Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ile wyroków skazujących ?

co 5lat na przeprowadzenie śledztw i skierowanie aktów oskarżenia to mało przy takim super sprawnym ministrze sprawiedliwości ?

Edytowane przez racyl
Opublikowano

to robią te wybory czy nie kopertowe w końcu? bom trochę nie czasowy a i co TK na to wszak;

przy okazji
mamy równowagę dla państwowych mediów bo ten Stonoga jawnie naśladuje wzorce propagandowe z tej perły informacyjnej" jak tvp tylko w lustrzanym odbiciu.

po necie krąży jakaś plotka o 10 tys zl kary za brak lub nieprzepisową skrzynkę nalisty
ich tam do reszty ...?
Pis popełnia polityczne sepuku no chyba że planują się utrzymać siłą przy władzy....

o i jeszcze
tam jakieś stadne spacery Prezesa z gorylami pokazywaliście jakoby przepisy naruszył no ale w przepisach jest że obostrzenia nie dotyczą rodzin a On samotny, bezżenny i bezdzietny to dla niego "wszyscy Polacy to jedna rodzina" czyli co się czepiacie? :P

Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał:

A ty co już do innego tematu przechodzisz?? Wrzuc jakieś filmy nowe na fejsa bo nudno tam

Jakie filmy ?? dobrze  się  czujesz   czy  jeszcze  nie  wytrzeźwiałeś  ???

Opublikowano
11 minut temu, racyl napisał:

bo na tygodniu jesteś bez zajęcia to odpoczynkiem są dla ciebie święta

rodzine to każdy ma i nie siedzi i nie liczy na darmową kasę z 500+ czy inne podobne

pewnie ty jednym z tych co  jedynym osiągnieciem w życiu jest rodzina i nic więcej

Tak bez zajęcia myślisz że wszyscy leżą z jajami na pryczy i narzekają Tak jak Ty .zapierdalało się od początku marca to teraz mam więcej czasu w tygodniu , Ale nie bój się już zaczynam remont przyczepy to wyłącze powiadomienia co byś mi czasu nie marnował chorymi postami

Opublikowano

wielki zuch z ciebie w czasach korona wirusa

wszyscy spali i pierdzieli tylko Ty jeden poczułeś ciepło i pracowałeś

ja nie narzekam studze tylko samozachwyt wyznawców pisu i tylko tyle. sam z resztą też na nich głosowałem to ich rozliczam

Opublikowano

Ta  rozliczasz  wklejając  1000 razy  te  same  wieści  o  wizycie  JK  na cmentarzu 

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

wielki zuch z ciebie w czasach korona wirusa

wszyscy spali i pierdzieli tylko Ty jeden poczułeś ciepło i pracowałeś

ja nie narzekam studze tylko samozachwyt wyznawców pisu i tylko tyle. sam z resztą też na nich głosowałem to ich rozliczam

To była tylko odpowiedź na twoje idiotyczne zarzuty jakbym nie miał zajęcia . no cóż życzę Ci żebyś ich rozliczył 😎😎😎 myślę że na samą podadzą się do dymisji 

Opublikowano

mistrzu odpowiedz sobie ile TY wkleiłeś starych i powtarzających się memów sprzed kilku lat o tusku czy PO

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

To była tylko odpowiedź na twoje idiotyczne zarzuty jakbym nie miał zajęcia . no cóż życzę Ci żebyś ich rozliczył 😎😎😎 myślę że na samą podadzą się do dymisji 

dobrze wiesz że ani PO nie rozliczyło pisu po rządach 2005-2007 ani PIS nie rozliczył 8 letnich rządów PO

Jest tylko gadanie tych co faktycznie mogą kogoś rozliczyć i nie idzie to w parze z wyrokami skazującymi

Tyle było komisji śledzczych, tyle porażających reportaży i co żaden nie kibluje

Opublikowano (edytowane)

I PiS też nie będzie za obecne rządy 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

pewnie że nie bo chodzi tylko o gadanie.

takiego szczucia w tvp to nigdy nie było. jednym się przejęzyczenia wypomina a innym pojawienie się w nieodpowiednim miejscu usprawiedliwia

Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał:

Tyle było komisji śledzczych, tyle porażających reportaży i co żaden nie kibluje

Gawłowski  siedział  ale  sąd   go  wypuścił   Pinior  siedział   wypuścili   itd.  z Lewandowskim   to  już  w ogóle   cyrk  na kółkach  zrobili   sędziowie

Opublikowano

racyl - wyluzuj. Trafiłeś na kamień - trudno - naklep, wyosełkuj, omiń, leć dalej a przy sprzyjających warunkach wdeptaj na równo 😉 Możesz im zaufać znów i nic nam do tego. Najważniejszy jest brak klapek i dobrze, że korzystasz z prawa do rozliczenia.

Opublikowano (edytowane)

A to są leszcze w porównaniu z Tuskiem, schetyną kto tam jeszcze taki najgorszy

Stefan michnik uciekł do szwecji a TUsk sie nigdzie nie wybiera wiec w czym problem żeby go postawić przed sądem

3 minuty temu, DTaras napisał:

racyl - wyluzuj. Trafiłeś na kamień - trudno - naklep, wyosełkuj, omiń, leć dalej a przy sprzyjających warunkach wdeptaj na równo 😉 Możesz im zaufać znów i nic nam do tego. Najważniejszy jest brak klapek i dobrze, że korzystasz z prawa do rozliczenia.

czekałem specjalnie na 10 rocznicę katastrofy a tu antek nic nie przygotował , dosłownie nic a przecież nie jest ministrem ma mnóstwo wolnego czasu 😁

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Eee to już było i warto to przerwać. Pędzenie do rozliczenia to hodowla rewolucji. Ta znów niczego dobrego ze sobą nie niesie gdyż w końcu dominuje jej siłę i zaczyna rewolucjonizować rewolucjonistów. Mamy prawo wyboru i jak widać przewaga niczego nie załatwia. Państwo winno być świeckie i zabranie ideologii oraz zmuszenie stron do współpracy chyba najlepiej by mu służyło. A się rozmarzyłem...😉

Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał:

A to są leszcze w porównaniu z Tuskiem, schetyną kto tam jeszcze taki najgorszy

Stefan michnik uciekł do szwecji a TUsk sie nigdzie nie wybiera wiec w czym problem żeby go postawić przed sądem

Sam  sobie  chyba  odpowiedziałeś  czyż  nie  ???  Sorko  sądy  wypuszczają  tych  leszczy  mimo  dowodów  ich obciążających  to  grube ryby  mylisz  że  pójdą  siedzieć  

Opublikowano

a wracając do condora to pis chyba miał plan który by i tak nie wypalił a mianowicie linnia condor ma zabukowane lotniska w całych niemczech i europie , pis budując hub przesiadkowy pewno myslał żę condor bedzie zwoził im chetnych klientów na dalekie loty .

Opublikowano

W takim razie plan PiSu był albo głupi, albo naiwny. Już mamy hub gazowy i jesteśmy zarąbani amerykańskim LNG, to se jeszcze hub w postaci CPK postawmy, wypruwając sobie żyły. To ze Condor miał zgodę na operacje lotnicze w Niemczech nie świadczy o tym że miał to na zawsze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v