Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał:

Ursus - sikanie na siedząco jest zdrowsze to po pierwsze a po drugie ta sprawa, którą interpretujesz jako problem to codzienność.

Ja tam jedna wolę na stojąco 😎, Ale co mam Ci znów tłumaczyć że ja do tego nic nie mam tylko jestem przeciwny małżeństwu pomiędzy tymi  odmieńcami

Opublikowano
10 minut temu, Michalmeer napisał:

rozumiem pis to nic dobrego ale żeby głosować na po którzy wszystko by oddali za darmo ? to jest w czystej postaci masochizm , mam nadzieję że Ci którzy dostali kasę z suszonego zgodnie z swoim sumieniem przeleją ja z powrotem do arimr, z dopiskiem "pis to szambo nie chce tych brudnych pieniędzy "

A w d*pach zaczyna się przewracać jak mają jakieś przywileje, najlepiej jak nikt nic nie dostaje, a rząd i tak te pieniądze gdzieś roztrwoni.

Opublikowano
10 minut temu, Sean napisał:

Nie chcemy takiego prezydenta, który takie coś nawet popiera, bo to wstyd i hańba.

Czyli przyznajesz że prezydent nie ma uprawnień by wprowadzić małżeństwa homo a ty jesteś tym przestraszony przez propagandę i bezmyślnie to powielasz.

3 minuty temu, Denwer napisał:

Jak ,,polaczka,, odwiedzi kontrol to będzie miał sraczkę przez tydzień 🤣😂🤣😂🤣😂

Uprzejmie doniesiesz ja na polaczka przystało?

Obecnie pytanie jest jedno - skąd Andrzej przejmie 10% głosów by wygrać. Od Hołowni, Biedronia, raczej nie będzie. Od Kamysza może trochę ale tam bardzo małe poparcie. Od Bosaka pewnie część zagospodaruje. Tyle że cały Bosak + połowę wyborców Kamysza to i tak nie wystarczy.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

A abonament płacisz? Bo jeśli nie to nie podejmuj dyskusji ja płacę za radio którego używam i jestem traktowany jak kosmita. Bo przecież nie muszę płacić. 

w firmowym

1 minutę temu, Ulman napisał:

Obecnie pytanie jest jedno - skąd Andrzej przejmie 10% głosów by wygrać. Od Hołowni, Biedronia, raczej nie będzie. Od Kamysza może trochę ale tam bardzo małe poparcie. Od Bosaka pewnie część zagospodaruje. Tyle że cały Bosak + połowę wyborców Kamysza to i tak nie wystarczy.

to jest straszne

Hołownia, Bosak i dalsze miejsca sumując głowy mają mniej niż Trzaskowski o PADzie nie wspominając

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Andrzej wygrał pierwszą turę, to Rafał musi się głowić. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Czyli przyznajesz że prezydent nie ma uprawnień by wprowadzić małżeństwa homo a ty jesteś tym przestraszony przez propagandę i bezmyślnie to powielasz.

Niewyraźnie napisałem? że wstydziłbym się że Polska ma takiego prezydenta który takie coś  popiera nawet.

Opublikowano
10 minut temu, sumek666 napisał:

w ogóle nie mam ani telewizora ani radia w domu :) 

To jak Wy tam żyjecie jak W średniowieczu 😎

Opublikowano

Jedno pytanie: te odmieńce to chcą małżeństw czy związków partnerskich? Co za tym idzie czy można z planu Bożego wyłączyć seks i go realizować? Moim zdaniem mirro słusznie stwierdził jako to przypier.... się do szczegółów i analizujesz mechanikę a nie istotę.

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

To jak Wy tam żyjecie jak W średniowieczu 😎

bez propagandy

nie wiem czy wiesz, ale jesteś na AF dzięki internetowi. nie telewizji publicznej. 

Jakby Hitler miał taką tv jak ma PiS to cały świat by teraz mówił po niemiecku

Opublikowano
7 minut temu, ogarek napisał:

Toć biedron nie wygra,.... 😂😂😂😂

Choć jeden plus

Mimo wszystkich różnic w programie anżejka to w dwóch rzeczach go popieram

1. Pedalaże

2. Uchodźce

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

A masz może swoje zdanie, jakieś przemyślenia, refleksje?

2 minuty temu, Sean napisał:

Niewyraźnie napisałem? że wstydziłbym się że Polska ma takiego prezydenta który takie coś  popiera nawet.

Czyli przyznajesz że  powtarzasz propagandę …. Nie martw się , teraz wielu się wstydzi że podpisuje kwity w kucki, na skinienie podpisuje ustawy i daje się opieprzać starej żydówce. 

Opublikowano
2 minuty temu, sumek666 napisał:

Jakby Hitler miał taką tv jak ma PiS to cały świat by teraz mówił po niemiecku

Miał nie gorszą,świat może nie mówi po niemiecku ale wojnę wygrali

Opublikowano
41 minut temu, Denwer napisał:

Na bosaka nikt mądry nie głosował 

Tak się zastanawiałem dzisiaj. Gdybym wszedł do lokalu bez butów i skarpet, to była by agitacja czy nie :) ?

39 minut temu, ogarek napisał:

Trza iść i dokonać zmiany żeby te "szumowiny" przestały kraść i rozdawać nasz dorobek 

Masz rację, niech tylko biorą dla siebie :).

32 minuty temu, Ulman napisał:

eee tam, w jego elektoracie ma ich pod dostatkiem

Rozwiniesz tą błyskotliwą wypowiedź ?

4 minuty temu, hubertb napisał:

Według mnie zbyt wielkiej przewagi w 2 turze nie będzie między nimi. Bardziej mnie ciekawi jak się będzie tłumaczyć lewica ze swojego wyniku. Jest chyba zbliżony do Magdy Ogórek. I co tam Władek będzie mówił. Poda się do dymisji ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v