Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Ursus932 napisał:

Nie oglądałem Ale @Denwer napisał że film o pedofilii , i zwiastun widziałem  wspomnieli coś o 14 letniej fizycznie.

Latkowski zamiata w TVP  na żywo  niektórym już grunt pod nogami się usuwa. 

Sekielscy zrobili film archiwalny  a tu mamy   czas współczesny. Ciekaw który to celebryta  komercyjnej stacji o którym przed chwilą wspominał latkowski hasa 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

to wstyd i porażka Pisowskiego wymiaru sprawiedliwości, gwałciciel zatrzymany w 2015 a po 5 latach tvp kurskiego robi film o tym

Opublikowano

a to dzisiaj lecialo  kiedy beda powtorki to obejrze.

zatoka sztuki i "krystek" nikogo sie nie boja- pozywaja wszystkich ktorzy ich oskarzaja- w koncu maja najlepsza kancelarie w trojmiesice- ta sama ktora wynajmuje pis 😂🤣🤣reprezentowala ona prezesa w slynnym procesie z walesa😛.

marecek widzisz roznice miedzy ksiedzem a celabryta czy jeden wuj ?? celebryte podofila przenosza miedzy stacja jak ksiedza miedzy parafiami ??

Opublikowano

to są jakieś jaja. teraz w tvp Latkowski prosi znane osoby takie jak Nergal, wojewódzki itp aby opowiedziały co tam sie działo 😂

dziennikarz powinien wykładać karty na stół a nie prosić kogoś za pomocą tv żeby o czymś opowiedział

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, jacus napisał:

a to dzisiaj lecialo  kiedy beda powtorki to obejrze.

A po co? dziadek przecież Ty już wiesz co tam się działo ,napisałeś swoją teorie 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

to sie dzialo przed 2015 r- technika podsluchowa i nagrywajaca byla troche gorsza niz dzis, smartfony nie byly tak popularne ,widzocznie nikt tych imprez nie nagrywal ani filmowal wiec materialu dowodowego malo , slowo przeciw slowu. 

ciekawe czemu wtedy sie tym nieinteresowal ???   poddaje mu nastepny temat- agencje towarzyskie z podkarpacia,tam sa podobno filmy i 😛nagrania 

dziadkiem jeszcze nie jestem-teraz mlodzi sa leniwi i maja czas.. a co tam sie dzialo -sa zeznania pokrzywdzonych swiadkow, ustalenia procesowe, oskarzony pare lat przesiedzial-

to sensacja dla tych co niewiele wiedza , wystarczy wpisac zatoka sztuki i krzystek 

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

to są jakieś jaja. teraz w tvp Latkowski prosi znane osoby takie jak Nergal, wojewódzki itp aby opowiedziały co tam sie działo 😂

dziennikarz powinien wykładać karty na stół a nie prosić kogoś za pomocą tv żeby o czymś opowiedział

Nie myślisz że w tej prośbie jest haczyk ????  

Wie wszystko , tylko chce to troszkę rozciągnąć . Moim zdaniem tak jest , cdn nastąpi .

Opublikowano
6 godzin temu, racyl napisał:

to wstyd i porażka Pisowskiego wymiaru sprawiedliwości, gwałciciel zatrzymany w 2015 a po 5 latach tvp kurskiego robi film o tym

Zatrzymany dzięki  interwencji Zbigniewa Ziobry bo PO-PSL  nie radzili sobie z tym.

Pacz a siekielscy po kilkudziesięciu latach robią  film to dopiero wstyd co ??

Opublikowano
8 godzin temu, galan99 napisał:

Bezrobotni dostaną 2150 zł na rękę! To więcej niż pracujący o ponad 200 zł .

Wybory wygrane .

To jest naprawdę tragedia. Widać, że dla pisu liczy się władza za wszelką cenę. Zapłacą za to każdymi pieniędzmi, które ściągną potem od obywateli.

