Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopak ma zwolnienie z noszenia maski i nie może uczestniczyć w zajęciach stacjonarnych. Wątpię, aby to on się upierał przy pisaniu testu w szkole co nie zmienia faktu iż odpierdziela ta pandemia na całego i gubi się w tym taki dzieciak. Austria ma problem z turystyką jak nase gorole i posrali się ze strachu - to tak na (nie) usprawiedliwienie.

Opublikowano

,,dziwny jest ten świat " śpiewał kiedyś Czesław Niemen 😑

19 minut temu, 3grosze napisał:

Taka fotka z Austrii.

9 latek piszący sprawdzian na dworze. Pani nauczycielka otworzyła okno, aby lepiej słyszał pytania. Dobra Pani.

https://www.oe24.at/oesterreich/chronik/steiermark/keine-maske-volksschueler-muss-test-im-freien-schreiben/507102843

507.jpg

Przykre i jednocześnie scyzoryk otwiera się w kieszeni😡 

Opublikowano

a nie macie jakis filmikow z normalnymi szurami ?? bo kazdy ,ktorego dodajecie to na pierwszy rzut oka nie wszystkich ma w domu...

z tym klodzkiem to pewnie jakis urzednik kawy nie  wypil albo myslami byl na likendzie. tylko co to zmienia ,tabelke poprawiaa ludzie dalej beda setkami umierac...

Opublikowano

Jeszcze wczoraj nie dopuszczałeś do siebie takiej informacji a dziś usprawiedliwiasz tego kto to aktualizował 😴

1 minutę temu, HF86 napisał:

U was po 3 tygodnie dalej na pogrzeb się czeka?

A skąd. 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze wczoraj nie dopuszczałeś do siebie takiej informacji a dziś usprawiedliwiasz tego kto to aktualizował 😴

Hahah , z cyklu :

Zawsze winni niezaczepieni 

Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał:

jesli tesciowa umrze to sprzedaje wam [gdy zalatwie sprawy spadkowe] dom 5 km od granic krakowa za tysiac jesli nie to placicie mi po 10 tysiecy- podpisujemy akt notarialny ,ktos idzie w ten uklad .  

to wygląda jak zlecenie , tak mi sie kojarzy wczoraj w sasiedniej gminie odnalezli zwłoki nagiej kobiety to zięć ją załatwił .

Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał:

akurat dzisiaj nie ma smogu,  co z tego czystego powietrz u was jesli kto zyw ucieka do smogu ???

No patrz a do u nas cała Polska ściąga już nosa nie wsadzisz nad jezioro.... Wsio wykupione i działka na działce i dom na domie...Tyko ja jeszce nie wyprzedał 😜

A ty jednym emigrantem z baraków się chwalisz... A może to mankietnik....? 🤔😁

• Haha 2
Opublikowano

Dziś w polsacie był fachowiec i na pytanie redaktora czy zaszczepieni też przenoszą wirusa to stwierdził że wielu zaszczepionych mimo oznak choroby chodzą dalej do pracy nie testują się i zarażaja innych. A w kolejnym pytaniu że więcej chorych jest wśród zaszczepionych to powiedział że zaszczepieni są bardziej odpowiedzialni w więcej się testuje. Wystarczyła minuta i inna odpowiedź, mówią co im pasuje. 

• Like 2
Opublikowano

probujecie  zaklamywac rzeczywistosc- dla waszego dobrego samopoczucia i odsuwania strachu,  oklamujcie sie dalej, wasz sprawa...

1 godzinę temu, HF86 napisał:

U was po 3 tygodnie dalej na pogrzeb się czeka?

teraz tylko tydzien-biznes sie rozwinal, kopia groby na zapas, 

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

A skąd. 

w jaki sposob usprawiedliwiam ?? napisalem ze jakis urzednik popelnil blad bez zadnego znaczenia,gdyby tylko takie bledy popelniali to swiat bylby piekniejszy...

1 godzinę temu, jarecki napisał:

to wygląda jak zlecenie , tak mi sie kojarzy wczoraj w sasiedniej gminie odnalezli zwłoki nagiej kobiety to zięć ją załatwił .

jakie zlecenie-czytales watek ???,tesciowa jest zaszczepiona 2 razy -wedlug chorych psychicznie szurow z linkow ktore podajecie do wiosny umrze,tak samo rodzenstwo zony,tez zaszczepione, wiec majatek przypadnie zonie-nie zaszczepiona, sprzedam ten dom za 1000 zl kazdemu ktory sie ze mna zalozy i postawi 10 000[nie za duzo zeby nikogo nie zniechecic] do tego mam wiekszosc rodziny zaczepiona, jeszcze nie jedna posiadlosc moge sprzedac-niejestem zaszczepiony wiec ich na pewno przezyje..

