Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

A co do sądu już podaJesz ? 😂😂😂😂😂😂😂😂

Czyli jednak jesteście konfabulantami 🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

@soltys48 no masz te dowody czy nie   nie rób z gęby d*py  

Nie zaprzeczysz że masz na imię Marek

Nie zaprzeczysz również że brałeś udział w konkursie wiedzy rolniczej w Bednarach

Osoba która zasiada w radzie sołeckiej to nie musisz być koniecznie ty a twój krewniak budowlaniec

Na koniec dodam jedynie żebyś łursusa więcej garażował jo nawet na zdjęciach satelitarnych jest widoczny

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, hubertb napisał:

Nie zdarzy się obaj nie żyją, obaj nie byli wybrani w pełni demokratycznie. Może tak masz do wyboru kanapkę z szynką i pasztetem nie leży ci chleb więc nie jesz ani jednej. Czy ktoś powinien cię słuchać jeśli mówisz że jesteś głodny ? 

ale się właśnie zdarzyło coś podobnego właśnie teraz i nie chcę tu kampanii niczyjej ani antykampanii uprawiać ale i u Dudy dostrzegam groźne upodobania które potępiam i u tego Biedronia z kolei inne którymi gardzę u Kamysza znam oligarchiczne ciągoty jego partii no Kidawa to wiadomo i po za konkurencją i też przeszłość za PO zbyt mądra nie stoi a Hołownia to jest nikt politycznie i nie wiadomo kim na prawdę by się u władzy okazał a jeszcze ten Bosak za którym brunatne mundurki i już całkiem oszołomizm wyznaniowy tak że dla mnie to jest wybór między stalinem i hitlerem tylko mniejsze kompetencje elektora i spróbuj mnie zmusić abym zagłosował na któreś z nich i pieprzenie głodnych kawałków o posnych kanapkach nie ma nic wspolnego z poszanowaniem czyjejkolwiek wolności
Ty w/g mnie masz jednakie prawo glosować jak i nie i nie ma to związku z prawem Twym do krytyki czy to mnie czy kogokolwiek oprócz tego kogoś se wybrał. właściwie to i do tego też bo można się przecież pomylić
Moich intersow i poglądów z tego tawarzystwa nie reprezentuje nikt a tylko niektórzy jako odrębne części ale tak porozrzucane że nie ma szans na to aby w tym rozdaniu się połączyły w jednej osobie.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, soltys48 napisał:

Nie zaprzeczysz że masz na imię Marek

Nie zaprzeczysz również że brałeś udział w konkursie wiedzy rolniczej w Bednarach

Osoba która zasiada w radzie sołeckiej to nie musisz być koniecznie ty a twój krewniak budowlaniec

Na koniec dodam jedynie żebyś łursusa więcej garażował jo nawet na zdjęciach satelitarnych jest widoczny

Zaprzecze bo nie brałem udziału w żadnym konkursie na bednarach ostatni raz tam byłem w 2009roku. 

Żaden mój krewniak budowlaniec nie jest w żadnej radzie sołeckiej 🤣🤣😂 najpierw ja teraz krewniak kurde a jutro kogo wymyślisz w tej radzie sołeckiej  może mojego dziadka ????

Lurus w garażu schowany 

Coś ci się miesza ale żeby w tym wieku już 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A no widać.. Co za zbieg okolicznosci z maReckiem co miał tu foty i nie tylko tu.... No to nie możliwe że to by był łon.... 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

A właściwie to co od niego chcesz ? Czasami się z nim widuję , to przekażę . 9_9

po co tak konta nowe zakładasz ?? 

1 godzinę temu, jacus napisał:

on moze byc kim chce -wiec jakie znaczenie ma jego aktualny nick ?? tylko funkcja napoleona z zoliboza w jego swiecie jest zajeta

0da0106570121616a6efa85b02a41fee.jpg

pamiątka z Świnoujścia ?? jak tam lepiej z twoja psychiką ? 

1 godzinę temu, ogarek napisał:

A co do sądu już podaJesz ? 😂😂😂😂😂😂😂😂

ogarek strasznie jesteś zaczepny ? 

Opublikowano

Jakie konta ? Jedno zlikwidowałem , a założyłem drugie . Mod mnie zdenerwował . :ph34r:

W sumie to wszyscy wiedzieli , a Ty jeden dopiero teraz .

Opublikowano

Dobra , dobra . Widzę że dziś posucha ? 🤔

Opublikowano

to od 2 czy 3 ? Wątroba wysiadła , a wirus dalej szaleje . I co teraz poczniesz ?

Opublikowano (edytowane)

Myślałem że lubisz swoją pracę .

Planujesz nie wracać ?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Aaaaa . Faktycznie źle . :D No nic . Dobrej nocy .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v