8 godzin temu, Denwer napisał:

Latkowski zrobił mocny film o pedofili w Trójmieście 

Mocny film o próbie obrzucenia błotem celebrytów. Gdzie tak naprawdę oskarżono o pedofilię dwie osoby. Zanussiego jak to mówisz archiwalnie. Wojewódzkiego i Bieniuka z tym, że ten ostatni miał jakieś wytoki za gwałty. A próbowano z tego zrobić, ze wszyscy co byli w tej zatoce to pedofile.

7 godzin temu, mirro napisał:

Ano właśnie dlatego. Sprawa robi się co raz ciekawsza.

https://www.rp.pl/Koronawirus-SARS-CoV-2/305189892-Tajemniczy-kontrahent-Producent-chlodni-sprowadzal-maseczki.html

"To nie koniec kontrowersji. Igloo przyznaje, że sprzedało towar do spółki powiązanej z nią kapitałowo (i rodzinnie) „jako spółki zajmującej się dystrybucją i sprzedażą". Z analizy faktur między podmiotami wynika, że cena towaru wzrosła 2,5-krotnie. Dlaczego to takie ważne? Bo przerzucając maski z podmiotu do podmiotu, wzrastała ich cena, w efekcie resort zapłacił 45 zł za sztukę."

Sprawa maseczek i wielkich dotacji może być dużym ciężarem dla Szumskiego. Bo widać, ze tam złodziejstwo takie szło, że tym z po kiedyś te sumy nawet się nie śniły.

7 godzin temu, Denwer napisał:

Latkowski zamiata w TVP  na żywo  niektórym już grunt pod nogami się usuwa. 

Sekielscy zrobili film archiwalny  a tu mamy   czas współczesny. Ciekaw który to celebryta  komercyjnej stacji o którym przed chwilą wspominał latkowski hasa 

Niektórym. A próbowano z tego zrobić, ze to cały świat celebrytów to pedofile.

6 godzin temu, gienio007 napisał:

Wie wszystko , tylko chce to troszkę rozciągnąć . Moim zdaniem tak jest , cdn nastąpi .

Może i coś wie. Ale dowodów niema. Nawet w filmie w przeciwieństwie do filmów Sekielskich nikt nie oskarżał znanych osób. I co myślisz, że Wojewódzki przyzna się, ze robił kastingi dla chłopaków? A może to był Nergal heheh? Wiele insynuacji i niedomówień.

33 minuty temu, Denwer napisał:

Zatrzymany dzięki  interwencji Zbigniewa Ziobry bo PO-PSL  nie radzili sobie z tym.

Krystka zatrzymali. Ale dalej już nie. Pis rządzi od 5 lat i nie wiele z tym zrobili. Za to też dostało się ministerstwu od Latkowskiego.

Opublikowano
6 godzin temu, gienio007 napisał:

Solidne podstawy, to słowo klucz porywania się na takie sprawy. Światków zeznających musi przybywać aby przygwoździć winnych i nie dać szansy na manewry. Jeżeli Pan Latkowski ma tylko tyle co wczoraj pokazał, to raczej nikt nie pójdzie siedzieć. Chyba że faktycznie materiał miał być odpowiedzią na coś, a nie próbą przecięcia wrzodu. Jak znam życie, to wczoraj niektórzy policjanci ostro przeglądali swoje kwity i kontakty. Kto wiedział? Ano ten komu to było na rękę. Kto nie reagował? Ano ten komu to miejsce było potrzebne. Fasadowość tego przedsięwzięcia i potrzeba firmowania znanymi twarzami powinna skłonić do kopania głębiej. Chyba że Pana Latkowskiego wkręcają jak Pana Leppera. Ale wtedy musi uważać bo w tym kraju dużo się buduje i jeździ sporo ciężarówek ze żwirem.

