miłości, tolerancji, zrozumieniu itp, mogą jednocześnie drwić z wiary. Z kościoła. 

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, Sean napisał:

Obrzydliwe? to jest choroba która powinna być leczona z urzędu, no gdzie tu jakaś normalność, ja bym ich k**wa wyleczył w tri miga.

Obozy czy od razu do komory ? Leczona z urzędu? Jak w Korei albo za Hitlera? Brawo!

Każdy normalny człowiek wie że to nie choroba i przez tysiące lat historii to zawsze było jest i będzie. 

6 minut temu, Pafnucy napisał:

Bo jest . Mi do tej wiedzy tv nie trzeba ,

Jakby nie ta władza to nawet byś nie wiedział o LGBT. 

Opublikowano

Bo pedał to też człowiek . Tyle że zboczeniec . Po co udawać że to normalne skoro nie jest ?

Opublikowano
30 minut temu, Ulman napisał:

Jak jest jakaś lipa to zawsze grobowa cisza nastaje i nikt nic nie widział i nie słyszał. TVPIS chwaliło się oglądalnością 7,5mln ale tak się dziwnie składa że wszyscy   zdeklarowani zwolennicy PIS z tego forum w tamtym czasie akurat wzięli się do roboty mimo że całymi dnaimi klepia propagandę. To jakiś fenomen 

ulman tu jet forum rolnicze a jak wiesz sianokosy nie którzy mają 

• Haha 1
Opublikowano

Pafnucy - promocja to proszenie się o te parady ze strony PIS z naciskiem na proszenie. To raz. Dwa to nie jest kółko różańcowe że wystsrczy się nauczyć modlitwy i można czuć się członkiem. Trzy to teatry uliczne w Poznaniu zabawniejsze happeningi na Malcie odstawiały. Nie obchodzi Cię to się nie interesuj bo wzbudzisz jeszcze ciekawość dziecka. Może zostać zarażone 🥺

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Przecież już masz łatkę antypis 9_9

A Czy popierasz gei ,komunistów albo innych POsrańców To tak na marginesie chciałem wiedzieć 

Popieram ludzi rozsądnych. Reszta mi nie przeszkadza, o ile nie włazi z kopytami w moje życie i zajmuje sie sobą. Dlatego sam staram się im też nie włazić w sferę zwaną prywatnością.

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

teraz jest moda na to nie dał byś sobie załadować w dupsko bo to modne ?? 

Ja za stary na modę .

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Bo pedał to też człowiek . Tyle że zboczeniec . Po co udawać że to normalne skoro nie jest ?

Dawanie ludziom pieniędzy których nie zarobili tez jest nienormalne a ciemny lud udaje że to normalne

2 minuty temu, Roman176 napisał:

ulman tu jet forum rolnicze a jak wiesz sianokosy nie którzy mają 

Wszyscy w tym samym czasie i akurat o tej godzinie mimo że praktycznie w całym kraju mokrood tygodnia. Było już pryskanie, olej i sianokosy - dawaj dalej.

Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

Ze tak zapytam - co sie, k**wa jego mac, wydarzylo takiego w tym kraju, że nagle temat gejow i lesbijek stal sie tak palaca kwestia, ze w kolko tylko o tym? 

Bo zaczyna ten problem być jakąś niby normalnością, jak można zboczenie traktować jako normalność, niech robią co chcą, ale do cholery niech mi nikt nie próbuje wmawiać degeneracji że to normalność, bo za trochę ktoś powie że chce się żenić z krową i to też ma być normalne.

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

Był ale nie wychodził z namiotu.

Najlepiej zabunkrować się na wsi i nie wychodzić poza granicę. Tv oknem na świat. Ze śmiechu nie mogę dziś co rusz jak sobie przypomnę ten temat.

Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

Jak to co W pisie i w formacjach ich wspierających np. kler jest gejów co niemiara i trza zrobić reklame 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

bo za trochę ktoś powie że chce się żenić z krową i to też ma być normalne.

I właśnie stałeś się prekursorem związków z krową, Właśnie tak to działa.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Dawanie ludziom pieniędzy których nie zarobili tez jest nienormalne a ciemny lud udaje że to normalne

ale mniej obrzydliwe niż pocałunek z języczkiem dwóch chłopów . 🤢

2 minuty temu, Roman176 napisał:

zetorki12 ty też kosiłeś czy zbierałeś ?? 

Zależy kiedy .

Opublikowano
50 minut temu, Roman176 napisał:

a propo u mnie nie morze być wyborów 

https://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2020/aktualnosci/news-wybory-2020-pkw-wybory-korespondencyjne-w-gminach-baranow-i-,nId,4563604

zarządzeniu wyłącznie głosowania korespondencyjnego w wyborach prezydenckich w dwóch gminach: Baranów (woj. wielkopolskie) i Marklowice (woj. śląskie) - poinformował przewodniczący PKW Sylwester Marciniak.

Roman jak zdrowie?bo tv donoszą że u ciebie siedlisko zarazy

50 minut temu, Roman176 napisał:

a propo u mnie nie morze być wyborów 

https://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2020/aktualnosci/news-wybory-2020-pkw-wybory-korespondencyjne-w-gminach-baranow-i-,nId,4563604

zarządzeniu wyłącznie głosowania korespondencyjnego w wyborach prezydenckich w dwóch gminach: Baranów (woj. wielkopolskie) i Marklowice (woj. śląskie) - poinformował przewodniczący PKW Sylwester Marciniak.

Roman jak zdrowie?bo tv donoszą że u ciebie siedlisko zarazy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v