absurd-a owszem ,jak wszystko co szury podaja

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

No patrz a do u nas cała Polska ściąga już nosa nie wsadzisz nad jezioro.... Wsio wykupione i działka na działce i dom na domie...Tyko ja jeszce nie wyprzedał 😜

A ty jednym emigrantem z baraków się chwalisz... A może to mankietnik....? 🤔😁

no w lecie to moze i atak to kto tam jedzie na dluzej i po co -zeby go komary zjadly na rybach, ilu w zimie jest turystow ?? 

ile milionow turystow odwiedza krakow i okolice mimo pandemii ?? w normalnych czasa to dziennie wiecej niz u ciebie przez rok.

dolna linijke to przetlumacz  z waszego na polski  ,wiesiek mimo 40 lat u nas dalej ma smieszny akcent, kurna podbnie sie nazwa jak to jezioro u was, chyba od niego ma nazwisko, moze twoi przodkowie byli u niego szaraczkami ??

Opublikowano

u mie gm . od zawsze była wypoczynkowa . tysiące domków letniskowych  teraz nawet latem stoją puste , młode pokolenie woli wyjechać na wekend do hotelu , spa , czy nawet kraków , wrocław , trójmiasto .

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Ursus932 napisał:

Pomijam aspekty covida i polityczne , to trzeba mieć coś z głową albo brać coś białego ...

Przeczytaj tytuł ( film o zabarwieniu satyrycznym) . Chłopisko pewnie ma i kasę z tego bo sporo ma obserwujacych, jak widać komentarzy też ma dużo🤭

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

byc moze udaje idiote ale dla idiotow ma przekaz. co tez dobrze o nim nie swiadczy,no chyba ze dla kasy..

teraz wszedzie zrobilo sie blisko-jak to atrakcja jechac na wies na kilka-kilkanascie dni, 

u nas tez zdarzaja sie domy letniskowe, gdzie na uboczu pod lasem, syn edwarda gierka mial kiedys dacze na obrzezu gminy.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

dolna linijke to przetlumacz  z waszego na polski  ,wiesiek mimo 40 lat u nas dalej ma smieszny akcent, kurna podbnie sie nazwa jak to jezioro u was, chyba od niego ma nazwisko, moze twoi przodkowie byli u niego szaraczkami ??

A u nas tyle jezior że to mi nic nie mówi... 

ZaPytaj go co to baracznik albo mankietnik to ci wytłumaczy... bo on napewno wie jak to jego przodki 😁😁😁😁jak on taki  wędrowny osiedleniec... 🤔 Potpowiem ci ze to nie lubiana "elita "u nas... 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

Przeglądałem stronę z zakażeniami i jeżeli zaznaczy się w miejscu płeć,, brak banych,, to 100% przypisanych jest do nieszczepionych i w niektorchych powiatach pod jednym wierszem jest nawet 10 osób z jednym wiekiem. Dziwne to. 

https://basiw.mz.gov.pl/index.html#/visualization?id=3761

Ale mieli pecha w Krakowie akurat w jeden dzień zmarły 2 osoby w tym samym wieku nieszczepione. 

Zakłamywanie rzeczywistości trwa. 

Screenshot_20220117_141255_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez poosa21
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

A u nas tyle jezior że to mi nic nie mówi... 

ZaPytaj go co to baracznik albo mankietnik to ci wytłumaczy... bo on napewno wie jak to jego przodki 😁😁😁😁jak on taki  wędrowny osiedleniec... 🤔 Potpowiem ci ze to nie lubiana "elita "u nas... 

sam do niej nalezysz wiec sie nie dziw ze was nie lubia-jaka okolica taka elita..jego kuzyn byl szycha w komendzie glownej policji, sam podawales  nazwe tego jeziora wielkie jakies tam na sz

1 godzinę temu, poosa21 napisał:

Przeglądałem stronę z zakażeniami i jeżeli zaznaczy się w miejscu płeć,, brak banych,, to 100% przypisanych jest do nieszczepionych i w niektorchych powiatach pod jednym wierszem jest nawet 10 osób z jednym wiekiem. Dziwne to. 

https://basiw.mz.gov.pl/index.html#/visualization?id=3761

Ale mieli pecha w Krakowie akurat w jeden dzień zmarły 2 osoby w tym samym wieku nieszczepione. 

Zakłamywanie rzeczywistości trwa. 

Screenshot_20220117_141255_com.android.chrome.jpg

pusia 10,5 krakow to duze miasto , nawet wieksze niz twoja wies , miasto to takie miejsce gdzie mieszka duzo osob nawet wiele ich jest w tym samym wieku-nie mam juz dzieci w przedszkolu wiec prosciej ci tego nie umiem wytlumaczyc, nawet w tym samym bloku-to taki duuuzy dom- sa ludzie w tym samym wieku.