Opublikowano

Latkowski może i coś próbował. Teraz prokuratura pociąga trochę Wojewózkiego, może Zanussiego czy Szyca ale komu co udowodnią? Wątpię by udowodnili co kolwiek. Może ten Marcin bardziej beknie może Krystkowi dołożą. Ale nikt z celebrytów nie dostanie wyroku bo nikt nawet nie oskarża. Mam na myśli ofiary oczywiście. U Sekielskich oskarżają konkretni ludzie konkretnych księży a tu są pomówienia jedynie pod adresem sławnych ludzi. I to dokonywane przez Latkowskiego nie ofiary.

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Ja dziękuje za taką skuteczność 5lat i dalej domniemania

zdaje sie ten film dotyczył wydarzeń  z przed 2015

a kto od 2015r jest ministrem sprawiedliwości ? 😂

Co może nikt z prawicy nie wiedział że dziewczyna popełniła samobójstwo 😂 A jednak nie wrażliwi na cudzą krzywdę

Opublikowano
46 minut temu, hubertuss napisał:

Może i coś wie. Ale dowodów niema. Nawet w filmie w przeciwieństwie do filmów Sekielskich nikt nie oskarżał znanych osób. I co myślisz, że Wojewódzki przyzna się, ze robił kastingi dla chłopaków? A może to był Nergal heheh? Wiele insynuacji i niedomówień.

aaa  czyli  znanych  osób   gwiazd  celebrytów  to  nie  można  oskarżać  ???  no no  ciekawe  podejście.  Skąd  wiesz  że  dowodów  nie  ma  ??? Mówił  latkowski  że  większość  boi  się  mówić.    Jak  znajdzie  się  odważny  prokurator   to  i  pewnie  dowody  się  znajdą   ale  jak  mówił  latkowski  nawet  jego  chcieli zniechęcić  i  przekupić  do  nie   tykania  tego  tematu    także   zastraszenie  czy  przekupienie  świadków   jest  jak najbardziej  realne.   Przykład  Polańskiego  pokazuje   że  celebrytów  i  zacnych  reżyserów  się  nie tyka.

Sekielscy robili  film z archiwum departamentu 4   żadnych  odkryć  dziennikarskich  tam  nie było  nawet  nie było  to obiektywnie  przedstawione   bo  ani  słowem  się  nie zająknął  że   PZPR    robił  z tych  księży  TW.   Ciekawe  czemu  nie  poszli  ci  pokrzywdzeni  spytać   Kwaśniewskiego  Millera  Cimoszewicza  Uraban  czemu  ich  koledzy  z  pratii  chronili  tych  księży  co  ??? 

Opublikowano (edytowane)

@Denwer ja nigdzie nie pisałem, że celebrytów nie można oskarżać. Niech oskarżają. Tylko kto. Skoro nikt nie mówi. Boją się nie boją. Tak naprawdę jeśli ten Krystek nagrywał celebrytów to tylko te nagrania mogą ich oskarżyć. Czy są, czy ktoś zdecyduje się je ujawnić. Może się znaleźć odważny prokurator. Ale jak nikt nie zezna z ofiar to co. A jeśli zezna to czy udowodni. Nie trudno mi wyobrazić sobie, że znajdą się osoby gotowe pomówić np Wojewódzkiego. Tylko pomówić a udowodnić to dwie rożne sprawy.

@Ursus932 nie czytałem artykułu w czym broni rządu i ministra. Bo chcą tam pozwolenie na ciasteczka/cookies. A ja na to pisowskiej propagandzie nie pozwolę. Ale to tylko świadczy o tym, że tvn korzysta z komentarzy i opinii rzetelnych ludzi. Którzy mówią przede wszystkim prawdę a nie to co każe linia polityczna jak w tvp.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

patrzcie jaka teraz jest technologia -wczoraj film dzisiaj ksiazka

Zatoka Świń , Bożena Aksamit, Piotr Głuchowski

szybko co  ??????????????????????????????????????????????????ta kurna kwiecien 2016 !!!!!!!!!!!!       2016 !!!!!!!!   2016!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pierwszy reportaz grudzien 2015 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

przez 4 lata nikogo to zbytnio nie interesowalo, dopiero teraz gdy pedofilia koscielna wychodzi coraz bardziej na jaw wielka sensacja,

to zwykla przykrywka- ksiedza porownujecie do celebryty- moze i macie racje. 

czemu biskupi nie trabili o dziesiatkach  spraw molestowania i gwaltow na kilku-kilkunastoletnich dzieciach ?????????

biskup wesolowski czy ksiadz kania[tylko z mojego podworka] to sprawy ze wspolczesnych czasow a nie prl .

ksiadz z zakopanego to z tego roku..............

