Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no, na pana tadeusza i kwiaty zubrowki 😜

3 godziny temu, Krzak napisał:

Mówili że ten droższy lepszy :D

Co do tych testów to tam pisze żeby ten patyczek aż po ucho wsadzić.

@jacusty chyba robiłeś,aż po ucho dałeś rade?

na wzrok tez sie leczysz ?? jesli nie to powinienes,zalozyc okulary doczytania.... do ucha to sobie wsadzac patyczek bawelniany-albo i nie,bo to szkodliwe..

ja sie raz przetestowalem i wystarczy, mloda ladna pani tak mi wsadzila ze az gwiazdy zobaczylem, natura rzeczy jest taka ze powinno byc odwrotnie 🤣

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, cinek1808 napisał:

To wolę już wshisky 

A mi cos od poł roku nie podchodzi , na poczatku 2020 sie tym sporo dezyfekowałem , ale teraz jakos mi na weekendy lepiej wchodzi czysta albo bro 

https://www.rynekzdrowia.pl/Polityka-zdrowotna/Latos-nie-ma-pomyslu-na-kolejna-ustawe-o-weryfikacji-covidowej,229240,14.html

czyżby trzeba kupować szampana i oblać że dobrowolnośc zwycięży ??? :)👏

https://hej.mielec.pl/pl/11_wiadomosci/67782_antyszczepionkowcy-w-mieleckim-szpitalu-chca-cofniecia-zarzadzenia.html

ojojoj pierwsza linia frontu niechce ??  , no nie bywałe co to sie wyprawia 🙌

Edytowane przez V12
Opublikowano
10 godzin temu, PRZMAS19821982 napisał:

Tu chodzi o słowo klucz  PROMOCJA ,cena jest mniej wazna. 

Promocja jak i cena są instrumentami marketingu.

Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał:

no, na pana tadeusza i kwiaty zubrowki 😜

na wzrok tez sie leczysz ?? jesli nie to powinienes,zalozyc okulary doczytania.... do ucha to sobie wsadzac patyczek bawelniany-albo i nie,bo to szkodliwe..

ja sie raz przetestowalem i wystarczy, mloda ladna pani tak mi wsadzila ze az gwiazdy zobaczylem, natura rzeczy jest taka ze powinno byc odwrotnie 🤣

Przez nos do ucha ;)

Opublikowano
9 minut temu, GRZES1545 napisał:

Kiedy ktoś  się  weźmie za ten cyrk😡

https://fb.watch/aZW1KmNQTW/

A kto ma się wziąść politycy którzy w większości nie widzą dalej jak swoja kadencja albo koncerny farmaceutyczne może?  Będzie rozkaz z góry aby to zakończyć to zakończą,dużo wskazuje na to że powoli się to kończy. Koncerny zarabiają na pandemii to fakt ale są jeszcze inne koncerny które na niej tracą.

Opublikowano
24 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Kiedy ktoś  się  weźmie za ten cyrk😡

https://fb.watch/aZW1KmNQTW/

Grześ, nie zastanawia Cię że tyle ujęć tego filmu? Sporo kamer tam było.... 

Opublikowano

Niech nagrywają a ile jest takich sytuacji które nie są nagłośnione o których nikt nie wie.

Opublikowano

Trzeba będzie na medycynę naturalną przejść ;)

Kiedyś na YT był niejaki Adolf Kudliński,preppers znał się na ziołach co które do czego na co pomaga. Świeć Panie nad jego duszą.

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

O co chodzi z tym bluetooh? Ja jestem po dwuch dawkach i cały czas jeżdżę z włączonym i co z tego?

A o co to chodzi to już nikt chyba nie wie. Że bluetooh wykrywa zaszczepionych, tak to zrozumiałem.

Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

A o co to chodzi to już nikt chyba nie wie. Że bluetooh wykrywa zaszczepionych, tak to zrozumiałem.

Glupoty pierdaczą. To może i wykrywa czy ktoś rano zrobił kupę a kto nie 🤔

• Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, Krzak napisał:

Kiedyś na YT był niejaki Adolf Kudliński,preppers znał się na ziołach co które do czego na co pomaga. Świeć Panie nad jego duszą.

Po jakim ziółku do tego doszło?

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Glupoty pierdaczą. To może i wykrywa czy ktoś rano zrobił kupę a kto nie 🤔

Tego może nie,może to bardziej chodzi o to że jak będziesz się stawiał to cię ktoś wyłączy i tyle. Dzisiaj ludzie to i bez tego nawet gdyby to okazało się prawdą są jak roboty w uchu słuchawka,krokomierz,pulsomierz,telefon z lokalizacją,wybieranie głosem. Strach się bać.

Opublikowano

W ostatnich nagraniach wspominał, że boi się o własne życie 🤔

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kallina86 napisał:

To raczej nie przez ziółka,tyle lat z z tym obcował,wiele mnie nauczył ten człowiek i dał do myślenia.

Edytowane przez Krzak
Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał:

Pewnie tym proszku Co to ostatnio w bananach znaleźli.

3 minuty temu, Krzak napisał:

Tego może nie,może to bardziej chodzi o to że jak będziesz się stawiał to cię ktoś wyłączy i tyle. Dzisiaj ludzie to i bez tego nawet gdyby to okazało się prawdą są jak roboty w uchu słuchawka,krokomierz,pulsomierz,telefon z lokalizacją,wybieranie głosem. Strach się bać.

To bardzo przydatne rzeczy.