Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sean wiec w koncu sie zdecyduj czy szczepionka jest skuteczna czy nie bo sam sie miotasz. ty z mazowsza ?wiec jedz do rodziny i zapytaj czy byl szczepiony..

nie wierze ze jestes tak glupi zebys nie wiedzial ze szczepionka nie dziala na 100 % a niezaszczepionych jest tylu ze jeszcze niejeden cmentarz zapelnia.

zlozyles zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa przez ministra ?? to przez internet mozna zrobic, dowody na to ze klamie , pokaz ze jestes odwazny nie tylko w gebie...

pospieszalski to szur ale cwany- po co sie leczyl,przeciez wirusa nie ma ?? 

Opublikowano

@Rogas71

te artykuł to hit, ludziki sie ciesza że z ich organizmem dzieja sie cuda .

ja pierdu , hehe no leże 

Opublikowano
19 minut temu, jacus napisał:

sean wiec w koncu sie zdecyduj czy szczepionka jest skuteczna czy nie bo sam sie miotasz. ty z mazowsza ?wiec jedz do rodziny i zapytaj czy byl szczepiony..

nie wierze ze jestes tak glupi zebys nie wiedzial ze szczepionka nie dziala na 100 % a niezaszczepionych jest tylu ze jeszcze niejeden cmentarz zapelnia.

zlozyles zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa przez ministra ?? to przez internet mozna zrobic, dowody na to ze klamie , pokaz ze jestes odwazny nie tylko w gebie...

Wysłuchałeś całej wypowiedzi ze zrozumieniem? 

O co ja pytam i kogo  nieważne 🤦‍♂️ Wytłumacz naczelny Grabarzu jakim cudem on żyje  skoro nie szczepiony?

Kupuj ziemię pod Krakowem będziesz z zyskiem pod cmentarze sprzedawał😎

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, V12 napisał:

Ciekawe ile z tego co poszlo pójdzie na 3 szot ??? na pewno czesc pojdzie kiedy wyjdzie waznosc Qr

Pytam czasem w śród znajomych co przyjęli, to część  teraz mają duże wątpliwości, o kolejnej dawce nie myślą bo wierzyli że  to co już przyjęli miało ich chronić😑

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

To ja mam się zdecydować to niech ci naukowcy się zdecydują , teraz głoszą że szpryca nie działa na mikrona a to dobre .

czyli zrobili sobie darmowe badania na ludziach jak Niemcy podczas wojny .

A to dobre Polska  sprzeda szprycę .

Niemcy boją się kolejnej fali pandemii. Chcą kupić szczepionki od Polski

W Niemczech rośnie strach przed kolejnym wzrostem zakażeń koronawirusa. Minister zdrowia ostrzega przed "potężną piątą falą". Dlatego resort zdrowia chce zwiększyć liczbę dostępnych szczepionek poprzez zakup zza granicy. Chce je odkupić m.in. od Polski — pisze Deutsche Welle.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-niemcy-chca-kupic-szczepionki-od-polski/4lzygek,79cfc278

A w Polsce będzie spokój .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Doktor Ryan Noach, dyrektor generalny południowoafrykańskiego ubezpieczyciela zdrowotnego Discovery Health, oświadczył, że lekarze zaobserwowali nieco inny zestaw objawów wśród osób, które zakaziły się Omikronem. Najbardziej typowym symptomem jest drapanie w gardle, następnie nieżyt nosa, suchy kaszel i ból mięśni w dolnej partii pleców.

W porównaniu z wcześniejszymi wariantami koronawirusa, wyniki badań wskazują, że Omikron wywołuje mniej poważnych objawów. Jednakże osoby zakażone Omikronem mają jeden wspólny symptom - drapanie w gardle. Poprzednie warianty wywoływały u zakażonych ból gardła.

Opublikowano
RU68 napisał:

Ciekawe że ci z pod respiratora już nie cwaniaczą -dziwne prawda

Bo oni nie zdają sobie sprawy że tak i tak by zachorowali i żadna szczepionka by nic nie pomogła

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, RU68 napisał:

Ciekawe że ci z pod respiratora już nie cwaniaczą -dziwne prawda

O to to. Jestem tego żywym przykładem. I czekam na 3 dawkę.

Opublikowano
2 minuty temu, Rogas71 napisał:

Na czwartą się zapisz chyba że prędzej umrzesz że strachu przed Cowidem

po huju teks. zwłaszcza do Kolegi który ciężko przeszedł covida.

Opublikowano
1 godzinę temu, grzesiekxy napisał:

Jak to jest ze Who twierdzi ze szczypawka nie działa na nowego mutanta a nasi experci każą szczepić doszczepiac ,wyszczepiac, bostować itd

Przeczytaj to co przytoczyłeś jeszcze raz  , wtedy może zrozumiesz . 

Opublikowano

Wniosek o odszkodowanie po szczepieniu ma być płatny. I to niemało .

Żeby złożyć wniosek o odszkodowanie za niepożądane odczyny poszczepienne trzeba będzie zapłacić. Koszt wyniesie 200 zł. To założenia ustawy o Funduszu Kompensacyjnym Szczepień Ochronnych, który przegłosował Sejm. Jeśli wniosek zostanie zaakceptowany, a świadczenie przyznane, to pieniądze będą podlegać zwrotowi.

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/wniosek-o-odszkodowanie-po-szczepieniu-ma-byc-platny-i-to-niemalo/kjrvzf9

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Wniosek o odszkodowanie po szczepieniu ma być płatny. I to niemało .

to masz szansę się obłowić...