Opublikowano

Oglądałem ten film wczoraj i debatę po. Nie da się ukryć, że w tvp zrobiono dużo by obrzucić błotem i ubrudzić jak najwięcej celebrytów insynuując, że to dotyczy nie wiadomo ile osób. By widz odniósł wrażenie, ze co drugi celebryta to pedofil a ksiądz to rzadki przypadek.

Tak naprawdę oskarżono wprost Zanussiego. Za to co robił w 2005 roku. Latkowski niby nie chciał mówić ale powiedział tyle, że każdy myślący może się domyśleć, ze chodziło też o Wojewódzkiego i jego kastingi. Bieniuk już miał sprawę za gwałty. Nie wiem czy za to samo. No i Szyc, który faktycznie pił i ćpał i nawet pamiętać tego nie musi. To ledwie 3 osoby. A tak zwany świat celebrytów to tysiące osób w całej Polsce. Można do tego doliczyć grupkę osób, które włączyły się do akcji Tak dla Zatoki ale to i tak procenta nawet nie będzie. Podczas gdy w filmie robiono wiele by pokazać i dać do zrozumienia, że każdy kto tam był to pedofil. Nawet kobiety takie jak np Natalia Siwiec.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy z Kuchcińskim to prawda? Bo się o nim mówiło w kontekście seksu z nieletnimi na Podkarpaciu. Na tej samej zasadzie co Latkowski o innych celebrytach. Że niby tak było ale nikt tego nie mówi, nie oskarża i świadków brak.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Ciekawe czy Hołownia terz uczęszczał do tego klubu w Sopocie 🤔

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Denwer napisał:

Ciekawe czy Hołownia terz uczęszczał do tego klubu w Sopocie 🤔

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 też możliwe

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
2 godziny temu, Denwer napisał:

Jak  znajdzie  się  odważny  prokurator   to  i  pewnie  dowody  się  znajdą   ale  jak  mówił  latkowski  nawet  jego  chcieli zniechęcić  i  przekupić  do  nie   tykania  tego  tematu    także   zastraszenie  czy  przekupienie  świadków   jest  jak najbardziej  realne.   Przykład  Polańskiego  pokazuje   że  celebrytów  i  zacnych  reżyserów  się  nie tyka.

Odważny prokurator? W zasadzie to już dziś powinni znowu zabierać laptopa Latkowskiemu, gdyby sam dobrowolnie nie chciał przekazać dowodów. za chwilę sam stanie się celebrytą na zasadzie dozowania faktów czyli "wiem ale nie powiem". Jak trzeba to dać gościowi ochronę i naparzać zboczeńców paragrafami aż padną.

2 godziny temu, Denwer napisał:

Ciekawe  czemu  nie  poszli  ci  pokrzywdzeni  spytać   Kwaśniewskiego  Millera  Cimoszewicza  Uraban  czemu  ich  koledzy  z  pratii  chronili  tych  księży  co  ??? 

No tutaj to spokojnie możesz zapytać Pana Piotrowicza. Pewnie jakąś wiedzę ma. Choć pewnie wtedy dopiero odkrywał zalety dawania ciumka.:gent:

44 minuty temu, hubertuss napisał:

Podczas gdy w filmie robiono wiele by pokazać i dać do zrozumienia, że każdy kto tam był to pedofil. Nawet kobiety takie jak np Natalia Siwiec.

Powiem więcej. Natalia Siwiec w tym czasie miała na imię Marian i nosiła wąsy jak meksykaniec.:lol:

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v