Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, szmergiel napisał:

ps.o dobra wodke sie zaloze ze i tak ta ustawa przejdzie ale okrojona z uprzywilejowan dla animalsow 

Iiiiiiii wspólnot wyznaniowych. Jak to bywa w każdym świeckim państwie.:lol:

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Czym różni się PO od PiS  .

.niczym. jedno zło. Randap  głęboka orka znowu randap. Dopiero siać 

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

.niczym. jedno zło. Randap  głęboka orka znowu randap. Dopiero siać 

1 minutę temu, mirro napisał:

Lepsza wersja to Rundup - napalm -orka.:lol:

I koniecznie duża ilość wapna

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Wróci PO wszystko naprawi oda Polskę Europie .

A co wy znowu pis po .toc to to samo. Won i nima korytka. Do roboty. Wykazać się w sektorze prywatnych a jak nie to szczaw i mirabelki 

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Nie obłuda tylko rzeczywistość co ma przekaz przekazać widzowi .

Więc jak oni mogą oskarżac poprzedników  że byli obłudnikami i kłamcami jak teraz jest to samo. Taka sama swołocz tylko teraz to kosztuje 2 mld rocznie.

5 minut temu, Maniek101 napisał:

Coś wspomnieli w tvpropaganda że przekupieni rolnicy przez organizacje futerkowe strajkowali przeciw wspaniałej 5

Bo władza zawsze jest dobra i ma rację a kto sie nie zgadza ten jest zmanipulowany, przekupiony,  zapewne jest lewakiem , postkomunista, a zapewne też zydem masonem i oczywiście wrogiem narodu i Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej.  

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Na to co  platforma  piniędzy  nie  miała  PiS  znalazł.  

I przy okazji pobili rekord w kopaniu największej dziury budżetowej. 

Opublikowano

Denwer po dobranocce już jest. Pora spać, jutro do przedszkola i po wytyczne. Daj pogadać dorosłym 

Opublikowano

Kuwa zapilem we walce z koronaswirusem.niech mu jakieś pokemony się śnią .tylko wara od gospodarki 😆

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, soltys48 napisał:

Przecież już poszedł

Pewnie doznał szoku gdy zdał sobie sprawę co zrobił jedząc wołowinę z Lidla i popijając pepsi 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Zdaje się że porcelanka (tron łazienkowy) teraz ważniejszy jak te wasze gatki. 😂🤣

Opublikowano
17 minut temu, HF86 napisał:

Denwer po dobranocce już jest. Pora spać, jutro do przedszkola i po wytyczne. Daj pogadać dorosłym 

Denwer  ma płatne di dwudziestej,  dłużej za darmo nie będzie trolował

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v