Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Znając plany zamknięcia Okęcia to ja nie wiem czy byłbym zależny od kogokolwiek.

jeden usmiech to zamało :D ........................             jak za 20 lat wystartuje samolot z CPK to bedzie niezle 

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

jeden usmiech to zamało :D ........................             jak za 20 lat wystartuje samolot z CPK to bedzie niezle 

Oby nie wystartował.

Opublikowano
9 minut temu, DTaras napisał:

Dziwną? W jakim sensie dziwną?

Rozłożenie lotnisk jest pokraczne, największe wrosło w miasto, jest też problem Balic. Radom ma dobre położenie ale co z tego. Trzeba by warszafce oczy zawiązywać i wozić na lotnisko, inaczej z Radomia nie polecą. 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Ulman napisał:

A tak się lud cieszył że Niemców wykupujemy😂

Jak nic wpisuje się to w anegdotę o głupich i pracowitych

prawie polonizacja niemców miała być 😁

EVbnoJHWAAAZABA?format=jpg&name=medium

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Dziwne, bo Polska to dziwny kraj. Urzędy powiatowe, urzędy skarbowe dla powiatów czy nawet KRUS jest czasem w centrum miasta, gdzie są strefy parkowania, zaraz będą strefy ograniczenia dla zielonego transportu.

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał:

Jeżeli chodzi o sąsiadkę, 9 tys. za 2 ha o.O ? To nie jest wyzysk:) ? A serio masz dosyć ciekawe ceny ziemi w Twoim regionie.

A co do kościoła, transmisja online z parafialnego.

Każdy POtrzebuje silnej motywacji do przetrwania - bierze się tyle ile się da.

Sąsiadka nie przepracowała żadnej godziny na etacie, nie zapłaciła żadnej składki a załatwienie ręciny  też kosztowało troszeczkę akrobacji.

Opublikowano
22 minuty temu, hubertb napisał:

Rozłożenie lotnisk jest pokraczne, największe wrosło w miasto, jest też problem Balic. Radom ma dobre położenie ale co z tego. Trzeba by warszafce oczy zawiązywać i wozić na lotnisko, inaczej z Radomia nie polecą. 

A wiesz może po co jest lotnisko  w Radomiu. Czemu ktokolwiek miałby latać z Radomia skoro Wawa ma 2 lotniska?

Opublikowano

chyba po to żeby skurkiewicz, suski, sasin  nie tłukli się samochodamido stolicy

Opublikowano
17 minut temu, Ulman napisał:

A wiesz może po co jest lotnisko  w Radomiu. Czemu ktokolwiek miałby latać z Radomia skoro Wawa ma 2 lotniska?

To już wiadomo od czasu, gdy jeden z mocarzy umysłu powiedział oczywistą prawdę że z Radomia jest bliżej do Afryki. :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v