Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, staszek131415 napisał:

Byłem dziś właśnie wróciłem trochę ludzi chodzi policja tylko obserwuje na szczęśćie mimo że mamy głupich polityków to mądry naród

Masz rację powinien być napis dyskoteka  na marszu k**ew i alfonsów

Większej ku..y na tym forum  niż ty  nie spotkałem 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

@Bartek933 urlopik dla pana xd

Jeśli temu panu urlopik to i Staszkowi też bo rzuca tymi urwami pod adresem kobiet a urwa to też zawódjak każdy inny a że ma p**** łajdaczkę to już tylko i wyłącznie jej sprawa. 

Opublikowano
6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

@Bartek933 urlopik dla pana xd

Za co??? No chyba że w nagrodę za trafne podsumowanie.👍

1 godzinę temu, staszek131415 napisał:

Byłem dziś właśnie wróciłem trochę ludzi chodzi policja tylko obserwuje na szczęśćie mimo że mamy głupich polityków to mądry naród

Masz rację powinien być napis dyskoteka  na marszu k**ew i alfonsów

1.Mądry głupków nie wybierze. Naród głupi więc wybrał głupich polityków. 

2. Widać że żeś zwolennik PIS - Prostactwo I Schizofrenia 

42 minuty temu, witejus napisał:

bardzo dobrze ,,profesurom" w d*pach się przewraca od nadmiaru pieniędzy ,może to ich trochę otrzeźwi

Teraz czas dla ciemnoty i chamstwa! Niech nam jakieś wykształciuchy się nie wtrącają bo proletariat lepiej wie co trzeba. Swołocz rulez!

Opublikowano
47 minut temu, witejus napisał:

bardzo dobrze ,,profesurom" w d*pach się przewraca od nadmiaru pieniędzy ,może to ich trochę otrzeźwi

Taaaaa jasne. Bo zamiast ciągnąć fikcję, to dali godziny rektorskie. Część z dojeżdżających na wieść o tym to nawet d*py z domu nie ruszyła. Czyli i studentów mniej łazi i wiadomo jaki jest status na uczelni w danym momencie. 

Opublikowano
38 minut temu, Ywa napisał:

Akurat wczoraj rozmawiałam sobie z dzieckiem o jego zamiłowaniach, pyta mnie(od zawsze)jak różne rzeczy pozmieniać/uruchomić/zaprogramować, aż w końcu znalazł sobie kurs robotyki

robotyka to dla  dzieci mój też chodził na to , znaczy układanie lego .

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Solidna podbudowa przygotowana przez rządzących był gwarantem tego wyjścia.😂 Nie ma to, jak solidnie przygotować własną klęskę.l

Widzisz Miruś, bo to niebylejaki inżynier pola walki obmyślił. Fala pandemii, jest jak fala gónwa w Wiśle. Im wolniej się toczy, tym większe spustoszenie robi. Armią jest gospodarka, i w obliczu jej katastrofy, jednostka niewielkiego znaczenia nabiera.  Cel uświęca środki. Poza tym, to nie potop szwedzki. Oblężenie się przeczeka, a jeśli ów oblężenie, to tylko hałas, to tym bardziej. Byle do rękoczynów nie doszło. i stąd wyrozumiałość wśród stróżów porządku się bierze. 
I przy tym wszystkim, rząd czyste ręce mieć będzie, więc niech mi kto powie, że nasz Wódz, geniuszem nie jest. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mj23 napisał:

Mogę mieć bana , przeżyje. Ale wtedy żeby było sprawiedliwie  to @staszek131415 ban powinien mieć  10 razy dłuższy. Typ wyzywa na lewo i prawo i nic . 

Bo to zwolennik PIS - zastraszony, osaczony, bez refleksji i swojego zdania, z kompleksami niższości a jednocześnie partia daje mu mozliwość poczucia się kimś choć trochę ważnym.  Smutne to i tragiczne ale teraz niziny społeczne maja przyzwolenie na takie harce bo przecież wstali z kolan i odzyskali godność.  

Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

ta .......... jeszcze historia oceni żę rząd podjął dobrą walke z koronowirusem tylko to zła opozycja wycągneła ludzi na ulice i zmarły tyś .ludzi przez PO 

Jeżeli powtórzy się historia z Włoch, a wykluczyć tego w tej chwili nie można,  to tak będzie na 100%.

3 minuty temu, Ulman napisał:

Bo to zwolennik PIS - zastraszony, osaczony, bez refleksji i swojego zdania, z kompleksami niższości a jednocześnie partia daje mu mozliwość poczucia się kimś choć trochę ważnym.  Smutne to i tragiczne ale teraz niziny społeczne maja przyzwolenie na takie harce bo przecież wstali z kolan i odzyskali godność.  

