Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

Do puki   Premierem  jest   Mateusz  Morawiecki   a  Prezydentem  Andrzej  Duda   to  Polsce  nie grozi 

27625344_1564621540251710_57572096236372

Polacy zostali pobici przez Niemca i Ruskiego , Europa świętowała zwycięstwo nad Faszyzmem czyli Niemcami a Polska dalej była w niewoli Rosyjskiej przegrany nie świętuje tylko zwycięscy prawie 50  lat niewoli było .

Opublikowano

Nie wiem  ile   ale  mieszka  tam  najważniejszy  człowiek  na tym  świecie 

Opublikowano

Jakoś nie słyszałem aby Watykan miał problemy z przepełnionymi szpitalami i brakiem środków ochrony. Poczekajmy może Franciszek odeśle to naszym ośrodkom pomocy, tak w odruchu serca.

Jakoś nie słyszałem aby Watykan miał problemy z przepełnionymi szpitalami i brakiem środków ochrony. Poczekajmy może Franciszek odeśle to naszym ośrodkom pomocy, tak w odruchu serca.

Opublikowano

Rząd zaopiekował się przedsiębiorcami jak najlepiej. Wieczorem przysłał ludzi coby zapewnili im nocleg, podstawił samochody a nawet zapewnił okolicznościową biżuterię w postaci środka przymusu bezpośredniego, czyli kajdanek. Dał tym do zrozumienia iż są potrzebni, pożądani i w każdej chwili mogą liczyć na uwagę rządzących. Urzekła mnie ta historia.

• Haha 1
Opublikowano

najbardziej podobał mi się jeden ,,przedsiębiorca" gumiarz chyba który organizował sobie klientów spuszczając powietrze i przebijając opony w policyjnych samochodach🤓🤬

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ty to naprawdę chyba masz płacone za tę propagandę, którą tak zapamiętale tu wrzucasz. Nawet jak cię wywalili to się tak tu pchałeś z powrotem by ten śmietnik tu wklejać.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Rząd zaopiekował się przedsiębiorcami jak najlepiej. Wieczorem przysłał ludzi coby zapewnili im nocleg, podstawił samochody a nawet zapewnił okolicznościową biżuterię w postaci środka przymusu bezpośredniego, czyli kajdanek. Dał tym do zrozumienia iż są potrzebni, pożądani i w każdej chwili mogą liczyć na uwagę rządzących. Urzekła mnie ta historia.

Tanajno to  za samo to że  z Palikotem się bratał powinien zostać publicznie  wychłostany . 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jak tam żyje mój ulubiony antypisior racyl9_9

Dziś jestem po spożyciu 🍸 więc mam na to wszytko wyjebane mówie zajrze tutaj 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Jak tam żyje mój ulubiony antypisior racyl9_9

o urwwwaaa  niema go coś musiało się stać morze wirus go dopadł 

2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Dziś jestem po spożyciu 🍸 więc mam na to wszytko wyjebane mówie zajrze tutaj 

nie rób na smak 

5 godzin temu, mirro napisał:

jaka qurwa pomoc ??   jak ja widzę przedsiębiorców u siebie to kopa i ujjjjjjj  zona syn synowa auto jak ujjj  on 3 urwyyy każdej kupił auto  on 50 one 25  on idiota kupił sobie 

peugeot rcz zeby młode c*py  podrywać ona p[osgi ciągane za granicy .. po co zeby koleżanki były pod wrażeniem 10 razy na wakacje  i co przychodzi wirus i w miesiąc plajta  🤣 on z nią rozwód  sprzedaż majątku   posażki h*je moje on zeby zyć poszedł na tiry jeździć  polski prywaciarz potrzebuje   pomocy 😇 5 sklepów z odzieżą chcesz linki z sprzedaży ich majątku aut itp ?? 

Typowy polski prywaciarz – Demotywatory.pl

Zamożny Polak to już nie prywaciarz i badylarz. To solidnie ...

Prywaciarz?

Jan Winnicki on Twitter: "Jak zwykle bzdury.Prywaciarz kupi ...

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, many12 napisał:

61360368_555697181504340_1766944726621093888_n.jpg

Panie starszy tutaj można podstawić dowolną partie i zawsze będzie pasować 

Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

o urwwwaaa  niema go coś musiało się stać morze wirus go dopadł 

Co Ty Przecież złego licho nie bierze A tym bardziej koronawirusB|

Może poszedł oddać stolec do tego sedesu co na płocie sobie ostatnio powiesił i się chwalił tutaj 9_9

W każdym bądź razie spokój gdy niema id....

Opublikowano
16 minut temu, hubertuss napisał:

Tylko dowolna partia nie rządzi teraz w Polsce i nie nawija kitu ludziom na uszy.

https://joemonster.org/art/50273/Demotywatory_CDXXXII_jak_strollowac_policjantow_na_kwarantannie

#7 Mentzen fajnie opisał cyrk jaki pis robił z wyborami krok po kroku. Polecam co niektórym, którym pis pompuje do głów durnoty, że to przez Senat.

Antypisiorku powtarzam jeszcze raz to nie jest żadna moja partia ,tylko brak alternatywy i dlatego dostanie mój głos . I też mi się wszytko co robią nie podoba Ale inni robili jeszcze gorzej

Wybory to powinny odbyć się 10 majA normalne w lokalach wyborczych ,takie było moje zdanie od początku 

Opublikowano (edytowane)

Niestety Gowin miał inne i zablokował twoje zdanie. Co do tego, że wybory powinny odbyć się normalnie to masz rację choć nie 10 maja raczej. A później. Skoro Duda ma po 60 % poparcia a inni po kilka % to czego pis się bał? Niestety widać ewidentnie, ze to pis zafundował nam ten cyrk bo za bardzo kombinować zaczęli. Ośmieszyli nasz kraj i pokazali, ze tak naprawdę nic nie potrafią. Potrafią jedynie rozdawać forsę na socjal. Bo nawet ją zarobić to już nie koniecznie potrafią.

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v