Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

zetorki12 ty polonistka z %%%%  wstydź się takie błędy 

Zetorki to był polonista @Pafnucy to filozof 

Opublikowano
Dnia 13.05.2020 o 18:48, gienio007 napisał:

PO malutku  odkrywają karty . Nie chcą wyborów , bo dobrze wiedzą że łomot dostaną , chcą siłą zdobyć władzę . Jeden Hitler z tej szumowiny już aresztowany , bo gazowanie planował . Nasza szumowina forowa Lichocką za fakera to wiedziała jak z błotem mieszać a  na Hitlera z własnych szeregów nikt  nawet palcem nie kiwnie . 

https://www.tvp.info/48005727/kidawieblonskiej-spada-poparcie-arlukowicz-o-planie-na-pozademokratyczna-zmiane-wladzy

Tu jest winowajca co w stół uderzył i nożyce przemówiły . 

Opublikowano

nie wiem czy wiecie ale matkami chrzestnymi dwoch braci z zoliboza byly dwie siostry ocalale z holockaustu-wicher sie nazywaly pseudo nojfeld

tak dla smiechu- w sumie adriana tez prezes nie pyta o nic........

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, gienio007 napisał:

Tylko czemu teraz feministki cicho siedzą że panią Kidawę publicznie wyru..li kopli w zadek i w tłum wygnali ?????????. Przecież ta pani kandydat żyje i ma się wyśmienicie  , nawet błogosławieństwo cesarza Europy miała .

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

Eeeeee ... Sam sobie kazał ?? 🤔

wiesz kazał za kasę warszawy zaprojektować oczyszczalnie 

57 minut temu, jacus napisał:

tak dla smiechu- w sumie adriana tez prezes nie pyta o nic........

śmiech to był jak bromek z kartki nawet nie-doczytać umiał czyli co to znaczy ze głupota zawsze się przyciąga ??  czyli ty ?

https://wpolityce.pl/polityka/166732-i-to-ma-byc-partia-inteligencka-polowa-platformy-skonczyla-zaledwie-podstawowke-wyborcza-nieopatrznie-demaskuje-ugrupowanie-tuska

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano

znowu pijesz ?? na testach zamiast s-wirusa wyjdzie ci p-romilek😛.

nie wiem czy wiesz ale pis-uary zmnienili ustawe o ipn-ie po to tylko by w kolegium mogl zasiasc facet po podstawowce, zniesli wymog wyksztalcenia-taka inteligencka partia

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A tymczasem afera Szumowskiego z maseczkami kupionymi od kolegi instruktora się rozkręca. Ciekawe ilu z was drodzy wyznawcy pisu mogło by sobie ot tak zajść do ministerstwa zdrowia i sprzedać maski bez atestu z wielokrotną przebitką. Nigdy wcześniej takimi rzeczami nie handlując. Rząd pisu jest jak z filmu Barei. Prawie w tym samym czasie sprzedaje maski z ARM za grosze wiedząc, ze epidemia zaczyna szaleć w Europie. Z drugiej strony kupuje maski inny sprzęt od kolegi ministra z dużą przebitką. I nawet nie piszcie mi tu o maskach które dała nam UE. Bo one były za darmo.

Złodziejstwo ludzi pisu samo rozłoży ten rząd na łopatki.  Z jednej strony złodziejstwo i kolesiostwo. Z drugiej nie kompetencja jak u Sasina. CO to już tyle rzeczy organizował, i nigdy nic nie wyszło.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

To tyle było szyderstwa że PISiorów popiera najprostszy  lud a prawda jest zgoła inna . Najciemniejszy lud to jednak tworzy i wyznaje PO .  To teraz już wiadomo czemu te ich poczynania są tak oderwane od normalności , w podstawówce nikt o etyce jeszcze nie wspominał . Tylko PISioków  wyznawcy zaraz będą krzyczeli by takich rzeczy nie wypominać , bo to mowa nienawiści z naszej strony . Hitler co gazować innych chce jest git a jak ktoś prawdę o POwcach napisze to już faszysta i ksenofob  . 

