Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba już czas na jakiś nowy wariant. jakoś dawno nie było wielkiego newsa?

Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

i beda to ci sami ludzie.......

ja juz mialem delte i omikrona i nadal nie mam zamiaru sie szczepic.......

I żyjesz 👍 a jeszcze niedawno tak ludzi straszono że ,, tylko szczepienie może ochronić przed ciężkim przebiegiem i śmiercią "

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

i beda to ci sami ludzie.......

ja juz mialem delte i omikrona i nadal nie mam zamiaru sie szczepic.......

Wcześniej pisałeś że chcesz ale nie możesz...  Nie nie będę Ci tego szukał... 

Opublikowano

jest sposób na asf. np w Hiszpanii się udało. Asf sie kończy razem z prywatnymi hodowcami. 

Opublikowano
15 minut temu, hubertb napisał:

Generalnie wybuchła jakaś moda na ruch antyszczepionkowy. Dla mnie to jakieś przedziwne zjawisko, takie zakłamywanie rzeczywistości podobne do wiary w płaskość Ziemi. 

Co Cię dziwi? To że  ludzie nie ufają do końca , bo widzą  co się dzieje i nie chcą przyjąć czegoś co miało być dobrowolne a teraz pośrednio zmusza się ludzi? O jakiej rzeczywistości piszesz tej z tv?

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, cinek1808 napisał:

nie chcę szczepić dzieci przeciwko Rota wirusom. 

Dopóki dziecko nie zachoruje i elegancko spędzą tydzień w szpitalu z noworodkiem. Mówię ci więzienie to przy tym betka. 

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, hubertb napisał:

Nie, ale to nie jest pierwsze szczepienie w moim życiu i jakoś nikt wcześniej żadnej szczepionki nie kwestionował. 

I różnic nie widzisz? 

Przeczytaj ulotkę Pfizera, znajdziesz w necie, tam piszę o wskazaniach i przeciwwskazaniach, o skutkach ubocznych. Potem zestaw to z tym co dzieję się wokół działań przy pandemi.

A jak nie słyszałeś nigdy o skutkach u dzieci po szczepieniach to dziwne...to tak jakbyś  wierzył w płaską ziemię🤔

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 15.02.2022 o 19:59, HF86 napisał:

Ameryka chitry cwaniak. kraj zbudowany na szczatkach tubylców. wycieli wszystkich, A teraz dbają o prawa człowieka i demokrację na całym świecie. 😂

Tak cowidoza raptem gaśnie na całym świecie.nie ważny klimat, ani pora roku w danym państwie. jakieś to dziwne 🤔

cowidoza to  musztra; amerykanom zależy na utrzymaniu widma grozy z naszej strony, ponieważ maja przy okazji kozła ofiarnego, którego  wypielęgnowali dla nas; żeby nie było, że to oni zaczna; śmieszne jak boja się obstawiajac wschodnia flanke, a maja czego, bo Putinowi/Strażnikowi na pewno nie spodoba się ich prowokacja; jak na razie 1/0 dla Putina; Biden sie ośmieszył!

cóz za zbieg okoliczności ddos attak na Ukrainę 15/16/02 https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-02-16/ukraina-najwiekszy-atak-ddos-w-historii-ukrainy-tylko-rosja-bylaby-zainteresowana/ oj czyżby Biden zaplanował to z góry; 

Bodajże w grudniu, jeśli ktoś słyszał, wypowiadał się J. Powell, że największym zagrożeniem  będzie cyberatak, a żeby było śmieszniej wskazał palcem rzekomego hakera z Rosji..... haha i czekamy na ten resecik..

12 godzin temu, jacus napisał:

chcialabys zeby twoje dzieci mieszkaly w takim kraju jak rosja ?? 

dzieci to już odrębne istoty więc co ja mam do chcenia; Rosja to tylko moje marzenie

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
12 godzin temu, jacus napisał:

ja juz delte i omikrona przechorowalem- pisolo tu paru szurow,gdy zachorowali to nagle rzestali bredzic -moze iwam by sie taka kuracja przydala ?? przeciez to tylko grypa 😂

cięzko wylądować w szpitalu z powodu drapania w gardle czy kichania....

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, hubertb napisał:

Dopóki dziecko nie zachoruje i elegancko spędzą tydzień w szpitalu z noworodkiem. Mówię ci więzienie to przy tym betka. 

Wiem dlatego siostra swoje szczepiła od tego. Ale różne są opinie na temat tej szczepionki. 

