Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
53 minuty temu, Ursus932 napisał:

Spytaj Trzaskowskiego być może poczuł "dyszel" wiceprezydenta na swojej d*pie🙃

Na tenczowe parady przecież chodził także kto tam ich wie 

Opublikowano (edytowane)

A Ty się Polaku męcz na pustej ulicy w maseczce.

A w restauracji też będziesz mógł usiąść tylko sam lub z rodziną i to dopiero, jak je otworzą.

Chyba, że to nieznana rodzina wspólnie zamieszkująca z @AndrzejDuda ?
Twoje prawa są lepsze niż nasze?

EYNBeghWoAELev5?format=jpg&name=small

https://wiadomosci.wp.pl/andrzej-duda-odpoczywal-w-bieszczadach-pochwalil-sie-zdjeciem-z-lesnikami-zapomnial-o-epidemii-6511504416307329a

Edytowane przez racyl
Opublikowano

wszystko jest lepsze od dudy i całej pisowskiej hołoty

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertb napisał:

Ooooo tak premier sam zjechał podziemie i chamsko podrzucił im wirusa. 

Po za tym drogi imienniku przyszli po kasę, są socjalistami i nieudacznikami czy nie? 

Jedno to możliwość protestu czy wyrażenia swego zdania a drugie to to czy powinno się im coś dać. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Pewnie, że jestem za jak najmniejszym rozdawnictwem. Ale z drugiej strony każdy obywatel powinien mieć możliwość wyrażenia swego zdania. Bo inaczej dochodzi do tego co się stało w 3 czy innych nadużyć w których władza pokazuje, że tylko ona ma rację i tylko jej zdanie głośno można było powiedzieć. Tak było za prl do tego dąży się teraz i w y to popieracie.

2 godziny temu, Denwer napisał:

Nawysyłali   Kodziarze  i  POwcy  prowokatorów   to  i efekty widać   nawet   ich senator  do  radiowozu  wlazł  i  udawał  zatrzymanego  niczym  ten  koleś  rannego  w 2016  roku 

Gdybyś nie oglądał i słuchał tych bzdur które ci pisowska propaganda serwuje nie ośmieszył byś się tutaj po raz kolejny. Człowieku w normalnych telewizjach pokazywali jak go władza do suki wkładała a ci wpompowali do psutej głowy, ze sam wlazł. Jestes w pełni sterowalny. Zrobili z ciebie tutaj tube propagandową, która sypie durnotami i za grosz wstydu nie masz by te durnoty powielać.

Teraz będziesz miał uciechę z błędu językowego Trzaskowskiego jak by Duda głupot nie gadał. Takie są wasze haki na niego. Nikłe i śmieszne wręcz głupie.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

A Ty się Polaku męcz na pustej ulicy w maseczce.

A w restauracji też będziesz mógł usiąść tylko sam lub z rodziną i to dopiero, jak je otworzą.

Chyba, że to nieznana rodzina wspólnie zamieszkująca z @AndrzejDuda ?
Twoje prawa są lepsze niż nasze?

EYNBeghWoAELev5?format=jpg&name=small

https://wiadomosci.wp.pl/andrzej-duda-odpoczywal-w-bieszczadach-pochwalil-sie-zdjeciem-z-lesnikami-zapomnial-o-epidemii-6511504416307329a

lubię takie komentarze ... takie puste głupie .. widziałeś kiedyś jak prezydent przyjeżdża co robi bor 3 dni naprzód myślisz ze to ci ludzie to są przypadkowi ludzie co mogą siedzieć z dudą  morze jeszcze siedzi z leśnikami z peło ? 🤣 bor już pewnie zamiatał tam tygodniowym wyprzedzeniem kto co z kim testy i siedzą bauer dba o sensacje prostych ludzi w pl już go Polsat wykupuje

