Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie jutro będzie ksiądz. Zaproszę do domu jak zawsze, dlaczego nie...Co do ofiary to nie ma nigdzie przymusu, niektórzy dają niektórzy nie, to nie jest najważniejsze. Co do covida  to najlepiej niech strachdupki z nikim się nie spotykają i na bezludną wyspę heja🙋‍♂️ tam będą czuć się bezpiecznie.

34 minuty temu, poosa21 napisał:
Sąd Rejonowy w Szczecinie uznał ekspedientkę za winną wykroczenia odmowy sprzedaży towarów bez uzasadnionej przyczyny. Kobieta nie chciała obsłużyć klienta bez maseczki.

Do zdarzenia doszło w jednym ze sklepów sieci Lidl w Szczecinie. Tam nie obsłużono klienta, bo nie miał maseczki.

Nie to że maski nie chronią to jeszcze nie legalne. 

I bardzo dobrze, ociazyc kosztami i publicznie przeprosić klienta👍

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano

to idiotka- klamczuszka i kombinatorka- wlasnie na takich ludzia pis buduje swojo wladze......kazdy kto uznaje ja za wzor do nasladowanie jest -tu wstaw dowolne obrazliwe slowo.

7 godzin temu, many13 napisał:

Równości wobec prawa się domagam.

17951699_827121844102084_178407956415910358_n.jpg

masz racje przedew szystkim rownosc- ciebie tylko w kaftan zamkneli a jego ukrzyzowali....

Opublikowano
2 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

Nie bój się. U mnie wizyty są odwołane. 

U nas Kolenda dla wybrańców na tel trzeba się umawiać albo kasę na konto ...

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Kolenda

a która to?  bo nie znam onej. 🧐

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

to idiotka- klamczuszka i kombinatorka- wlasnie na takich ludzia pis buduje swojo wladze......kazdy kto uznaje ja za wzor do nasladowanie jest -tu wstaw dowolne obrazliwe slowo.

masz racje przedew szystkim rownosc- ciebie tylko w kaftan zamkneli a jego ukrzyzowali....

Ciekawy monolog?

22221681_869895063169531_4092091710205194632_n[1].jpg

Opublikowano

Słucham właśnie  jak politycy jadą po Pani Kurator z Małopolski bo powiedziała na szczepionki że  są ,,eksperymentem medycznym " 🤦‍♂️ polityk PSL jak to zachwala że szczepionki nie budzą żadnych wątpliwości na skuteczność i bezpieczeństwo, zastrzega że przymus musi być i tego on wymaga od ministra zdrowia.

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

zastrzega że przymus musi być 

:DB|B|:DxDxDxD:DB|xD

Opublikowano
Ywa napisał:

https://www.youtube.com/embed/s9fQEPVUZCQ?start=501&feature=oembed

Taki abstrakt - a na wuj Putin ładuje tyle kapuchy w zbrojenia? Też ma pancerną limuzynę Ywa. Nikt z Europy i sojuszu palcem nie kiwnął w sprawie Afryki basenu Morza Śródziemnego a Ruskie już tam są. Siła służy wpływom i Putin tym identycznie zarządza. I tu zatoczyło się koło. Sojusz goni Rosję a Rosja sojusz. Zaraz będą w tym jeszcze Indie i Chiny.

Opublikowano
27 minut temu, DTaras napisał:

Taki abstrakt - a na wuj Putin ładuje tyle kapuchy w zbrojenia? Też ma pancerną limuzynę Ywa. Nikt z Europy i sojuszu palcem nie kiwnął w sprawie Afryki basenu Morza Śródziemnego a Ruskie już tam są. Siła służy wpływom i Putin tym identycznie zarządza. I tu zatoczyło się koło. Sojusz goni Rosję a Rosja sojusz. Zaraz będą w tym jeszcze Indie i Chiny.

Zaraz to nie będzie sojuszu tylko będzie Rosja i Chiny i Ameryka .

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

wszyscy chwalą się że przyjęli 3 dawkę za 5 lub 5 miesięcy będą już krakać o 4 dawce .

jak Bóg da....

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

jak Bóg da....

Idź na odwyk póki wcześnie bo to zakrawa już na nałóg szczepionkowy. 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

mamy tu juz glupkow,psychicznie chorych,alkoholikow ,teraz przybyl nalogowy szczepionkowiec

że ja? a da się to leczyć?