Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

pewnie myslisz o tym że będą osobiście wręczać dopłaty krowa + 😂

Raczej  Krowa -------

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

ja nie mam od kilkunastu lat. zobaczyć i pokazać dzieciom krowę na żywo to spore wyzwanie 

A jak ta ustawa wejdzie w życie to możesz już zapomnieć o pokazaniu krowy na żywo. 

Opublikowano

A tak w ogóle co oni dają innego ludziom na wsi po za tym co mieście

Opublikowano (edytowane)

Manifestacja   po byku   na 1,5mln  rolników    pojechało   kilka tyś      jarek  pewnie  tarza  się  ze  śmiechu  razem  z kotem  :D  :D  :D   

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Denwera radość ogarnęła że psy luzem będą biegać to może z jakimś się pobawi ,nawet pogada w realu.😁

Opublikowano
1 godzinę temu, debrzyna napisał:

Myślę ze na pozbycie sie kolegi denwer ze społeczności AF bedzie nie odpisywanie na jego posty Po prostu  je olać trzeba Dyskusja z nim to stracony czas .Te typy tak maja 

Wręcz przeciwnie. Jeżeli wszyscy się będą ze sobą zgadzać, to się nudno zrobi.

Opublikowano
17 minut temu, Denwer napisał:

120190689_4711405862204677_1091785176002

120354205_4737960892882507_1213476162331

119555636_10159057482909653_489990531882

Ty gnida 🤨 podaj aktualne dane a nie jakieś bajki wstawiasz. 

Opublikowano

swiat stoi na głowie. a to wszystko przez to ciągle gadanie o seksie.

Opublikowano
1 godzinę temu, thor1984 napisał:

szkoda dziewczyny, mam tylko nadzieję, że to jakiś jednostkowy przypadek a nie wina szczucia na osoby nie heteroseksualne które uprawia rząd i czarni z jedraszewskim na czele 

akurat bardzo dużo nieletnich popełnia samobójstwo , nawet w tygodniu był artykuł w interi chyba , przyczyny różne swiat coraz bardziej gna do przodu , brak czasu ze strony opiekunów .

Opublikowano

A wszystko dzięki znakomitemu wodzowi Andrzejowi Dudzie, który na dyskryminacji części ludzi oparł swoją kampanię wyborczą.

Praktycznie od jej rozpoczęcia w propagandowej tubie nie ma dnia bez poruszania wątku mniejszości seksualnych.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Bzdura co ma Duda do tego problem jest jeden brak zajencja za dużo wolnego czasu i ten j**any Facebook i Messenger robi pranie mózgu młodym i starszym .

Wystarczy popatrzeć na pieszych na   chodnikach każdy gapi się w telefon - rano wstaje pierwsza czynność to Facebook i Messenger i tak cały  czas pranie mózgu .

Edytowane przez galan99
  • Like 3
Opublikowano

galan - otwórz oczy. Dzirciski robią próby s z powodu zaszczucia, braku akceptacji. Nie idzie tu jedynie o orientację czy wzorce z internetu. W zasadzie wszystko sprowadza się do oblężenia w samotności. Kto był w sytuacji beznadziejnej ten wie. Jeden walczy do końca a drugi nie. Potrzebny jest wówczas lider. U dzieciaków brak lidera i beznadzieja przejmuje pałeczkę. Duda wykazał się brakiem wrażliwości jaki doprowadza młodzież do durnych rozwiązań. Uczycie własne dzieci wrażliwości na odmienność? Wrażliwości, która uruchomi autonomiczne myślenie i pozwoli oderwać się od tłumu?

• Like 1
Opublikowano

dajcie spokój  , duda nie ma nic wspólnego z samobójstwem nieletnich  tak było jest i bedzie bedą słabsi i miocniejsi psychicznie ,  nawet chyba wczoraj atak nożowniczki w szkole jedynie co to jest wiekszy dostep do informacji bo takie dane jak zabójstwa czy samobojstwa były z ograniczonym dostepem do informacji . nawet w tej szkole co rok wiecej nauki  

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, debrzyna napisał:

Właśnie zrobiłem pranie mózgu mojemu ojcu zagorzałemu wyznawcy pisiorów

No mój ojciec coś czuję nie tegos za pisem  ostatnimo. Kurcze a jak zmieni swą orientacje, to już nie będzie tak wesoło, gdyż przekomarzanki  polityczne to nasz  sport.

5 minut temu, jarecki napisał:

dajcie spokój  , duda nie ma nic wspólnego z samobójstwem nieletnich  tak było jest i bedzie bedą słabsi i miocniejsi psychicznie ,  nawet chyba wczoraj atak nożowniczki w szkole jedynie co to jest wiekszy dostep do informacji bo takie dane jak zabójstwa czy samobojstwa były z ograniczonym dostepem do informacji . nawet w tej szkole co rok wiecej nauki  

W podstawówce koleżanka podcinała sobie żyły nie raz/wyrosła, ma rodzinę; inna w liceum nałykała się tabletek i alkoholem popijała, ale nie udało jej się, miała problem z otyłością/ po latach elegancka babka, ma rodzinę. W podobnych przypadkach uważam to za winę rodziców, traktowanie z góry. 

Edytowane przez Ywa
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v