Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Wybory wcześniejsze są na rękę tylko pis-owi..... Kryzys zamiecie ta ekipę i wystarczy sookojnie czekać..... Oni już tylko teraz będą ratować własne tyłki przed pierdlem.... 🤣🤣🤣Jeszcze tylko paru swoich skompromitowanych ludkow do SN muszą wsadzić.... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

masz racje ursus-d*pa wczoraj cos slabo wypadl, nie ogladalem debaty,ale jesli w tej chwili w tvp-info pan wybranowski tak mowi to musowaKliknij i zobacz więcej! prawda, budyn sie skisil 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Nie wystawi bo Hołownia nie odpuści  kosiniak z kamyszem też nie biedronka też 

Także spokojna głowa   Andrzej Duda wygra 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Nie wystawi bo Hołownia nie odpuści  kosiniak z kamyszem też nie biedronka też 

Także spokojna głowa   Andrzej Duda wygra 

Spadek poparcia dla Dudy będzie wprost proporcjonalny do wzrostu ubóstwa Polaków. Każdy kolejny dzień bez wyborów, to mniejsza szansa na reelekcję i Jarosław o tym doskonale wie, nic Ci o tym nie powiedział, Marku? Opozycja we wtorek zwyciężyła, bo PiS już nie ma pieniędzy na dalsze kupowanie głosów Polaków. Żeby nie było, ja nie lubię jednych ani drugich, ale widzę że PiS oddycha rękawami. Pieniędzy brakuje na tyle dużo, że nie da się ich dodrukować. Może skończyć się tym, że Polacy znów zostaną milionerami...

Opublikowano
41 minut temu, Ursus932 napisał:

Witam antypisiorów i resztę dobrych ludzi 

Co to się stało miał być rozpad koalicji zjednoczona prawica , już' antypis zęby ostrzył na wcześniejsze wybory ,żeby stanowiska rządowe obsadzić ludzimi w koszulkach z napisem KONSTYTUCJA . A tu d*pa 😎

Na ten rozpad to oni sami już dawno pracują. Nikt tu nie myśli o rozpadzie koalicji, poza samymi jaj członkami. Miały być wybory prezydenckie i nad tym się skupiamy. Ale jak sobie PiS jeszcze tydzień temu gębę Konstytucją wycierał, to teraz przyszło zbierać owoce. Nikt już nie uwierzy że jak mówią Konstytucja to maja prawo na myśli. Raczej myślą jak tu wyruchać wszystkich dookoła i samych siebie też.:cool:

Opublikowano

to ty orawiok ?? bo juz sie pogubilem w waszych wcieleniach 😛- nie mozecie tak jak ja- 13 lat wlasnie mija w jednym wcieleniu 

najwiecej na tym zamieszaniu straci vice-minister gryglas-pamietacie zdrajce z nowoczesnej ??? z list dojnej zmiany znowu dostal sie od sejmu i w nagrode dostal ciepla posadke , teraz postanowil znowu zdradzic i poprzec prezesa.  teraz ma stracic stanowisko bo tak sobie zastrzegl gowin.😛

w polityce powinna obowiazywac taka zasada jako wypracowali tatarzy- zdrajca najpierw dostawal nagrode a potem kare smierci-kto raz zdradzil starych towarzysz ten pozniej zdradzi nowych, od XIII wieku nic sie nie zmienilo..

Opublikowano
18 minut temu, JanKrzysztof napisał:

Spadek poparcia dla Dudy będzie wprost proporcjonalny do wzrostu ubóstwa Polaków. Każdy kolejny dzień bez wyborów, to mniejsza szansa na reelekcję i Jarosław o tym doskonale wie, nic Ci o tym nie powiedział, Marku? Opozycja we wtorek zwyciężyła, bo PiS już nie ma pieniędzy na dalsze kupowanie głosów Polaków. Żeby nie było, ja nie lubię jednych ani drugich, ale widzę że PiS oddycha rękawami. Pieniędzy brakuje na tyle dużo, że nie da się ich dodrukować. Może skończyć się tym, że Polacy znów zostaną milionerami...

