Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał:

wszędzie o tym dziś głośno .

Mnie nie interesuje , głośno to teraz mam sprzet audio w aucie . Pytam jak jest w stanie nam coś w domach zabronic , obchodzenie świat ??

Opublikowano (edytowane)

Ja się już nie doczekam, kiedy rodzeństwo zjedzie się zza granicy na święta ze swoimi pociechami i zwierzątkami, będzie hucznie! Jeden już płynie💜

41 minut temu, galan99 napisał:

To jest sk***ysyństwo co się dzieje ten Covid i zakaz obchodzenia świąt Bożego narodzenia przez unię co to się dzieje , ta pojebana Unia lewacka zniszczy wszystko .

A durni ludzie się godzą jak barany na rzeź . To jest rzeż .

No nie ma się co dziwić, nasi politycy również maja dosyć; Gowin chyba u psychiatry a nasza głowa również ma dość prezydentury nie mając wpływu na lewactwo szczepionkowe.

Szósty Sąd Okręgowy orzeka przeciwko administracji Bidena w procesie OSHA dotyczącym mandatu szczepień

W orzeczeniu z 3 grudnia 6 Sąd Okręgowy odrzucił wniosek rządu o przekazanie sprawy do Okręgu 5 i Okręgu DC, jednocześnie odrzucając jako „moot” próbę obalenia przez administrację Bidena wstrzymania mandatu.

OSHA 5 listopada opublikowała Tymczasowy Standard Awaryjny (ETS), który wymagałby od prywatnych pracodawców zatrudniających 100 lub więcej pracowników narzucenia obowiązkowej polityki szczepień lub testów. Zgodnie z regułą nieszczepieni pracownicy również musieliby nosić maski w miejscu pracy, a osoby naruszające te przepisy groziłyby karami w wysokości tysięcy, a nawet dziesiątek tysięcy dolarów za incydent.

COVID-19 to choroba wywoływana przez wirusa KPCh (Chińska Partia Komunistyczna) , znanego również jako SARS-CoV-2.

Kiedy opublikowano zasadę OSHA, wywołała lawinę procesów sądowych ze strony stanów, osób i firm pod przewodnictwem republikanów.

12 listopada 5. Okręg przychylił się do wniosku o zawieszenie ETS i nakazał OSHA „nie podejmować kroków w celu wdrożenia lub egzekwowania” go do czasu wydania kolejnego orzeczenia sądowego, co skłoniło OSHA do ogłoszenia, że zawiesiło wdrażanie w toku postępowania sądowego.
Edytowane przez Ywa
Opublikowano

się już nie doczekam, kiedy rodzeństwo zjedzie się zza granicy na święta ze swoimi pociechami i zwierzątkami, będzie hucznie! Jeden już płynie💜 A co będzie dokładnie świętować bo z tego co wiem to niewierząca jesteś ,....

Opublikowano

będziem kuligować po łąkach bronując tradycyjnie kretowiny i palić dzikie ogniska 

Opublikowano

Galan nie denerwuj się. Ta pandemia wiele nas nauczy jak to wszystko jest kruche. Pana Boga nam nie mogą zakazać. Posłuchajcie ks Glasa ciekawie mowi

Trzeba to przejść z podniesionym czołem nie wpadać w nerwice bo sami sobie szkodzimy przerabialem juz to i nic mi nerwy nie dały @V12 @galan99

Opublikowano

Ako o tuż mogą i to robią. Agraniczanie ludziom niezasczepionym wszystkiego to są początki pełnej kontroli nad wszystkimi. Zobacz co we Włoszech się dzieje, w coraz w tv pani z Italii mówi,, demokracja nie dla wszystkich się należy "

Screenshot_20211207-112816_Facebook.jpg

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Niezaszczepionych zamkną 

Hahahaha a gdzie ??

Edytowane przez V12
Opublikowano

Najgorsze, ze to co robia wyglada jakby kierowali sie tylko i wylacznie doraznymi celami. Pomijam to, czy lockdown, ograniczenia itd sa slusznym kierunkiem, czy nie, bo tu kazdy bedzie mial swoje zdanie. Brak jest jakiejkolwiek konsekwencji w dzialaniu. Z tym brakiem kwarantanny dla zaszczepionych to w ogole bzdura. Moja byla chora, nie bylem szczepiony - bylem na kwarantannie. Zaszczepilem sie i zachorowalem - moja jest szczepiona - nie musi byc na kwarantannie i codziennie chodzi do pracy. Przeciez to jest glupota totalna. Zachowuja sie z tymi pseudo obostrzeniami jakby zwyczajnie nie chcieli sobie wrogow zrobic. A to troche sie uklonic do zaszczepionych, a to nie utrudniac za mocno nie zaszczepionym, a to jeszcze oczko do szurow puścić. 

