Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

hubert jest takie powiedzenie od rzemyczka do koniczka- a ja zamierzam rozpoczac kariere polityczna, zaczynam na razie od 90 arow nostrzyka dwuletniego ale jak sie rozkrece to przebije nawet zone instruktora narciarskiego czy innych o ktorych slychac codziennie-wszystko jest zgodne z przepisami i legalne ale czy moralne ???? to pieniadze i polityka one nie maja nic wspolnego z moralnoscia.

Ile to dopłaty do tego można zgarnąć ??

Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

I dlatego podatki powinny być jak najniższe by nie mieli czego marnotrawić i kraść.

no nareszcie gdzie ty byłeś tyle czasu ... wywiało w kocu nudę 

Opublikowano
5 godzin temu, hubertb napisał:

Przyznaj się byłeś protestować w Warszawie? 

@Ulman nie jest przedsiębiorcą tylko pracownikiem także jego ten protest nie dotyczył 

Opublikowano
11 godzin temu, hubertb napisał:

opec -> ktoś z liberałów wytłumaczy jak to do tej pory może istnieć ? 

9 godzin temu, gienio007 napisał:

Tylko że do jednych to dociera i robią wszystko by naród ich nie wy...rdolił  a inni  mają gdzieś to co naród myśli  i uważają  że  tylko poparcie gejów i lesbijek i kilku z parlamentu UE .  To są ludzie kompletnie bez honoru . Kidawę odwołali bo uczciwa była i teraz oszusta i nieudacznika wybrali i już przekręty ze zbieraniem podpisów . To banda debili i klaunów  bez honoru . 

Jak przeciętny wyborca pisu tutaj nie masz nic do napisania poza obelgami i zarzutami bez pokrycia. Kto jest nieudacznikiem? Popatrz na Dudę. Kto jest oszustem? popatrz na Szumowskiego i jego brata. Twój agresywny wpis pełen wyzwisk pokazuje twoją frustrację i kulturę osobista. Popatrz na wpis zwolenników pisu gdzie co rusz ktoś kogoś wyzywa. I popatrz na wpisy przeciwników na ogół dość kulturalne i spokojne. Skąd u was taka agresja? Jak pokazują gdzieś jakieś spotkanie pisu i coś nie tak to też widać zaciśnięte pięści i słychać wyzwiska.

9 godzin temu, Ursus932 napisał:

A co to ulmanek wrócił , po i PiS gardzi to chyba komunistów popiera

No jak może komunistów popierać jak pisem gardzi?

8 godzin temu, galan99 napisał:

Pewnego czasu ludzie marzyli o wolności by pojechać za granicę że tam taki cudowny raj , ale w Polsce panowała komuna ludzie walczyli z komuną jak niby to komuna upadła .

Nastała era wolności , rozpierduchy na całego bo to demokracja .

Teraz ludzie popierają dalej komunistów , tęczowych co za czasy jednak wartości zostały zatracone na rzec zjebanego zachodu .

Widać u ciebie jak u przeciętnego wyborcy pisu silna tęsknotę za prl em. Popierasz jak piszesz komunistów i nawet zachód nazywasz podobnie jak oni. U nich był zgniły zachód u ciebie jest zjebany. Dlaczego ty taki agresywny i sfrustrowany jesteś? Dlatego, że miała być dobra zmiana a jest kolesiostwo, kumoterstwo, złodziejstwo i tak dalej?

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

@Ulman nie jest przedsiębiorcą tylko pracownikiem także jego ten protest nie dotyczył 

Kiedy przedsiębiorca protestuje, aby firma przeżyła, to pracownika nie dotyczy. A jak firma padnie to pracownik protestuje że go oszukano. 😂

• Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, hubertuss napisał:

Jak przeciętny I popatrz na wpisy przeciwników na ogół dość kulturalne i spokojne. Skąd u was taka agresja? Jak pokazują gdzieś jakieś spotkanie pisu i coś nie tak to też widać zaciśnięte pięści i słychać wyzwiska.

To żeś doj**ał niczym pułkownik Mazguła 

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał:

powtorka z prl -obstawiam puste polki i kartki jak w stanie wojennym.

https://www.biznesinfo.pl/lidl-290520-pt-warzywniak-plus

Wielkopowierzchniowe warzywniaki. 🤣 Jest jakaś tendencja w tych łbach zakutych, aby pchać się samemu pod topór. Ale jak se kupią "Żabkę" to będą mogli pochandlować i w niedzielę. Czyli obejdą własne zakazy handlu, czym dokonają niemożliwego. A jakby ktoś chciał zakazać handlu niedzielnego to powrzeszczą że to "atak na dobro narodowe".😂

• Haha 1
Opublikowano

@hubertuss Popatrz na zachowanie kodu,obywateli RP i wszelkiego antypisuaru ,jaka tam panuje atmosfera i inwektywy

Opublikowano (edytowane)

@Ursus932 poczytaj i popatrz sam. Zobaczysz, ze prawdę napisałem. Nie widzę tu przedstawicieli kodu na tym forum. Za to widzę agresje i wyzwiska przedstawicieli pisu. Popatrz na wpis @gienio007 zacytowany przeze mnie. Pokaż mi tak samo agresywny i z wyzwiskami tekst kogoś kto jest przeciwnikiem pisu na tym forum.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

jak tam pisiory potrzebne były masowo robione testy czy nie ? 😂

Opublikowano

Zaprzaństwo wśród wyborcy pis to tez popularna cecha. nawet jak by się paliło to by powiedzieli, ze straż pożarna nie potrzebna jeśli by pis uznał, że nie warto gasić w imię propagandy.

24 minuty temu, jarecki napisał:

nie potrzebne testy  masowe na coronowirusa ,  dzis jestes zdrowy jutro mozesz być chory  ,

jak ktoś nie rozumie to tak jak ty napisze. Testy robione wcześniej właśnie są po to byś jutro się nie zaraził i nie zaraził rodziny i znajomych. testy robione wcześniej mają za zadanie odizolować jak najwięcej chorych by tego zarażenia jutro nie było.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Kiedy przedsiębiorca protestuje, aby firma przeżyła, to pracownika nie dotyczy. A jak firma padnie to pracownik protestuje że go oszukano. 😂

Kiepska to firma co przy małym pierdnięciu pada. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v