Przed chwilą, gienio007 napisał:

To tyle było szyderstwa że PISiorów popiera najprostszy  lud a prawda jest zgoła inna . Najciemniejszy lud to jednak tworzy i wyznaje PO .  To teraz już wiadomo czemu te ich poczynania są tak oderwane od normalności , w podstawówce nikt o etyce jeszcze nie wspominał . Tylko PISioków  wyznawcy zaraz będą krzyczeli by takich rzeczy nie wypominać , bo to mowa nienawiści z naszej strony . Hitler co gazować innych chce jest git a jak ktoś prawdę o POwcach napisze to już faszysta i ksenofob  . 

https://wpolityce.pl/polityka/166732-i-to-ma-byc-partia-inteligencka-polowa-platformy-skonczyla-zaledwie-podstawowke-wyborcza-nieopatrznie-demaskuje-ugrupowanie-tuska

• Like 1
Opublikowano

*urwa do czego to doszło żeby ANTYPISIORY przypierdzielały się za wypicie alkoholu w czwartkowy wieczór 

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

A tymczasem afera Szumowskiego z maseczkami kupionymi od kolegi instruktora się rozkręca. Ciekawe ilu z was drodzy wyznawcy pisu mogło by sobie ot tak zajść do ministerstwa zdrowia i sprzedać maski bez atestu z wielokrotną przebitką. Nigdy wcześniej takimi rzeczami nie handlując. Rząd pisu jest jak z filmu Barei. Prawie w tym samym czasie sprzedaje maski z ARM za grosze wiedząc, ze epidemia zaczyna szaleć w Europie. Z drugiej strony kupuje maski inny sprzęt od kolegi ministra z dużą przebitką. I nawet nie piszcie mi tu o maskach które dała nam UE. Bo one były za darmo.

Złodziejstwo ludzi pisu samo rozłoży ten rząd na łopatki.  Z jednej strony złodziejstwo i kolesiostwo. Z drugiej nie kompetencja jak u Sasina. CO to już tyle rzeczy organizował, i nigdy nic nie wyszło.

Przywilejem każdego szabesgoja w polityce jest nachapać się ile wejdzie i rodzinę ustawić odpowiednio.

70656136_381585192741124_5461223772117794816_n.jpg

Opublikowano

many - weź z tymi żydami wyluzuj bo zaczynasz przypominać Rosenberga. Wytłumacz mi choć dlaczego skoro wszyscy to przechrzty to obok "prawdziwych" nazwisk stawiasz "prawdziwe" imiona..

Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

Z drugiej nie kompetencja jak u Sasina. CO to już tyle rzeczy organizował, i nigdy nic nie wyszło.

to tak jak u ciebie :)

Cytat

Napisano Środa o 07:52, hubertuus

Nie zmienią już jej. Za późno. Za mało czasu na promocję nowego kandydata.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

,,Prawdziwa  Prezydent,,  zrezygnowała  🤭

Mnie  ciekawi  jedna   rzecz   wedle  opozycji  koperty   są  śmiercionośne  bo  zarażają.  To  jak  PO  chce  zebrać  100 tyś  podpisów    skoro  papier  zaraża    tak  im niby  na zdrowiu  Polaków  zależy  a teraz  chcą  ponad  100 tyś  ludzi  narazić  na śmierć  ????

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

many - weź z tymi żydami wyluzuj bo zaczynasz przypominać Rosenberga. Wytłumacz mi choć dlaczego skoro wszyscy to przechrzty to obok "prawdziwych" nazwisk stawiasz "prawdziwe" imiona..

Widzę pewne zainteresowanie - to waść  wspominasz te wyrodne plemię a mnie prowokujesz żebym pięści zaciskał , to nie moje jakieś pierdoły tylko POdaję informacje oparte na żródłach naukowych i faktach historycznych. Te mośki na "ż "to mnie w ogóle nie interesują ale natomiast jestem pod presją trochę historyczną trochę z racji zainteresowania a najbardziej mnie determinuje ciekawość dlaczego my Polacy daliśmy przyzwolenie aby nas zepchnięto na drugi plan w naszym własnym kraju?. Dlaczego obca nam nacja z nad Synaja  w naszej ojczyżnie ma więcej do POwiedzwnia niż rodzime przechszty które w pasa im się kłaniają beż żadnego honora i dumy narodowej nie przymierzając. . Dlaczego ten gostek na Wawelu do tego dopuścił i sprowadził mimo zakazu prawdziwego prezydenta Rzeczypospolitej Ignacego Mościckiego nam do ojczyzny obcą nam sektę B and B. - dlaczedo ONY nam Polakom pętla na szyi wciąż zaciskają ? - odpowiedz se Pan sam w dobie interneta i nie wspominaj mi o tym wrażym plemieniu.

