Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyyy a jak sobie zrobię pancerną skarpetę i schowam tam stówę to będzie przestępstwo? Też mi sensacja. Jakieś konkretne dowody pokompletować, osądzić i wydać wyrok. Takie wrzuty to zabawa opinią publiczną gdzie Nowak wychodzi na kretyna. Zobaczymy kto, kogo...

O. I dla uzupełnienia to: https://fakty.interia.pl/autor/jakub-szczepanski/news-skrytki-jak-w-gangsterskim-filmie-wiemy-gdzie-slawomir-nowak,nId,4733014 Osoby, które przechowywały dla niego pieniądze. Balansowanie na krawędzi pomówienia...

Opublikowano

Jak zawierały równowartość złotówek, to co właściwie zawierały te pudła? Dolary, Euro, Hrywny czy Ruble? No chyba że były tam zegarki o takiej wartości.:lol:

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

@Denwer Ponieważ wkleiłeś ten tekst wyżej to dopytam tylko, czy mógłbyś mi objaśnić ( tzn co autor miał na myśli) albo jak wygląda "głuche milczenie".:lol:

Nie bardzo rozumiem twoje pytanie .

2 minuty temu, pafnucy napisał:

no ale kuźwa za kim Ty teraz?

Ja jak zawsze za ministrem 💪💪💪.

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Ja jak zawsze za ministrem

to tak jak ja za Biedroniem? :D

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Nie bardzo rozumiem twoje pytanie .

Czym się różni "milczenie Tuska" od "głuchego milczenia Tuska". No chyba że chodziło o "milczenie głuchego Tuska".:lol:

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

Nie nie tak. Jak to przegłosują to będzie strach po wioskach banery rozwieszać aby wpier#olu nie dostać 😬😬😬

4 minuty temu, mirro napisał:

Czym się różni "milczenie Tuska" od "głuchego milczenia Tuska". No chyba że chodziło o "milczenie głuchego Tuska".:lol:

Toć ja żadnego głuchego Tuska nie wrzucał tylko ardana co list napisał do o posłów PiS

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Nie nie tak. Jak to przegłosują to będzie strach po wioskach banery rozwieszać aby wpier#olu nie dostać 😬😬😬

Czyli jak to przegłosują, to Ty nadal będziesz ich banery rozwieszał?! 

Opublikowano
7 minut temu, Denwer napisał:

Nie nie tak. Jak to przegłosują to będzie strach po wioskach banery rozwieszać aby wpier#olu nie dostać

Zawsze możesz twierdzić że Ty właśnie zwijasz, bo jakiś luj tyle ich porozwieszał.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, Denwer napisał:

Ja jak zawsze za ministrem 💪💪💪.

czyli przeciw prezesowi Jarosławowi i partii ? Ale się porobiło!😁

28 minut temu, mirro napisał:

No to jak się milczy to jakie echo?:lol:

Pisowcy jak milczą to słyszą w głowie echo bo tam próżnia.

Opublikowano

O skrytkach Nowaka wkleiłem materiał i nic jednoznacznego z tego nie wynika. Moim zdaniem lepiej z linczem zaczekać. Podstawowym argumentem niech będzie fakt że Ukraińcom to dyrda...

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze muszą udowodnić że to z przewałów. Samo posiadanie kasy w schowku nie jest zabronione choć lud uważa inaczej.  

Tak sie zastanawiam czy nasz sąd może go w ogóle sadzić za łapówki na UPAinie?  Kto jest w tej sprawie poszkodowanym?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

Lepiej być za biedroniem jak tuż przed nim😁😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v