Powiedz dlaczego znowu prowokujesz do kłótni? jednego chyba usadzili i z dzień był spokój, teraz ktoś rzucił pożywkę, to ty już złapałeś wiatr w żagiel.

Opublikowano
3 minuty temu, bezbarwny napisał:

Widzisz Miruś, bo to niebylejaki inżynier pola walki obmyślił. Fala pandemii, jest jak fala gónwa w Wiśle. Im wolniej się toczy, tym większe spustoszenie robi. Armią jest gospodarka, i w obliczu jej katastrofy, jednostka niewielkiego znaczenia nabiera.  Cel uświęca środki. Poza tym, to nie potop szwedzki. Oblężenie się przeczeka, a jeśli ów oblężenie, to tylko hałas, to tym bardziej. Byle do rękoczynów nie doszło. i stąd wyrozumiałość wśród stróżów porządku się bierze. 
I przy tym wszystkim, rząd czyste ręce mieć będzie, więc niech mi kto powie, że nasz Wódz, geniuszem nie jest. 

Armią są ludzie, w tym przypadku odpowiadający za zarządzanie kryzysowe i służba zdrowia. Ich też będzie ubywać w tej walce. Gospodarka dalej jest gospodarką i tylko od niej zależy jak długo wytrzymamy oblężenie. Skończy się zaplecze to pozostanie tylko święcona woda. 

Policja swój rozum ma i nie będzie na siłę pchała się do interwencji. 

Wódz geniuszem nie jest, ponieważ tak jak ważne jest działanie , tak też może i ważniejsze jest wyczucie kiedy należy powstrzymać się od działania. A tego nie zauważyłem u niego. Jak coś mu się up***doli we łbie, to choćby pora była nie taka będzie to forsował. 

Opublikowano
5 minut temu, Sean napisał:

Jeżeli powtórzy się historia z Włoch, a wykluczyć tego w tej chwili nie można,  to tak będzie na 100%.

Powiedz dlaczego znowu prowokujesz do kłótni? jednego chyba usadzili i z dzień był spokój, teraz ktoś rzucił pożywkę, to ty już złapałeś wiatr w żagiel.

Ja się już mogę założyć o dobra flaszkę że taki na 100% bedzie przekaz PIS w TVPropaganda już za tydzień a potem będzie to powtarzane przez kilka lat do wyrzygania 

A w czym to co naPISałem jest nie prawdziwe? Od zawsze wiadomo że jak dziad odzyje to cie kijem obije.

Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał:

ta .......... jeszcze historia oceni żę rząd podjął dobrą walke z koronowirusem tylko to zła opozycja wycągneła ludzi na ulice i zmarły tyś .ludzi przez PO 

A historia może również dojść do wniosku że to przez nieudolność zmarło tak wielu i tylko dzięki opatrzności Bożej nie zmarło więcej. 😂 I wtedy co?

11 minut temu, Ulman napisał:

Smutne to i tragiczne ale teraz niziny społeczne maja przyzwolenie na takie harce bo przecież wstali z kolan i odzyskali godność.  

Znaczy co? Po długim klęczeniu trzeba stawy rozruszać?😂

Opublikowano

Nie mieszaj tylko Opaczności Bożej do tego, żeby czasem ta Opaczność nie zgięła karków hardym Polakom po tym szatańskim pokazie walki z Opacznością.

Opublikowano

TE DZISIEJSZE 20 tys . zarożonych i bez demonstracji po niedzieli dało by 30 tys.

6 minut temu, mirro napisał:

A historia może również dojść do wniosku że to przez nieudolność zmarło tak wielu i tylko dzięki opatrzności Bożej nie zmarło więcej. 😂 I wtedy co?

popiersie jarka nie stanie na cokołach 😉

Opublikowano (edytowane)

Bbuuuchaaachaaaaaaa!!!!! Szatańskim pokazie walki z Opatrznością🤣 Bbuuuchaaaachaaaaaaa😄😁😂🤣 Psychoza......

Tak przy okazji - opaczność pisze się tak jak powyżej😋

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
4 minuty temu, Sean napisał:

Nie mieszaj tylko Opaczności Bożej do tego, żeby czasem ta Opaczność nie zgięła karków hardym Polakom po tym szatańskim pokazie walki z Opacznością.

Chyba że to opatrzność Boża w stosunku do Niemców zegnie karki Polakom.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v