Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

i od nowa polska ludowa...galan gdzie tam w tym zmanipulowanym tekscie jest mowa o tym ze jakies pieniadze dalismy niemcom ???? przeczytales cos wiecej niz tytul ???

widzieliscie juz w kurwizji  dramat polskich firm budujacych autostrady za tuska ???? stop to nie ta plyta , kurna daty mi sie pomylily😛

https://gazetakrakowska.pl/budowa-zakopianki-roboty-na-zakopiance-stanely-te-zdjecia-pokazuja-ze-od-trzech-miesiecy-nic-tu-nawet-nie-drgnelo-porownanie/ar/c3-15000993

czescy przedsiebiorcy koncza swoja przygode z polskim gornictwem w czechowicach, niedlugo hindusi zakoncza 70 lat historii huty im lenina.........

a propo pieniedzy i neimcow-gdzie sa kurna reparacje ??? co jest  ???? juz na wiosne mialy byc?? jak raport antka po s-wirusie splyna ??

Edytowane przez jacus
Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

EZkDuTkWoAEPuiM?format=jpg&name=medium

@Ursus932 nawróciłem się 😂

takiemu to nigdy nie dogodzisz 🤣

No wiesz jest to dziwne bo do tej pory srałeś na PiS i Kościół 

Opublikowano

@Ursus932 za krótko jesteś w tym temacie

kiedyś to znaczy kiedy, ja tu jestem ze 2 lata , staly bywalcy dobrze mnie znają i co pisałem

EZZt5cKXkAAxfZa?format=jpg&name=medium

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał:

@Ursus932 za krótko jesteś w tym temacie

kiedyś to znaczy kiedy, ja tu jestem ze 2 lata , staly bywalcy dobrze mnie znają i co pisałem

EZZt5cKXkAAxfZa?format=jpg&name=medium

To powiem szacun bo ja Nie wytrzymam tutaj 2 lata z opozycyjnymi radykalistami 

Opublikowano

Ursus - racyl przede wszystkim boi się, że go ktoś od tyłu zajdzie. Jak ja Pamiętam to umiarkowanie wspierał obecną ekipę z tytułu jej paraeurosceptycyzmu. Moim zdaniem dał się nabrać na fałszywie NDecki wizerunek. To, że gdzieś się jeszcze zawiódł na "zmianie" moim zdaniem przelało czarę goryczy.

Opublikowano

no z niektórymi to kopiesz sie jak z koniem

np Ulman 😂 , jak przychodził to prawie na każde wpisy odpisywał to się nazywa poświęcenie 😂

jacuś to chociaż dowcipnie ubierze w słowa 😂

jest tu taki totals ale coś ostatnio nie aktywny

ci obecni to można normalnie pogadać

@DTaras doszedłem do wniosku że o tych i o tych napiszę

Duda ani pis nie jest zagrożony bo nie ma z kim przegrać no chyba że sam się zaorze.

I czasem mam wrażenie że to zaczyna robić

Opublikowano
32 minuty temu, szmergiel napisał:

człowieku co ty bredzisz.nie pojmujesz że niema złotego środka .jak taki mądry jesteś to jak sobie wyobrażasz żeby była pomoc do dzieci?ja ci powiem tyle że odkąd jest 500 to widać że już nie lex a do szkoły obtargane dzieciaki i nikt nie komentuje że niema na książki i potrzebne rzeczy do szkoły. jak ja byłem młody to ciągle się oglądało reportaże jaka bieda i że ludzie mają problemy z głupimi książkami  nawet

Nawet to głupie 500+. Nie powinno być w postaci gotówki. Wszystko do szkoły za darmo, każdy dzieciak w szkole ma dostać ciepły posiłek, opiekę dentysty itp. Jak zostanie z tych 500+ to wysłać każdego dzieciaka na 2 tygodnie na wczasy, kolonie czy jak zwał tak zwał. ALE NIE GOTÓWKA DO RĘKI. Tylko wtedy mało kto zagłosuje na władzę. I nawet taki zakuty pisior jak ty o tym  wie, tylko nigdy tego nie przyzna.

Opublikowano

Możesz byc spokojny żaden inaczej zorientowany mnie nie dojechał 😂

Opublikowano

a co z Denver (marek farmer znowu go zneutralizowali 😁

Opublikowano

do galana - donie zobacz vo to jest pincet. Wg ustawy jest to dodatek z okazji posiadania dzieci. Miało to nie pomóc a nabyć poparcie. Rząd przesunął kasiorkę i rozhulał wewnętrzny popyt czyli tych pieniędzy niema a jest jedynie dynamika obrotu. Problem w tym, że ma to krótkie nogi co aktualnie budżet pokazuje albowiem inflacja wymknęła się przed pandemią spod kontroli. To znów pokazało skąd tyle pachnących farbą dwustuzłotówek w bankomatach... A dobra bo to już było.

Opublikowano

galan-miedzynarodowy fundusz walutowy nie ma nic wspolnego ze strefa euro ,sprawdz o co chodzi a potem pisz glupoty.

https://www.forbes.pl/wiadomosci/nbp-wstepnie-gotowy-na-udzial-w-pozyczce-dla-mfw/xhffe3b

i polecial w pis-du-nie-lot zamieni sie w ptaka dodo, niemcy maja lufthansie pozyczyc 9 milardow a nasi zrobia myk i po problemie...

.https://spidersweb.pl/bizblog/url-zalegly-tarcza-antykryzysowa-4-0/

w kurwizji juz mowili o tym ??? 

Opublikowano

racylu, Duda gdyby w maju pokazał iż mu córki jednak listonosz nie przyniósł i jest głową państwa a nie du dą. Gdyby w tym maju poszedł do sejmu, powiedział: co jest ku...a i rzucił kwitami godząc wszystkich to nie byłoby drugiej tury. Niewiem czy bym się nie zastanowił czy nie zmienić o nim zdania... Ma z kim przegrać racylu.

Roman, słyszałem że w domu posiedzisz i 100% dostaniesz.

Opublikowano
19 minut temu, DTaras napisał:

Roman, słyszałem że w domu posiedzisz i 100% dostaniesz.

to źle słyszałeś  a szkoda ze ja nie 😟

2 godziny temu, jacek1296 napisał:

Gdzie ja napisałem, że matka ma jeszcze iść do roboty. Opisałem tylko sytuację i ile można wyjąć kasy za nic nierobienie

jeszcze raz zastanów, się za nic nie robienie te dzieci bd pracowały na twoje drogie stare dupsko na emeryturze ... one też zadawaj ą sobie pytanie czemu na twoje stare 

2 godziny temu, jacek1296 napisał:

Gdzie ja napisałem, że matka ma jeszcze iść do roboty. Opisałem tylko sytuację i ile można wyjąć kasy za nic nierobienie

jeszcze raz zastanów, się za nic nie robienie te dzieci bd pracowały na twoje drogie stare dupsko na emeryturze ... one też zadawaj ą sobie pytanie czemu na twoje stare 

1 godzinę temu, racyl napisał:

s-19 budują cały czas

EZf7hIpXYAApDN5?format=jpg&name=900x900

ja pier**le nawet na dyskotekę już niewolno wychodzić zaraz człowieka gejem okrzykną  ... byłem na tej imprezie....  widzicie wo gule tam kobiety ? bo ja tak nawet ma kręcone włosy  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v