Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jedyna informacja po której nie do śmiechu to taka 
"- Zmarła 57-letnia kobieta, u której stwierdzono koronawirusa - informuje wiceprezydent Poznania."
tego już nie da się ani cofnąć ani naprawić ani zapobiec. 
nie strach ani panikę to u mnie wywołuje a złość na najgorsze uczucie jakie może być - bezsilność i jednocześnie współczucie dla Tych którzy stracili kogoś bliskiego

skopiowałem z tego posta 
https://www.agrofoto.pl/forum/topic/278582-sytuacja-polityczna-w-polsce-okiem-rolnika-2019/page/343/?tab=comments#comment-2850974

bo za @Pafnucy-m namierzyłem że macie tu taki temat a jest to informacja kluczowa dla tego akurat. Oficjalnie pierwsza ofiara koronawirusa w Polsce.

nie stawiać mi tu niczego z lajków bo za takie informacje się nie dziękuje.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Paulina1985 napisał:

@dysydent jak wczesniej wspomniałam ofiar jest wiecej, tylko o tym nie mówią.

nie wiem nie czytałem jeszcze tego tematu
tyleście tu napisali że nie obiecuję wszystko przeczytać :) 
Zauważ @Paulina1985 że dopisałem do mojego pierwszego tu posta słowo "Oficjalny" bo rzeczywiście możesz mieć rację
jedno co sami przyznają to wiedzą że wszystkiego nie wiedzą i choćby dla tego możesz być bliżej prawdy niż oficjalne dane

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
12 godzin temu, damianzbr napisał:

Ostatnio mało jestem na AF.

cały czas mnie wylogowuje i to tak, że muszę za każdym razem klikać nie pamiętam hasła. Wchodzić na skrzynkę i odzyskiwać hasło.

A na emailu pisze komunikat że AF wykryło próbę zalogowania się przez kogoś z IP z Gdańska.

Po takim komunikacie, że wykryto 20 błędnych logowań, włącz i wyłącz tryb samolotowy jeśli korzystasz ze smartfona. A na wylogowywanie innej rady niema jak wyczyszczenie historii i ciasteczek od początku, przed zamknięciem uprzednim wszystkich kart z agrofoto. 

Opublikowano (edytowane)

@zycietoniejebajka1 Ty nie mylisz tematów? 
no za mną tu przylazło (to "zycie" :) ) tu o koronowirusie piszą a nie problemach technicznych ale dobra
no i już masz spokój z wylogowywaniem czy dalej masz tego "wirusa"? odpisz tam gdzie zwykle o ile chcesz odpisywać - oczywiście :) 
no nie ten wirus ale można się pomylić.

ee zaraz Was tu takich więcej, czyli jednak nie za mną

13 godzin temu, damianzbr napisał:

YT też nie oglądam bo mi głośniczki w laptopie się już całkiem rozjebły i nic nie usłyszę. A słuchawek nie chce mi się szukać.

se kup głośniczki zasilane z usb i podłączane jack-iem do lapka. Najtańsze widziałem za jakieś dwie dychy w markecie.

a zwylogowywaniem to w temacie problemy techniczne sporo na ten temat i opisałem tam jak udało mi się ten problem niestety usunąć z opery na win7 ccleanerem czego teraz żałuję bo miałem ambicję go namierzyć a od tamtej pory... zresztą tam jest napisane :) 

no z tymi głośniczkami; ich zakupem teraz może być problem bo właśnie przez koronawirusa sklepy jeszcze mogą pozamykać niespożywcze tak jak dzisiaj we Włoszech zrobili i kicha.
no ale jest to najlepsze rozwiązanie albo zobacz sobie na yt reklamę z hashtaga "Natec Lynx" takich dwóch tłumaczy co i jak

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Jak byłem mały to babcia mi opowiadała o jakiejś przepowiedni, że w pierwszej połowie dwudziestego pierwszego wieku ma przyjść jakaś pandemia, i tylko garstka ludzi ocaleje i gdy człowiek spotka na ziemi drugiego człowieka powie "bracie gdzieś ty się podziewał". Muszę dopytać o szczegóły, bo to już nie są żarty. 

Opublikowano

Kandydatka na prezydentkę Pani Kidawa-Błońśka już 2 tygodnie temu mówiła że rządzący dyktatorzy ukrywają prawdę, że chorych jest jest bardzo dużo, pewnie schowali ich gdzieś, a zwłoki zamarłych gdzieś zakopali. Chcemy prawdy. Kidawa na prezydentkę.

Opublikowano
tracker napisał:

Kandydatka na prezydentkę Pani Kidawa-Błońśka już 2 tygodnie temu mówiła że rządzący dyktatorzy ukrywają prawdę, że chorych jest jest bardzo dużo, pewnie schowali ich gdzieś, a zwłoki zamarłych gdzieś zakopali. Chcemy prawdy. Kidawa na prezydentkę.

Pani Kidawa chce ukręcić lody na czyimś nieszczęściu brudna gra polityczna

• Like 1
Opublikowano

film Proroctwo:

ksiązka:

https://lubimyczytac.pl/ksiazka/130776/proroctwo-o-polsce-obietnica-i-krew

a jak samemu znaleźć to przepowiednie św. Faustyny Kowalskiej, Sługi Bożego kardynała Augusta Hlonda, Mikołaja Sikatki, o. Czesława Klimuszki, Sługi Bożego bp. Jana Cieplaka, bł. ks. Bronisława Markiewicza, niemieckiej stygmatyczki Teresy Neumann

o. Klimuszko

"Widziałem żołnierzy przeprawiających się przez morze na takich małych, okrągłych stateczkach, ale po twarzach widać było, że to nie Europejczycy. Widziałem domy walące się i dzieci włoskie, które płakały. To wyglądało jak atak niewiernych na Europę. Wydaje mi się, że jakaś wielka tragedia spotka Włochy.

Część buta włoskiego znajdzie się pod wodą. Wulkan albo trzęsienie ziemi? Widziałem sceny jak po wielkim kataklizmie. To było straszne (…) Wojna wybuchnie na Południu wtedy, kiedy zawarte będą wszystkie traktaty i będzie otrąbiony trwał pokój (…) Potem rakiety pomkną nad oceanem, skrzyżują się z innymi, spadną w wody morza, obudzą bestie. Ona się dźwignie z dna. Piersią napędzi ogromne fale. Widziałem transatlantyki wznoszone jak łupinki... Ta góra wodna stanie ku Europie. Nowy potop!

Zadławi się w Giblartarze ! Wychlupnie do środka Hiszpanii! Wleje się na Saharę, zatopi włoski but, aż po rzekę Pad. Zniknie pod wodą Rzym ze wszystkimi muzeami, z całą cudowną architekturą (…) Nasz naród powinien z tego wyjść nienajgorzej. Może pięć, może dziesięć procent jest skazane. Wiem, że to dużo, że to już miliony, ale Francja i Niemcy utracą więcej. Italia najwięcej ucierpi. To Europę naprawdę zjednoczy. Ubóstwo zbliża."

Opublikowano

Żadne proroctwa są nie potrzebne. W dziejach ludzkości zawsze powstawały pandemie. Historia ludzi się powtarzać. A na ziemie są jeszcze nieodkryte patogeny, które się fizjologią nie śniły. 

Opublikowano
Dnia 10.03.2020 o 21:03, rolas360 napisał:

Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥

Zakłady spożywcze przeżywają teraz bum na swoje produkty, co wyprodukują to sprzedawają i jeszcze brakuje.