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał:

lubię takie komentarze ... takie puste głupie .. widziałeś kiedyś jak prezydent przyjeżdża co robi bor 3 dni naprzód myślisz ze to ci ludzie to są przypadkowi ludzie co mogą siedzieć z dudą  morze jeszcze siedzi z leśnikami z peło ? 🤣 bor już pewnie zamiatał tam tygodniowym wyprzedzeniem kto co z kim testy i siedzą bauer dba o sensacje prostych ludzi w pl już go Polsat wykupuje

Pisiorku i myślisz że każdemu wcześniej zrobili test na koronę

Pisowski naganiaczu obowiązek noszenia maski i zachowywania odległości jest dla wszystkich nawet tych o zaburzonym rozumowaniu

Edytowane przez racyl
Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

wszystko jest lepsze od dudy i całej pisowskiej hołoty

wszystko oprócz peło lewicy starą chłote popierasz ?

Przed chwilą, racyl napisał:

Pisowski naganiaczu obowiązek jest dla wszystkich

udowodni to je masz racje jak wygrywasz oddaje ci moją wypłatę  🤣

Opublikowano

tak wolę normalność gdzie się nie usowa piosenek tylko z tego powodu że są o prezesie partii

Po jednej kadencji każdej partii odbija

Opublikowano

Ja na miejscu tych leśników to bym sam się bał o swoje zdrowie. Akurat w takich małych społecznościach trudniej się zarazić niż Prezydentowi z całym dworem. Teraz to nie BOR tylko SOP , kompetencyjnie to im chyba daleko do BOR. 

Opublikowano

Piosenkę o jarku dadzą radę ściągnąć z listy przebojów

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

ak wolę normalność gdzie się nie usowa piosenek tylko z tego powodu że są o prezesie partii

nie wiem nie słuchałem była obraźliwa ? czyli wolisz Komorka co Dziedziczakowi wjeżdża o 5 rano na chatę służbami za grę  ?

Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał:

Pisowski naganiaczu obowiązek noszenia maski i zachowywania odległości jest dla wszystkich nawet tych o zaburzonym rozumowaniu

to  czemu  na pikiecie  przedsiębiorców  masek  nie  mieli  ???

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

nie wiem nie słuchałem była obraźliwa ? czyli wolisz Komorka co Dziedziczakowi wjeżdża o 5 rano na chatę służbami za grę  ?

była telewizja pełowska i byli w niej prawicowi dziennikarze jak janek pospieszalski a teraz jest prawicowa i nie ma w niej żadnego lewaka i dosłownie nawet najmniejszego krytykowania władzy

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, mirro napisał:

I to piosenkę opisującą faktyczne wydarzenie, a nie wyimaginowane. Żadnej konfabulacji tylko tekst na postawie transmitowanego wydarzenia.

słucham masz racje nic tam niema 

....

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Denwer napisał:

to  czemu  na pikiecie  przedsiębiorców  masek  nie  mieli  ???

jak dopuszcza się łamania obowiązku ten co ma być najlepszy z najlepszych to najbardziej razi w oczy

a może trzeba było im pozwolić się wydrzeć a nie ich rozganiać

Edytowane przez racyl
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

była telewizja pełowska i byli w niej prawicowi dziennikarze jak janek pospieszalski a teraz jest prawicowa i nie ma w niej żadnego lewaka i dosłownie nawet najmniejszego krytykowania władzy

jeszcze raz doczytaj jan i Mateusz Pospieszalscy 

Opublikowano

to myślisz że ja nie wiem kto to jest janek pośpieszalski, ogladałem jego programy

Opublikowano

😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano (edytowane)

więcej powiedział, tylko jak zwykle w tvp zrobili sobie dzingiel z cześci fragmentu odpowiedzi

Ta pewnie będzie się spotykał z wyboracami w restauracjach, kawiarniach 😂 gdzie podobno można przebywać we dwójkę lub wiekszym gronie jak się z kimś tylko mieszka 🤣

Edytowane przez racyl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v