Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I tak oto rok 2021 przywita nas 8 nowymi podatkami i 11 starymi ale podniesionymi. Socjalizm musi kosztować. I ja się pytam gdzie są ci, którzy tu tak się pruli, ze Tusk vat o1 % podniósł? I pis jeszcze głupkom wmówi, ze to dla ich dobra te nowe podatki. Gdyż służą one umacnianiu socjalizmu i władzy ludowej.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

A ty się pewnie cieszysz z wzrostu opodatkowania bo cie to wzbogaci i jak PiS mówi że tak jest dobrze to tak trzeba myśleć i kropka. I jeszcze pewnie dalej uważasz że PIS to prawica a że mają lewicowy program to nie ma znaczenia bo łone robiom dobrze i już. 

Opublikowano

Znajomy z branży hydro-, kotły i in. mam nadzieję , że ściemniał, twierdząc że dostając nowe cenniki to nawet 10% ceny w górę u niego pójdą za m-c. A na drzwiach  klient w prezencie zawiesił kaczkę i zawsze jak odwiedza go to musi przyłożyć. Jak tu się cieszyć z Nowego 21?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, szmergiel napisał:

tak.ciesze sie .jest super a nawet powiedzialbym za***iscie i oby tak jak najdluzej  i mam ubaw z takich jak ty. narzekaj dalej frustracie.ja z kawką i usmiechem na ustach witam nowy rok.

Na tym własnie polega fenomen PISu że wmówił ciemnemu ludowi że to jest słuszne i dla dobra proletariatu.  Normalny człowiek nie cieszy się że będzie miał mniej ale tak jak niedawno pisałem, PISowi nie zależy na edukowaniu elektoratu. Oni chcą mieć poparcie bezmyslnych mas ludzkich które mają słuchać co im mówi TVPis , nadprezes i bezwarunkowo to popierać bez żadnej refleksji. 

@Ywa , to z pewnościa wina UE i Tuska do spółki z Merkel bo nasz rząd takich rzeczy by nie zrobił🤣

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano

Oj co te lewaku przez te protestu z tobą zrobiły zabrały ludziom radość życia wmawiać że wolność jest zagrożona Ywa zjedz schabowego bo to zdrowe dla mózgu zaczniesz myśleć a nie wierzyć w bajki TVN

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

I tak oto rok 2021 przywita nas 8 nowymi podatkami i 11 starymi ale podniesionymi. Socjalizm musi kosztować. I ja się pytam gdzie są ci, którzy tu tak się pruli, ze Tusk vat o1 % podniósł? I pis jeszcze głupkom wmówi, ze to dla ich dobra te nowe podatki. Gdyż służą one umacnianiu socjalizmu i władzy ludowej.

Bliska rodzina z Tuskiem jesteś. Można nie zgadzać się z PiS ale że Donald to Janosik.🤔 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Ale przecież pomoc Covid dali to kasa niby z księżyca ? Wiadomo że trzeba to teraz oddać w podatkach socjalista nie wie o tym,

Opublikowano
2 minuty temu, henio2 napisał:

Oj co te lewaku przez te protestu z tobą zrobiły zabrały ludziom radość życia wmawiać że wolność jest zagrożona Ywa zjedz schabowego bo to zdrowe dla mózgu zaczniesz myśleć a nie wierzyć w bajki TVN

Piękny przykłąd bezrefleksyjnej i pełnej wiary w Polską Zjednoczoną Prawicę Robotniczą . Jedyna prawda w TVPis a reszta kłamie  Jak za czasów PZPR i Trybuny Ludu ktora jedyną sluszną prawdę głosiła.

Opublikowano
Dnia 31.12.2020 o 09:15, Michalmeer napisał:

zastanawiam się kiedy ktoś w 100% oddany ojczyźnie będzie rządził w Polsce , bo od 30 lat nie ma polskiego rządu

Jak na spokojnie przeanalizujesz naszą historię, to nasz kraj  jako potęgę, czynili władcy nie będący Polakami. Smutne to wnioski, ale prawdziwe.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

@hubertus żadnych nowych podatków nie wprowadzają, to są tylko nowe OPŁATY 

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Jeżeli co się dało zostało już sprzedane, to z czego żyć ? 5G będzie licytowane chyba i to wszystko. Myślisz że inni by nie podnosili opłat ? Teraz jest idealna pora bo środek kadencji.

34 minuty temu, szmergiel napisał:

ulman ponarzekales juz sobie czy caly dzien bedziesz jeczal ze ci zle?

Gorzej cały rok będzie narzekał 🤣.

Zamknie ktoś z administracji temat a otworzy nowy 🤔 ?

Opublikowano
41 minut temu, agromatik napisał:

@hubertus żadnych nowych podatków nie wprowadzają, to są tylko nowe OPŁATY 

kurna- wzor debila z mozgiem wypranym przez kurwizje,

z radoscia czekam gdy mi z gminy zamiast podatku rolnego przysla oplate od gospodarstwa -bede  sie cieszyl jak pis-dioci z tego forum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v