Opublikowano
4 godziny temu, many12 napisał:

Przywilejem każdego szabesgoja w polityce jest nachapać się ile wejdzie i rodzinę ustawić odpowiednio.

70656136_381585192741124_5461223772117794816_n.jpg

Panie Starszy muszę przyznać racje że każda władza się nażre i obecna też ,tylko dziwi mnie dlaczego Pańscy koledzy z ANTYPISu twierdzą że tylko Ci są źli i do koryta się garną A co poprzednicy pod tym względem byli lepsi ...

Opublikowano
16 godzin temu, Ursus932 napisał:

Żartujesz prawda?? Gdzie do Jakubiak niema nic nawet spoko gość ,tylko niema przebicia a reszta to egzotyka 

Akurat poważnie pisałem. Hołownia kojarzy mi się ze znanym dziennikarzem z popularnej telewizji i pogłoskami o kandydowaniu na urząd prezydenta, czy dość szybkim powstaniu Nowoczesnej. Jakubiaka czy Konfederację śledzę w internecie, bo w głównych telewizjach nie mogą się przebić. Jakubiak miał propozycję startu z list Konfederacji i byłby posłem ale miał większe ambicje.

16 godzin temu, Pafnucy napisał:

Szydłowa . Znasz ?

Też ją wymienili na faceta z dnia na dzień .

Tylko że Beata dostała super propozycje w zamian i jeżeli jej źle w Brukseli, to nie będzie więcej kandydować do Europarlamentu.

15 godzin temu, jarecki napisał:

ta , KOMOROWSKI TO NAZWISKO które ukradli w polsce . . Ty se jaja robisz ? 

Tu musiałby się @many12 wypowiedzieć jak to jest naprawdę. :)

31 minut temu, Denwer napisał:

,,Prawdziwa  Prezydent,,  zrezygnowała  🤭

Mnie  ciekawi  jedna   rzecz   wedle  opozycji  koperty   są  śmiercionośne  bo  zarażają.  To  jak  PO  chce  zebrać  100 tyś  podpisów    skoro  papier  zaraża    tak  im niby  na zdrowiu  Polaków  zależy  a teraz  chcą  ponad  100 tyś  ludzi  narazić  na śmierć  ????

Aż się z Tobą zgodzę, chociaż nie popierałem wyborów kopertowych. Jakie środki bezpieczeństwa PO zapewni przy zbieraniu podpisów ? Maski, rękawice ? Jak z dwóch metrów odległości się podpisać ?

Wiarygodność Platformy obecnie jest podobna do wiarygodności Biedronia. Najpierw twierdzą że nic się nie zmienia a za chwilę robią zmiany. Według mnie zamiast Kidawy powinni zwolnić cały jej sztab wyborczy.

• Thanks 1
Opublikowano

Ale benefis  w podziękowaniu  pani Kidawie  koledzy z podstawówki zrobili . Przepych wylewał się na lewo i prawo i to w dobie wielkiego kryzysu . Szydłowa to tylko kilka bukietów kwiatków dostała a pani Błońska na bogato .

Opublikowano (edytowane)

ciekawy czy PO zarejestrują nowego kandydata , przecież jak zbiorą podpisy i to 100 tys . takie podpisy niosą smierć co nie Mirro , DTaras .      a ja dalej wole wybory kopertowe ,  

Edytowane przez jarecki
  • Like 2
Opublikowano

Oj jak nie zbiorą to dopiero będzie pośmiewisko , Ale sami twierdzili że dotknięcie kartki czy koperty to śmierć 

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

ciekawy czy PO zarejestrują nowego kandydata , przecież jak zbiorą podpisy i to 100 tys . takie podpisy niosą smierć co nie Mirro , DTaras .      a ja dalej wole wybory kopertowe ,  

Ty wolisz " mniejsze zło" a my prosiliśmy aby przełożyć ten cały cyrk na czas kiedy i kampanię będzie można prowadzić, czyli dać wszystkim kandydatom równe szanse. Ot taka różnica, Ciebie rajcuje jatka a mnie pragmatyzm w działaniu. Jestem z natury leniwy, więc wolę zrobić coś raz a dobrze. Nawet jeśli muszę na to poczekać. Tego tez wymagałbym od rządzących, choć widzę że ich też interesuje tylko okładanie się z oponentami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v