Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, witejus napisał:

To  na  pewno  kłamstwo  PiSowcy  to   social   a  nie  biznesmeni  to  napewno  nie  prawda   bo   przecież   Premier  przestraszył  się    garstki  rolników  co  protestuje a nie  tam  jakiegoś biznesmena  rzekomego  pisowca

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
9 minut temu, Denwer napisał:

To  na  pewno  kłamstwo  PiSowcy  to   social   a  nie  biznesmeni  to  napewno  nie  prawda   bo   przecież   Premier  przestraszył  się    garstki  rolników  co  protestuje a nie  tam  jakiegoś biznesmena  rzekomego  pisowca

Wiesz co to jest wyparcie prawdy?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, marulekk napisał:

A ja tak rozmyślam szmergiel a Marecek to nie jest ta sama osoba?¿)

A to ty potrafisz rozmyslac???

9 godzin temu, Ulman napisał:

A wiesz że też takie wrażenie miewam. 

@Roman176 obecni ukradna z OFE drugą połowę więc tyle samo co poprzedni.

po nim to się można spodziewać bo to widać jaki "inteligentny" człowiek,ale ty??

ps. wyobrażasz sobie Polskę pod rządami konfederacji? chyba by nawet z nato nas wywalili o reszcie nie wspomne

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
8 godzin temu, Ulman napisał:

Skoro można głosować na Konfederacje to czemu piszesz tak jak rozumuje ciemny lud

Ciemny  lud  głosuje  na  konfederację   zaszczuty  zastraszony  i  żyjący  w  oparach   mrzonek  o super  państwie. Kiedyś  donek  takie  obiecanki  składał  teraz  korwin i  jego  przydupasy 

Opublikowano (edytowane)

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
2 minuty temu, szmergiel napisał:

chyba by nawet z nato nas wywalili o reszcie nie wspomne

A wólka  kosowska  rozlała  by  się  na całą Polskę  :ph34r:

Opublikowano (edytowane)

Szykują  szykują  od  lat 

121438200_2794582970756168_3324163334565

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

To jest lobbing albo człowiek wpływu. Jak go nazwiesz, Twoja sprawa. Tylko że jaki Premier, taki lobbing. 😂

Opublikowano
59 minut temu, Denwer napisał:

121445563_1056317281478881_5701730663387

I taki będzie koniec Jarosława i  całego lewackiego PIS.

37 minut temu, Denwer napisał:

A wólka  kosowska  rozlała  by  się  na całą Polskę  :ph34r:

A potem Wisła zacznie płynąć w drugą stronę , zaleje Kraków i Wawel z Lechem  a Jarosław z żalu rytualnie oskalpuje kota a ze skóry  zrobi sobie covidowa maseczkę.   Razem z pradem wisły przypłyną do nas bezowi ze Szwecji bo u nas PISowscy socjaliści dadzą im lepszy socjali w imie srawiedliwości społecznej. Jeden bezpowy którego chłopak był w Szwedzkiej armii , przekaże materiały o tym jak Putin  megatronicznym laserem  kosmicznym ze swojego  satelity, nadpalił obwód w Tupolewie i elektronika została podstepnie wyłączona a pilot zapomniał angielskiego i nie reagował na Pull up! 

LTGBTGT bedzie grasować po ulicach wiosek, deprawować stare babki , pokazując im sprośne świerszczyki i powodując i zawały wylewy i śmiertelne zejścia. PIS zauważywszy to bedzie ich po cichu dotował bo to i emerytur płacić nie trzeba i w szpitalach miejsc nie zajmują  

Lotnisko w Radomiu zostanie rozbudowane i połączone z Okeciem żeby samoloty mogły na kołach podjechać pod Radom a tam już fiuuuuuuu do góry na południe europy bo stamtąd mają bliżej  Oczywiście będzie to największe lotnisko we wszechświecie  i bedą u nas lądować wielkie Boeingi lecące z Amsterdamu czy Londynu  do Tajlandii czy Pekinu ale nie po to by odbyć serwis czy tankowanie. Wylądują po to by na własne oczy zobaczyć największe lotnisko we wszechświecie i podziwiać potęgę Jarosława który miał taka wspaniałą wizję. 

Wiele jeszcze znaków i czynów Jarośław poczyni  i zadziwi tym świat który jak dotąd się na nim jeszcze nie poznał.

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Nie byłem na poligonie drawskim to nie wiem.

Oj będzie się działo. 24 października marsz antycovidowców w stolycy, 11.11 marsz niepodległości. Rolnicy też nie odpuszczą. Wątpie czy policja/wojsko nawet pod naciskiem władz pójdzie na wymianę ciosów z narodem.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/prezes-cedrobu-do-dziennikarza-onetu-z-kim-walczysz-ile-ci-placa/ejswsmb,79cfc278

Kolejny kwiatek - kolega podpremiera podobno ten prezes cedrobu. Ciekawe w której restauracji omawiali wyłącznie drobiu z tej ustawy. 

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
1 godzinę temu, Partyzant85 napisał:

Nie byłem na poligonie drawskim to nie wiem.

Jest za***isty. Raz jak za młodego porucznika poszedłem na bytowanie z plutonem, to prawie żarcia nam zbrakło.😂

1 godzinę temu, Partyzant85 napisał:

Rolnicy też nie odpuszczą. Wątpie czy policja/wojsko nawet pod naciskiem władz pójdzie na wymianę ciosów z narodem.

Nie pójdzie. No Way.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v