Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Oczywiście . Tym zrobili różnice co można przeczytać na tym forum u Marecka, Romana, witejusa, jareckiego alamo itd.

to czemu platforma tego nie przebije chcąc wygrać?

Opublikowano

Polityka to nie wiara!!!!!!!!!!!!!!!!!

Według nieoficjalnych przekazów wezwania moga otrzymać w szczególności mieszkańcy wschodniej części kraju. Nie jest to jednak regułą, bo wezwania do odbycia szkolenia wojskowego może otrzymać każdy.

Opublikowano

To już bliżej Mirro https://pl.wikipedia.org/wiki/Polityka

polityka to uzgadnianie zachowań współzależnych społeczeństw o sprzecznych interesach. Jej szersza wykładnia wyjaśnia, iż polityka to działalność polegająca na przezwyciężaniu sprzeczności interesów i uzgadnianiu zachowań współzależnych grup społecznych i wewnątrz nich za pomocą perswazji, manipulacji, przymusu i przemocy, kontestacji, negocjacji i kompromisów, służąca kształtowaniu i ochronie ładu społecznego korzystnego dla tych grup stosownie do siły ich ekonomicznej pozycji i politycznych wpływów

Opublikowano

No to tera zle chłopy muszą udzielić poparcia na ulicy... 😋

Opublikowano

Aja przez tyle czasu uważałem tego Pana ( z filmiku) za idiotę z innych powodów. A to lewak jest zatwardziały i miękkim PISiorem robiony gość. 😂

Czyli co? pozostaje fermę przemianować na "Hodowlę zwierzątek ozdobnych" i wysyłać zwierzątka do uśmiercania za granicą? A może i podziemie futrzarskie nam się jakie utworzy?😂

Opublikowano

Wiecie jak się pierze bon turystyczny? To znaczy jak się wymienia go na pieniądze?

Wystarczy zarezerwować hotel zapłacić z góry bonem. A potem zrezygnować z rezerwacji. Hotel zwróci kasę. Socjalizm nauczył Polaków kombinacji. To i pisowski socjalizm potrafią oszukać.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Wiecie jak się pierze bon turystyczny? To znaczy jak się wymienia go na pieniądze?

Wystarczy zarezerwować hotel zapłacić z góry bonem. A potem zrezygnować z rezerwacji. Hotel zwróci kasę. Socjalizm nauczył Polaków kombinacji. To i pisowski socjalizm potrafią oszukać.

na szmaciarzy niema rady ,co bys nie zrobil i tak bedzie kombinowal.normalny pojedzie na weekend z rodzina i tyle doplaci swoje 500 i odpocznie ,h*j zawsze bedzie kombinowal i do konca swiat tak bedzie

• Like 1
Opublikowano

Denwer , tak oglądam jedynkę i wiesz co? weź może tego Kaczyńskiego od władzy odsuńcie . On nawet nie wie jaką krzywdę robi rolnikom ustawą o euterkach.

2 minuty temu, szmergiel napisał:

na szmaciarzy niema rady ,co bys nie zrobil i tak bedzie kombinowal.normalny pojedzie na weekend z rodzina i tyle doplaci swoje 500 i odpocznie ,h*j zawsze bedzie kombinowal i do konca swiat tak bedzie

Ty nie kombinujesz jak zarobić i oszukać system?

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

Denwer , tak oglądam jedynkę i wiesz co?

Niewiem  bo  oglądamy  właśnie  Młodego  Walandera  na Netflix.   Odsunąć  od  władzy  prezesa   zapomnij.   Do  puki  Ardan  jest  na swoim stanowisku  spokojna twoja  głowa  żadnego  zakazu  nie  będzie 

Opublikowano
7 minut temu, pafnucy napisał:

Denwer , tak oglądam jedynkę i wiesz co? weź może tego Kaczyńskiego od władzy odsuńcie . On nawet nie wie jaką krzywdę robi rolnikom ustawą o euterkach.

Ty nie kombinujesz jak zarobić i oszukać system?

zeby takie kombinacje robisc jak ktos dostaje bon to wstyd

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

puki 

🧐 nie to pukanie

nic tam takiego, ale ja mam wrażenie, że On pod takim kloszem, że traci coraz bardziej fazę.

Opublikowano
8 minut temu, pafnucy napisał:

nic tam takiego, ale ja mam wrażenie, że On pod takim kloszem, że traci coraz bardziej fazę.

Nagadali mu ekooszolomy  głupot i myśli że robi dobrze dla zwierząt a zaszkodzi Zwierzakom  i gospodarce.

Opublikowano

zwierzakom to może i nie, ale ludzie muszą zrozumieć że mięso nie jest z Biedronki. wiem wiem. połowa już jest.

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

@Denwer mam tylko cichą nadzieję że ojciec dyrektor sprowadzi go na ziemię

Ptaszki cwierkaja że ten projekt ustawy to wędka zarzucona na Koalicję Polską.  Ale czy złowią koalicję czy rolników czas pokaże 

Opublikowano
12 minut temu, Denwer napisał:

Nagadali mu ekooszolomy  głupot i myśli że robi dobrze dla zwierząt a zaszkodzi Zwierzakom  i gospodarce.

5 minut temu, Denwer napisał:

Ptaszki cwierkaja że ten projekt ustawy to wędka zarzucona na Koalicję Polską.  Ale czy złowią koalicję czy rolników czas pokaże 

Ty, Denver, to w co mam wierzyć? W które...prawde? 
no bo albo uległ, albo to Genialny strateg jednak. No ale genialny strateg, nie może być uległy. No problem mam. Chyba infotvp włączę, może i oni jaką sugestię podsuną

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v