Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 godziny temu, Pafnucy napisał:

Grześ, nie zastanawia Cię że tyle ujęć tego filmu? Sporo kamer tam było.... 

4 godziny temu, Krzak napisał:

Niech nagrywają a ile jest takich sytuacji które nie są nagłośnione o których nikt nie wie.

to bylo szeroko komentowane w mediach, wiec ktos postanowil nagrac profesjonalnie co sie dzieje w warszawskich szpitalach

3 godziny temu, grzesiekxy napisał:

https://mobile.twitter.com/RedDragon33333/status/1489552832290340871

Jest tu jakiś zaszczepiony? To niech włączy blutocha i sprawdzi tylko musi być chyba w zasięgu 5g.Jakoś w to nie wierze.

sa tacy co wierza....

Opublikowano
52 minuty temu, cinek1808 napisał:

Słyszeliście o Natalii Maliszewskiej . Raz miała pozytywny wynik potem negatywny , pozytywny. Te testy się nie nadają 😡

Przecie cały czas o tym pisze że te testy są h*ja warte ale jak zrobili Maliszewskiej i wyszedł raz pozytyw i negatywny to może trocha oczy otworzy .

TESTY SĄ h*ja WARTE .

• Like 3
Opublikowano
57 minut temu, cinek1808 napisał:

Słyszeliście o Natalii Maliszewskiej . Raz miała pozytywny wynik potem negatywny , pozytywny. Te testy się nie nadają 😡

Słyszałem, i bardzo dobrze im tak. Wierzyli że szczepionka da im przepustkę do wszystkiego, teraz sami zobaczą jak ich zrobili w  ciula...I czemu to wszystko służy.

• Like 6
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Słyszałem, i bardzo dobrze im tak. Wierzyli że szczepionka da im przepustkę do wszystkiego, teraz sami zobaczą jak ich zrobili w  ciula...I czemu to wszystko służy.

Zmniejszeniu populacji ludzi do tego .

Opublikowano (edytowane)

Ze mnie żaden specjalista , świadomy obserwator tak bym siebie nazwał 

ale 5 fal bez teleporady i żadnego testu , do tego mając z lekasza wyjebke na chowanie sie 

to w mojej ocenie dobry wynik ale na 30 latka nie zaskakujacy , a juz to że mam w otoczeniu full osób 60 + co podobnie do mnie to nie którzy by stwiedzili ze nie mozliwe albo cud 

:)

Edytowane przez V12
Opublikowano
30 minut temu, cinek1808 napisał:

raz był pozytywny potem negatywny , potem pozytywny ? 

jak bym sie z nudów mazał to zapewne tez bym w koncu trafił B|

Opublikowano
46 minut temu, cinek1808 napisał:

Jacuś to jak wytłumaczysz że raz był pozytywny potem negatywny , potem pozytywny ? 

kazdy organizm reaguje inaczej na zakazenie- wirusy mutuja, ta wersja daje pozytywny wyniko wiele szybciej niz w poprzednich mutacjach.

to wirus jak kazdy-tyle ze swiat sie zmienil ,kiedys zeby z chin do europy sie dostal po wielu mutacjach ,trzeba bylo wielu miesiecy,dzisiaj wystarczy parenascie godzin...

43 minuty temu, galan99 napisał:

Krakusy mają kaski na łbach i nie myślą .

lepszy kask niz kaftan.....

witejus-moze czas na kolejna kuracje elektrowstrzasami- ten lekarz ,to cie dobrze zdiagnozowal, czasami madrze piszesz ale coraz czesciej bredzisz.

czas na -jak to szlo  piiiiiiiiiii piiiiiiii 🤣

Opublikowano (edytowane)

z tego co wiem to komercyjny ruch lotniczy , po swiecie zaczoł sie  rozwijać po 2 wś , moze w PL nie bylo na to wielu stać ale były kraje że podróże miedzy kontynentalne były juz z 50 lat temu  standartem , no i tez transport morski , nie godziny ale tygodnie 

więc miesiace to przesada , 2020 rok nie jest z niczym wyjatkowy z szybkim przemieszczaniem jak np 1970 , i tak samo w 1970 wystarczy  samoloty przenosic coś z jedenego kontynenu na drugi a potem to już by dalej w populacje by poszło... 

Edytowane przez V12
Opublikowano

To może wytłumaczysz to Natalii Maliszewskiej , ciekawe czy będzie zadowolona z tego tłumaczenia. Raz była chora , potem nie była teraz znowu jest. To albo jest się chorym albo nie. To tak samo jak by ktoś poszedł do lekarza i lekarz stwierdził że ma chora rękę trzeba amputować , jak już ucięli to lekarz stwierdził że jednak była zdrowa. To albo jest się chorym na korona wirusa albo nie jest. Jednego dnia jest chora a drugiego nie żeby trzeciego być znowu 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, cinek1808 napisał:

jak już ucięli to lekarz stwierdził że jednak była zdrowa.

i takie rzeczy się zdarzały

17 minut temu, jacus napisał:

czas na -jak to szlo 

Tobie już na nogi nic nie pomaga,o głowie szkoda gadać

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, cinek1808 napisał:

To może wytłumaczysz to Natalii Maliszewskiej , ciekawe czy będzie zadowolona z tego tłumaczenia. Raz była chora , potem nie była teraz znowu jest. To albo jest się chorym albo nie. To tak samo jak by ktoś poszedł do lekarza i lekarz stwierdził że ma chora rękę trzeba amputować , jak już ucięli to lekarz stwierdził że jednak była zdrowa. To albo jest się chorym na korona wirusa albo nie jest. Jednego dnia jest chora a drugiego nie żeby trzeciego być znowu 

Komu to tłumaczysz, tosz to specjalista światowej klasy🙆‍♂️

• Like 4