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Generalnie wybuchła jakaś moda na ruch antyszczepionkowy. Dla mnie to jakieś przedziwne zjawisko, takie zakłamywanie rzeczywistości podobne do wiary w płaskość Ziemi. 

42 minuty temu, hubertb napisał:

Nie, ale to nie jest pierwsze szczepienie w moim życiu i jakoś nikt wcześniej żadnej szczepionki nie kwestionował. 

Te preparaty nie spełniają definicji szczepionki, to nie jest szczepionka, powiedz na którą chorobę szpryca jest podawana co pół roku, dlaczego od czasu wynalezienia tych ,,magicznych,, preparatów nic w nich nie zmieniono, dlaczego w czasie badań uznali że chroni w 95% przed zakażeniem i w 100% przed śmiercią, kiedy kończy się czas badań, dlaczego jest tyle NOPów, w USA w ciągu 12 miesięcy było więcej niż przez 30 lat podawania innych szczepionek. 

Sprawdź sobie co się dzieje w innych krajach. 

Prawie 88 procent wszystkich przypadków COVID-19 w Wielkiej Brytanii w styczniu to osoby, które otrzymały „szczepionkę”, a ponad 53 procent przypadków pochodzi od osób, które zostały w pełni „zaszczepione” i otrzymały dawki przypominające. Zaszczepienie się naraża więc Brytyjczyków na większe ryzyko zarażenia się i śmierci z powodu COVID-19.

Dlaczego promowana jest tylko jedna firma na dawkę przypominającą. 

Firma Pfizer Inc. poinformowała w piątek, że wycofała w Indiach wniosek o zezwolenie na użycie jej preparatu terapii genowej, zwanej „szczepionką przeciwko COVID-19”, po tym, jak nie spełniła żądania regulatora leków w zakresie lokalnego badania bezpieczeństwa i immunogenności.

W Indiach chcieli dokładnie to coś przebadać to się wycofali ze strachu że coś wykryją. 

Opublikowano

ywa-zalujesz dzieciom takiego raju jak rosja ??????? ty chcialabys zyc w wolnym,zamoznym,normalnym kraju z wodzem na miare naszych czasow a twoje dzieci gdzie w holandii ?? na tym zgnilym ,zdeprawowanym, upadajacym zachodzie ?

kurna ale pizdzi- 5 raz  tym roku... ktos twierdzi ze klimat sie nie zmienil ?

8 godzin temu, hubertb napisał:

No i trudno, a jakież to ważne powody lub przeciwskazania masz jeśli chodzi o zaszczepienie masz ? Pytam z ciekawości. 

wstrzas anafilaktyczny mialem -nie wiem czy to mialoby jakis wplyw na szczepienie-ale podkladka jest 😂

3 godziny temu, HF86 napisał:

chyba już czas na jakiś nowy wariant. jakoś dawno nie było wielkiego newsa?

a nie bylo tego ihuja czy jakos tak ??

1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

Zapewne jestes szczepiony ????

Znaczy szurem jesteś...

wyraznie pisze ze nie jestem szczepiony i oczywiscie jestem szurem-folia,5g, soros,kosmici,swiatowy rzad, masoni itp. to moj swiat

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Wcześniej pisałeś że chcesz ale nie możesz...  Nie nie będę Ci tego szukał... 

bardzo chce ale rzeczywiscie nie moge 🤣🤣😂

1 godzinę temu, HF86 napisał:

jest sposób na asf. np w Hiszpanii się udało. Asf sie kończy razem z prywatnymi hodowcami. 

na swirusa tez bylby sposob-zamknac wszystkich w obozach i wypuszcza tylko chlodnia. 

hiszpania walczyla 30 lat i dopiero koncentracja produkcji,likwidacja prawie wszystkich hodowli pomoglo- u nas tez to idzie w ta strone.

tam srednia farma ma 3 tysiace ...macior

Opublikowano (edytowane)

Ja pier., a co kogoś obchodzi jakie leki przyjmuje chcesz jeden z drugim  to juz 4 -ta czeka , juz gdzies skrócili waznosc papirka do'4 msc huhue hehe , 🤣

Wedle mnie moga  sie czuć lepszi że oznaczyli ich kodem  QR ja sie jedynie uśmiechne 

Jaki by kraj nie był to z duma moge stwierdzić że w tej dwu letniej kołomyji żyło sie w miare normalnie , no opieki med nie ma ale u nas to zawsze było z tym kiepsko . 

Bo patrzać co z 'ludzimi na zachód od nas zrobili to horror 

Edytowane przez V12