Ciekawe ile pieniędzy kosztowała ta cała szopka zwana przygotowaniami do wyborów. Przez jarka "wyginam śmiało ciało" Pewnie poszła w h...uj

Opublikowano
53 minuty temu, ogarek napisał:

Wybory wcześniejsze są na rękę tylko pis-owi..... Kryzys zamiecie ta ekipę i wystarczy sookojnie czekać..... Oni już tylko teraz będą ratować własne tyłki przed pierdlem.... 🤣🤣🤣Jeszcze tylko paru swoich skompromitowanych ludkow do SN muszą wsadzić.... 😋

Dziadziuś to się jeszcze okaże 

Opublikowano
54 minuty temu, jacus napisał:

masz racje ursus-d*pa wczoraj cos slabo wypadl, nie ogladalem debaty,ale jesli w tej chwili w tvp-info pan wybranowski tak mowi to musowaKliknij i zobacz więcej! prawda, budyn sie skisil 

Ale opozycja jeszcze gorzej

Opublikowano

Kvźwa nie zaglądałem tu z miesiąc i widzę kilku nowych "polityków " przybyło 

Albo tylko Nick zmienili :/

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, witejus napisał:

bęcki od Kamysza🤓🤣,te jego gromkie okrzyki bierzesz za bęcki? bęcki to dostał Kamysz od wyborców 5 lat temu i dostanie przy okazji wyborów

Tak bęcki. Kamysz go ładnie punktował. W pewnym momencie nawet sprowokował do zdenerwowania. Bęcki to nie tylko gromkie okrzyki ale w debacie intonacja też się liczy.  Ale i argumenty, wypominanie błędów, zaniechań i nie spełnionych obietnic. Co też robili inni kandydaci. Dudzie dwa razy głos się lekko załamał i widać było nerwy.

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Gdyby miesiąc nie zwlekał nie byłoby problemu, a w miesiąc można przygotowac fest wybory

Tylko już miesiąc temu Gowin mówił, że wyborów w maju nie będzie i jak widać swego dopiął. Senat opóźniał to fakt. Ale Gowin od początku mówił, że się nie zgadza na wybory w maju. Tak więc nie ma co na Senat zwalać wszystkiego.

2 godziny temu, galan99 napisał:

Opozycja poniosła klęskę zupełną rozegrali to bardzo ładnie PiS z Gowinem .

Tak ładnie rozegrali, ze się skompromitowali. Kaczyński musiał ulec Gowinowi, narazili się na wstyd i śmieszność przegrywając głosowanie w senacie.

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Witam antypisiorów i resztę dobrych ludzi 

Co to się stało miał być rozpad koalicji zjednoczona prawica , już' antypis zęby ostrzył na wcześniejsze wybory ,żeby stanowiska rządowe obsadzić ludzimi w koszulkach z napisem KONSTYTUCJA . A tu d*pa 😎

Coś ci się pomieszało. Bo to pis straszył ludzi Gowina rozpadem koalicji i nowymi wyborami. Coś nie doczytałeś lub nie zrozumiałeś przekazu propagandowego dnia jaki pis ci przygotował.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
13 minut temu, DTaras napisał:

skoro tylko sobie na kopalni dorabiasz to co się denerwujesz?

przecież się nie denerwuje 

14 minut temu, Ursus932 napisał:

Kvźwa nie zaglądałem tu z miesiąc i widzę kilku nowych "polityków " przybyło 

Albo tylko Nick zmienili :/

odp B

6 minut temu, jacus napisał:

ja to wole miske ryzu😂

do tego kurczak i maż kulturystyczną miskę  😄

Opublikowano

Taaak. Prawo i Sprawiedliwość...

Pisałem hybertusowi ale do skrzynki też pasuje... Nomen omen do skrzynki może trafiać każda korespondencja, nawet reklamowa. Policjanci nadużywają uprawnień.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v