Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Phi też mi coś. 

Ponad tydzień temu teściową pochowaliśmy i też nie szczepiona. 

Rozumiem że dla ciebie to szczęście 

Opublikowano
3 godziny temu, miwigos napisał:

Widze forum antyszczepieniowe, ,kiedyś zmienicie zdanie

My będziemy mieli czas na zastanowienie się czy zrobiliśmy dobrze a was już nie będzie. 

2 godziny temu, niesmiertelny88 napisał:

no bo szczepionka boli. To igła, pół roku kur... ręką nie ruszysz. ps. po pierwszej dawce miałem gorączkę i cały... ramię,żebra mnie bolały. no ale żyje, 3 stycznia chyba mam dawkę. drugiej nie odczułem.

Tu chodzi o powikłania po szczepieniu które mogą pojawić się w ciągu 10 lat. 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, poosa21 napisał:

Najbardziej mnie bawia czeste argumenty które nic nie wnoszą , tego typu już jestem 6 miechów po i żyje . juz jestem po 3 szocie i żyje . 

Dla porównania bez sensu powyżych  argumentow 

ja jestem bez i też żyje ;) i to zaraz bo w marcu juz 2 lata 

Edytowane przez V12
Opublikowano
7 godzin temu, poosa21 napisał:

Nie bądź taki lekkomyślny , a co z powikłaniami które mogą się pojawić  po  10 latach . 

Opublikowano (edytowane)

Wy i tak ich z tym nie powiążecie xD , możecie spać spokojnie :)

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Tak sie budzą , że nie długo do sklepu nie wejdziesz , karawana jedzie dalej , tak jak miała jechać  . poczytaj co sie dzis może szykować :(

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

ustawa segregacji , pracowników , a może i klientów  !!!

Dzis nie wejdzie, ale bedzie procedowane ,

Od stycznia moze byc ciekawie...

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

taaaa , jak to juz dzis bedzie procedowane 

spadam na zakupy na city  ,   na "świnta" coś trzeba kupić , dopóki można wejść...do galerii 

Edytowane przez V12
Opublikowano
11 godzin temu, niesmiertelny88 napisał:

pół roku mnie tu nie było. w marcu chyba... wal się mendo 🤣🤣

skąd wiesz 🤔

Mam takiego w rodzinie. 😁

9 godzin temu, RU68 napisał:

Rozumiem że dla ciebie to szczęście 

Z głową u Ciebie wszystko w porządku?🤔

Opublikowano (edytowane)

Niedawno rozmawiałem z sąsiadem  i kiedy dowiedział się że jestem po szczepieniu to  pobiegł do domu i szybko zmienił hasło do routera wifi na najmocniejsze jakie można . Biedak  wystraszył się że  po 3 szczepieniu uaktywni się wstrzyknięty czip i będę za darmo korzystał z jego  internetu .

13 minut temu, GRZES1545 napisał:

Który inteligent wytłumaczy jak to możliwe? 

Od poniedziałku lokdałn w szkołach bo tam covid, w przedszkolach cud nie ma nic otwarte jak Biedronka w Niedzielę😎 

Było to już tłumaczone wielokrotnie , i do tego nie potrzeba wybitnej inteligencji . Masz błędne założenia to i do poprawnego wniosku nie dojdziesz. .

Edytowane przez peugeot
Opublikowano

wytlumaczenie jest banalnie proste-oni sa rownie glupi jak wy..

miotaja sie od sciany do sciany, powielaja bzdury i glupoty innych rzadow tak jak wy amerykanskich debili.

tak naprawde-co pokazaly meile dworczyka rzadza sondaze a nie zdrowy rozum i rozsadek.

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

Od poniedziałku lokdałn w szkołach bo tam covid, w przedszkolach cud nie ma nic otwarte jak Biedronka w Niedzielę😎 

W moim przedszkolu kwarantanna - pozytywny dzieciak. Czekaj czekaj. Zamkną.

V12 napisał:

ustawa segregacji , pracowników , a może i klientów  !!!

Dzis nie wejdzie, ale bedzie procedowane ,

Od stycznia moze byc ciekawie...

Chłopie. Ekspedient Cię skontroluje? Na jakiej podstawie? Najwyżej oświadczysz, że jesteś szczepiony. Potem to słowo przeciw słowu a ostatecznie odmowa składania wyjaśnień.

• Like 1
Opublikowano

muszisz testy zrobic moze cie swirus dopadl i mgla covidowa od razu 🤣.

gdyby  w tamtym roku wszyscy przechorowali ,kto mialby zachorowac i umrzec ten by to zrobil,wirus by nie mutowal co chwile. to juz pewnie by byl srednio grozny jak grypa a tak to sobie bedzie mutowal lata .

ofiar i strat bylo by zdecydowanie mniej a tak to sie bedzie wleklo lata....

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

bo trzeba jednemu rodzicowi zapłacić za siedzenie w domu a te starsze już mogą same być.

• Like 1
Opublikowano
41 minut temu, DTaras napisał:

Ekspedient Cię skontroluje? 

Ekspedient ?? male sklepy w to nie pójda ,

w marketach może być czytnik , lub bramka nawet nie potrzebna żywa ochrona przy wejsciu , wystarczy że bedzie elektroniczny sygnalista 

Ja to sobie poradzę spokojna głowa , nakreslilem co sie może szykować 

Opublikowano
peugeot napisał:

Niedawno rozmawiałem z sąsiadem  i kiedy dowiedział się że jestem po szczepieniu to  pobiegł do domu i szybko zmienił hasło do routera wifi na najmocniejsze jakie można . Biedak  wystraszył się że  po 3 szczepieniu uaktywni się wstrzyknięty czip i będę za darmo korzystał z jego  internetu .

Mi się wydaje że chciał zablokować tobie dostępy do wp.pl.onetu czy Interii...