Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Się nie wstydaj... toć tak się kiedyś chwaliles że pełnisz ważna funkcje.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Udowodnij że jestem jeśli potrafisz 🤣😂🤣😂🤣🤣😂

Opublikowano (edytowane)

To ty udostępnij że jestem  bo jak widzę to mnie mylisz z kimś innym 🤣😂🤣😂🤣😂 ale mam ubaw panie @soltys48 detektyw się znalazł 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 godziny temu, dsbh napisał:

Pytanie czy osoba która nie chodzi na wybory ma prawo później krytykować "wybranych" ?

oczywiście i przynajmniej jest wiarygodna bo jest pewne że na nikogo nie zagłosowała w tym i na krytykowanego.
Głosowanie nigdy nie powinno być obowiązkiem bo bywa że nie ma na kogo głosować albo wynik wyborów niewiele zmienia choć to drugie rzadziej powinno się zdarzać to jednak też się zdarza.
Frekwencja wyborcza jest też istotnym miernikiem stabilizacji politycznej.
Wybory personalne nie są rzeczywistą miarą demokracji. Referenda dopiero ale żadne społeczeństwo jeszcze do tego nie dorosło albo ... wlaściwie to tego dobrze jeszcze nie przemyślałem i w obawie przed palnięciem durnoty na razie nie mam zdania na ile referenda powinny przejąć decyzyjność w demokracji ale na pewno więcej niż jest obecnie w Polsce.

Opublikowano
33 minuty temu, ogarek napisał:

Ale w sumie to rodo nie obowiązuje skoro to ogólnie dostępne na stronie gminy co marecek ? 

Generalnie to skana można wkleić z taką strona 😋 

To jak wkleisz te dowody na moją obecność w radzie sołeckiej czy brakuje odwagi a może zwątpiłes w  detektywistyczne umiejętności @soltys48  🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

Wybory personalne nie są rzeczywistą miarą demokracji

Mamy demokrację pośrednią, ten który nie zagłosował = wstrzymał się od głosu nie ma według mnie prawa do krytyki. 

Może panowie przypomnę w atenach mężczyźni mieli dwa kamienie, więc było jeszcze trudniej. 

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

To jak wkleisz te dowody na moją obecność w radzie sołeckiej czy brakuje odwagi a może zwątpiłes w  detektywistyczne umiejętności @soltys48  🤣😂🤣😂🤣😂

ryzykant z ciebie . 🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertb napisał:

Mamy demokrację pośrednią, ten który nie zagłosował = wstrzymał się od głosu nie ma według mnie prawa do krytyki. 

Może panowie przypomnę w atenach mężczyźni mieli dwa kamienie, więc było jeszcze trudniej. 

gdybym miał do wyboru hitlera i stalina tylko to też mam głosować do ku..wy nędzy aby mieć prawo do krytyki obydwu?
no może tak się zdarzyć przecież
albo miałbym wybór tylko spośród takich jak tu wstawiaczy głupawych memów...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
26 minut temu, Roman176 napisał:

zetorki 12 to ty ??

A właściwie to co od niego chcesz ? Czasami się z nim widuję , to przekażę . 9_9

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Akurat nawet nie pamiętam już od kogo dostałem te rewelacje bo to krążyło już dawno.. Ale na pewno nie od sołtysa.... Byli tu ludzie co cię rozpoznali po czadowych filmikach i fotkach z czasów PRL - u.. 😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy napisał:

ryzykant z ciebie . 🙆‍♂️

Jest ryzyko jest zabawa. Ale chyba obydwu tym pana brakuje odwagi  lub połapali się że gafę walnęli.

@ogarekAaaa teraz nie pamiętasz a chciałeś wrzucać z jakiś stron zdjęcia jeszcze chwilę temu 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Detektyw  za 1zl i 50groszy. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 minut temu, Denwer napisał:

moje jak moje ale jest tu jeden który bije na łeb wszystkich- @sumek666 wiesz o kogo chodzi😉

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

gdybym miał do wyboru hitlera i stalina tylko to też mam głosować do ku..wy nędzy aby mieć prawo do krytyki obydwu?
no może tak się zdarzyć przecież

Nie zdarzy się obaj nie żyją, obaj nie byli wybrani w pełni demokratycznie. Może tak masz do wyboru kanapkę z szynką i pasztetem nie leży ci chleb więc nie jesz ani jednej. Czy ktoś powinien cię słuchać jeśli mówisz że jesteś głodny ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Jest ryzyko jest zabawa. Ale chyba obydwu tym pana brakuje odwagi  lub połapali się że gafę walnęli.

@ogarekAaaa teraz nie pamiętasz a chciałeś wrzucać z jakiś stron zdjęcia jeszcze chwilę temu 

Detektyw  za 1zl i 50groszy. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Ale po co wklejać jak to nic nie znaczące stanowisko... Ot pan nikt.. naWet nie sołtys ..... 😋😋😋😋😋😋

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Nie zdarzy się obaj nie żyją, obaj nie byli wybrani w pełni demokratycznie. Może tak masz do wyboru kanapkę z szynką i pasztetem nie leży ci chleb więc nie jesz ani jednej. Czy ktoś powinien cię słuchać jeśli mówisz że jesteś głodny ? 

No a jak jest wege ??

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

moje jak moje ale jest tu jeden który bije na łeb wszystkich- @sumek666 wiesz o kogo chodzi😉

No to jak macie te dowody na moją obecność w radzie sołeckiej czy nie bo spać mi się chce  ??

@ogarek a no po to abyś udowodnił z sołtys że piszecie prawdę 

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

No to jak macie te dowody na moją obecność w radzie sołeckiej czy nie bo spać mi się chce  ??

@ogarek a no po to abyś udowodnił z sołtys że piszecie prawdę 

A co do sądu już podaJesz ? 😂😂😂😂😂😂😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v