Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, mirro napisał:

Prymusi w zwalczaniu COVID nie muszą liczyć na niczyją łaskę. A poza tym, Węgrzy boją się że wielu zdrowych Polaków mogłoby naopowiadać ich ludowi, jak to rząd Polski wspaniale walczy z zaraza i rząd Węgier musiałby się głupio im tłumaczyć.:lol:

I tym stwierdzeniem udowodniłeś, sam-sobie, że to nie choroba tylko wybór.brawo.gif

No właśnie choroba ,gdyż choroby nabawisz się z nienacka 

Opublikowano

https://pl.sputniknews.com/swiat/2020052712484494-mierzeja-wislana-baltyjsk-trasa-rosja-sputnik/ a następnie się anektuje Krynicę Morską a granicę ustanowi na przekopie...

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Widzieliście piekło, dokąd idą dusze biednych grzeszników........

Powiem Twojemu psychiatrze że znowu nie bierzesz przepisanych tabletek.

Opublikowano
8 minut temu, mikad napisał:

Powiem Twojemu psychiatrze że znowu nie bierzesz przepisanych tabletek.

Ludzie A co to za jakiś nowy antypisior ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

A ja nie twierdzę, że by wygrał. Różnica jest taka, że Adrian to tylko bezwolne narzędzie w rękach prezesa, któremu pozwala się na wyskoki, żeby mógł pokazać jaki to on niezależny mąż stanu. Za to donek był liderem swojego środowiska politycznego. Dlatego sądzę, że jego naturalnym przeciwnikiem powinien być jareczek. 

Czy Tusk by wygral z Duda? Nie wiem. Napewno mógłby zmobilizować więcej elektroatu, który zobaczyłby realna szansę na pozbawienie lepena stanowiska. Z drugiej strony tak samo zmobilizowałby drugą stronę barykady, która widzi w nim źródło wszelkiego zla. A jak do tej pory było widać, to wyborcy PiSu byli bardziej zmobilizowani. Więc koniec końców myślę, że by przegrał, że względu właśnie na negatywny elektroat, czy jak to tam się fachowo nazywa.

Z tego też samego powodu myślę, że Szymon jest tal wysoko w sondazach.

Bezwolne narzędzie   w rękach  niemców  nie wygrał  by  z  Panem Prezydentem  Andrzejem Dudą 

EaZ6an4WoAYUXDX?format=png&name=small

Opublikowano

Cykor  to  taka  sama  marionetka  w  rękach  niemców  jak  trzaskowski   

C_Jf1MdXsAASXzI?format=png&name=small

Opublikowano
16 minut temu, Denwer napisał:

Bezwolne narzędzie   w rękach  niemców  nie wygrał  by  z  Panem Prezydentem  Andrzejem Dudą 

Za tego Cykora ruszył skubaniutki  swe układziki w Brukseli i już straszą karami dla Polski , mściwa ta sprzedajna  gnida . 

Opublikowano

Niech  sobie  straszą   im bardziej  straszą  tym  większe  poparcie  dla  PiS 

103654129_10224296801593724_384487716168

Opublikowano

No to jednak trzeba było troszkę spuścić z tonu.😂 A nawet (choć z obrzydzeniem) pogadać z przedstawicielami drugiej strony.

https://kurierlubelski.pl/andrzej-duda-w-lublinie-stoje-pod-flaga-bialoczerwona-mowil-do-rodakow-pod-teczowymi-zobacz-zdjecia-i-wideo/ar/c1-15027158

W zasadzie to mając sejm, senat i Prezydenta przez ostatnie 5 lat PiS spokojnie mógł zająć się "ochroną rodziny". Przepchnęliby co im by do łba przyszło. Raptem teraz, ustawiają kosy na sztorc i walczą ( w zasadzie HGW o co albo z kim). Jak skończą to otrą pot z czoła, rozejrzą się i powiedzą, "aleśmy się o walczyli". 😂

Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

Niech  sobie  straszą   im bardziej  straszą  tym  większe  poparcie  dla  PiS 

103654129_10224296801593724_384487716168

Ja to bym ostrożnie cytował tego Pana ponieważ COVID chyba troszkę poprzestawiał mu sposób patrzenia na świat. Chyba ujrzał światełko w tunelu i usłyszał głos aby szedł w jego kierunku.😂 Może troszkę nauczył pokory bo i papla jakby mniej.

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Przepchnęliby co im by do łba przyszło

Ale mają teraz jakiś  mało ważny temat. Kolejny wróg, którego sami sobie wymyślili i z którym, u uciesze mareczkow i im podobnych, mogą bohatersko walczyć .

Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

Czyli tyle ile Adrian dla własnego srodowiska

Oooooo przepraszam. Pan Prezydent jest bardzo cenny dla swojego środowiska. Jak przez chwilę nie nadarza się okazja aby zrobić w bambuko przeciwników, to robią właśnie jego. Ktoś tu pisał że "jeden szcza na głowę a ten włosy myje". 

Opublikowano
3 godziny temu, Ywa napisał:

A jak odnajdziesz się w sytuacji, kiedy Twoje dziecko okaże się homoseksualne.  Zdaj sobie sprawę, ze terapie mogą prowadzić do jeszcze większych zaburzeń, a brak zrozumienia do chęci popełnienia samobójstwa. Tego na sumieniu raczej nikt nie chciałby mieć, prawda Staszku?

A jakm by się czuło adoptowane dziecko wychowywane przez 2 gejów pomyślałaś  o tym ? Może też miało by ochotę popelnić smobujstwo bo nie mogło by się odnalezć w tej sytuacji

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Ursus - każdy przeciw Tobie jest anty PiS?

w tym temacie Tak 😎 

Opublikowano (edytowane)

a co sie stanie jak pojda w pis-du ??? prezes swoje lata ma, cala partia tylko na jego osobie sie trzyma, kundelki walcza pod dywanem, nie wiadomo kto kogo zagryzie ostatni i co wtedy ??? w kogo bedzie wierzyl ?? przed kim na kolanach klekal ??  to cala banda juz w kilku-kilkunastu partiach byla i pewnie jeszcze w niejednej bedzie a ty co ??

https://www.wiocha.pl/1630248,Minister

Edytowane przez jacus
Opublikowano
2 godziny temu, Denwer napisał:

2 godziny temu, galan99 napisał:

@daron64 Odpowiem ci tak .

Jak by wygrał Trzaska to kto by rządził w Polsce Cykor Tusk .

Cykor mowicie. A kto boi się wziąć odpowiedzialność za swoje decyzje i władze sprawuje poprzez swoich namiestników, samemu siedząc wygodnie i oficjalnie nie odpowiadając za nic?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v