3 minuty temu, V12 napisał:

Hahahaha a gdzie ??

nie czytasz galana? Toc on to do holokaustu porownal niedawno, wiec zapewne w obozach 🤦‍♂️

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, daron64 napisał:

Najgorsze, ze to co robia wyglada jakby kierowali sie tylko i wylacznie doraznymi celami. Pomijam to, czy lockdown, ograniczenia itd sa slusznym kierunkiem, czy nie, bo tu kazdy bedzie mial swoje zdanie. Brak jest jakiejkolwiek konsekwencji w dzialaniu. Z tym brakiem kwarantanny dla zaszczepionych to w ogole bzdura. Moja byla chora, nie bylem szczepiony - bylem na kwarantannie. Zaszczepilem sie i zachorowalem - moja jest szczepiona - nie musi byc na kwarantannie i codziennie chodzi do pracy. Przeciez to jest glupota totalna. Zachowuja sie z tymi pseudo obostrzeniami jakby zwyczajnie nie chcieli sobie wrogow zrobic. A to troche sie uklonic do zaszczepionych, a to nie utrudniac za mocno nie zaszczepionym, a to jeszcze oczko do szurow puścić. 

nie czytasz galana? Toc on to do holokaustu porownal niedawno, wiec zapewne w obozach 🤦‍♂️

Pisałem tu kiedyś że  nie wierzę że  raptem zaczęli troszczyć się  wszyscy o nasze zdrowie. Potem to tylko kłamstwa jedno po drugim, ludzi będą  mieli na smyczy skoro przymus szczepień i paszporty które trzeba przedłużać kolejną dawkę chcą  wprowadzić. A jeszcze niedawno mówili  głośno że dobrowolne wszystko...

13 minut temu, jarecki napisał:

pewnie dlatego że na wschodzie mieszka mało ludzi ;)

Taaa i pustynia wszędzie, będzie jak w Afryce zaraz nowy wariant j nas powstanie🙉

Opublikowano

A może dlatego że zaszczepieni roznoszą zarazę a na moim przykładzie mogą np wchodzić do szpitala na odwiedziny. Dzisiaj młodego do pediatry prywatnie zapisałem to też najlepiej jak by przyszedł z nim ktoś szczepiony bo martwi się żeby mnie niezaszczepionego nie zaraziła. No parodia. Nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Rolnik1973 napisał:

W domu

Ja zawsze bylem wszedzie , gdzie chcialem od poczatku , fakt miejskie rozrywki i galerie to mialem zawsze w d*pie wiec nic mi nie zamkneli .

Jakieś czarne wizje snujesz 

Polecam w yt wpisać tytul kanału :

Tosiesamokomentuje 

Ciekawe dane tam sa. 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, akooo napisał:

Pana Boga nam nie mogą zakazać. 

Akooo

masz problem , najpierw musisz sie poddać testowej terapii co 6 m-cy , albo czatować żeby na 30% sie zalapać . Także jednak zakazali .

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 godzinę temu, terminator1000 napisał:

Tak straszyli że na schodzie kraju mało zaszczepionych i będzie tam najwięcej zachorowań, a wg danych właśnie tam jest najmniej zakażeń. A najwięcej tam gdzie jest dużo zaszczepionych. 

59 minut temu, terminator1000 napisał:

Popatrz na współczynnik zakażeń na 100000 mieszkańców https://koronawirusunas.pl/

popatrzyłem , i nie znalazłem współczynnika zakażeń na 100 tys . mieszkańców poza tym za ostatnie 24 godziny a według danych rzadowych na wschodzie kraju 4 fala miała minąć kilka dni temu  , oczywiscie piszemy o 4 fali 

Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

na wschodzie kraju 4 fala miała minąć kilka dni temu  ,

A jak to mozliwe ze mineła wśród tylu niezaczepionych ??? wedle niektorych logiki to powinna iśc ciagle w gore 

Opublikowano
4 minuty temu, V12 napisał:

A jak to mozliwe ze mineła wśród tylu niezaczepionych ??? wedle niektorych logiki to powinna iśc ciagle w gore 

Euroopa jest najlepiejj wyszczepiona i są rekordy zakażeń w przeciwienstwie do afryki gdzie ludzie żyją tak jak żyli 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bercik92 napisał:

Euroopa jest najlepiejj wyszczepiona i są rekordy zakażeń w przeciwienstwie do afryki gdzie ludzie żyją tak jak żyli 

Zajżyj na kanal ktorego tytul podalem w swoim poscie na poprzd stronie 

Edytowane przez V12