Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

ja pytam konkretnie o sprawe studentow- pomijajac fakt ze pisales o jednej klasie-co samo w sobie jest nawet nie smieszne to poziom samozaorania gleboszem 🤣, do tego studiowali na innych wydzialach.

wczoraj ich pochowali-wyniki sekcji zwlok -jesli byla robiona- beda gdzies za miesiac wiec na jakiej podstawie ktos twierdzi ze to wina szczepionki ?? 

wlasnie mierze ludzi swoja miara-temu uwazam cie za klamce i zwyklego niemote-co twoj wpis o "jednej klasie" udowadnia bez najmniejszej watpliwosci...nie sadze zebys studiowal, ale moze znasz kogos kto to robil i jego zapytaj w jakiej klasie to robil 🤣

Studiowali na jednej uczelni, a to że napisałem że jako koleżanka z klasy to fakt moja pomyłka. Co nie zmienia faktu że oni jak i jedna z nauczycielek z tej uczelni również wkrótce po szczepieniu zmarła. 

Niemota to Cię pyknal już  Ci tu pisałem😆 

Ty wiesz Co to głębosz? 🙉 używasz go do przygotowania gruntu pod wykonanie dołeczka 🪦⚰

Ty lepiej powiedz jak to możliwe że jest tylu ozdrowieńców niezaszczepionych, tak straszyłeś że po wakacjach będziemy umierać i rączki zacierałeś jako Grabarz a tu zonk😆 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dziś niedziela handlowa odwiedziłem 4 markety i ludzi w h*j i w d*pie maja te rządowe restrykcje .

Pierw ozdrowieńcy byli teraz już nie ma , pierw dzieci nie chorowali do puki ich nie szczepili jak za czeli dzieci szczepić od razu dzieci za czeli chorować jaki zbieg okoliczności .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
59 minut temu, jacus napisał:

chlopie ty wiesz ilu ludzi umiera rocznie w polsce ?? a ilu na wirusa ??? nastepny niemota.....sprawdz dane a potem pisz glupoty.

co z tymi ciotami masz ostatnio ?? sam odkryles swoja orientacje na starosc ?? czy moze temu musiales pol gospdarki oddac bo twoja synowa odkryla ze jej luby jest waginosceptyczny ?? masz juz wnuki 🤣😂😂.

na razie wyjezdzam -wiec do wieczora.

Właśnie sprawdź dane, tylko weź matkę że sobą niech Ci dobrze wszystko przeczyta i wytłumaczy 2x może połowę zrozumiesz 🤯

2 minuty temu, cinek1808 napisał:

Jakiś gościu w nowej Zelandii przyjął jednego dnia 10 dawek szczepionki. 

Miał Jacus na imię? To by pasowało 🤔

Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał:

Dziś niedziela handlowa odwiedziłem 4 markety i ludzi w h*j i w d*pie maja te rządowe restrykcje .

Sprawdzałeś czy są ludzie czy też na zakupach ?

Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał:

Pierw ozdrowieńcy byli teraz już nie ma , pierw dzieci nie chorowali do puki ich nie szczepili jak za czeli dzieci szczepić od razu dzieci za czeli chorować jaki zbieg okoliczności .

Jakie dzieci szczepili kolego, oświeć mnie szczególnie chodzi o szkoły podstawowe gdzie obecnie jest największy problem, u nas na 135 uczniów jest zero zaszczepionych a meksyk z kwarantannami trwa już drugi miesiąc  i końca nie widać , jak na razie dopiero 30-stu delikwentów przeszło a gdzie do końca

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Prawdziwe wnuki to tylko syn płodzi i przedluza ród...Inne mnie nie interesują i nie po to pracowałem aby obce rody obdarowywać gospodarka ... 😜

🤦‍♂️

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)

@cinek1808

eeee no przecie to takie bezpieczne xD:DxD , a tak serio te tabele to krzyczą do mnie , byłem młody zdrowy a teraz jestem po udarze z rozjebanym serduchem  

Edytowane przez V12
Opublikowano
galan99 napisał:

Dokładnie osocze ozdrowieńców wykorzystywano przy leczeniu a teraz się o tym nie mówi

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

a ile przypadków jest pośrednich ?? ( pogorszenie stanu i jakosci zdrowia  ) :S

Edytowane przez V12
Opublikowano

Tu też jest uwzględnione bo piszę ile dni po szczepionce. W niektórych przypadkach nawet 17 dni więc to może być tylko zbieg okoliczności ale jak jest że dni 0 lub 1 to nikt mi nie powie że szczepionka nie miała wpływu na stan zdrowia

• Like 2
Opublikowano
4 godziny temu, Rogas71 napisał:

Dowody a nie fantazje podaj

Rusz 4 litery i sam poszukaj. 

Specustawa z 2020 roku .

Opublikowano

Te kwarantanny dla dzieci w szkołach to są tylko po żeby bardziej ludziom dokuczyć i zmusić do szczepień. Młody od dzisiaj na kwarantannie bo któraś opiekunka miała srowida. Tylko jaki to ma sens jak rodzice już nie są na kwarantannie? Przecież dzieci już dawno przewlekły by to do domu a my dalej do miejsc pracy zanim będziemy mieli objawy. I teraz załóżmy, że dziecko na kwarantannie zachoruje na byle co to przecież do lekarza mi z nim iść nie wolno, dobrze myślę? To co mi zostaje? Teleporada, samodzielne leczenie czy od razu karetka i szpital z oddziałem covidowym?

Opublikowano (edytowane)

Nie  zmuszą ludzi do przymusowych szczepień , może lekarzy i policję będą próbować bo ci ludzie nie lubią obecnej władzy .

Wszystko jest zaplanowane i realizowane .

Po co tyle czekać? Od razu wejdźmy w szóstej falę i przyjmijmy 5 dawkę przypominającą! Tym razem na pewno się uda, to już #OstatniaProsta

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Niedzielski: jest ryzyko, że z czwartej fali wejdziemy prosto W piÄ…tÄ Jakub Wencel ·30 listopada 2021 10:29”

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Moja żona po ostatnich wydarzeniach już była gotowa się zaszczepić, dobrze że szwagier ją trochę postraszył. Ale pewnie jeszcze trochę ludzi uda się im "zmotywować"

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

Prezydent RAFAŁ PIECH ujawnia: Czy zgodzimy się na PRZYMUS i segregacja SZOKUJĄCE dane w Polsce

Ludzie włączcie myślenie .  TEN SAM CZŁOWIEK I DWA OBLICZA LUDZIE MYŚLEĆ .

Edytowane przez galan99
  • Like 1