Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

Dziś to zalatwie. Kurcze dobrze się czuje, lekko podwyższona temperatura i gardło boli. Mógłbym w domu trochę posiedziec

Zadzwoniłem pod numer ze szpitala z mojego powiatu (którego wczoraj nikt nie odbieral). Miła pani zapisała mnie dzis na 13. Już jestem pod szpitalem. Z tego drugiego dzwonili półtorej godziny po godzinie, na którą miałem termin, ale w słuchawce nic nie było słychać, także nie wiem co chcieli.

Ja oblizywałam łyżeczki po dziecku i miałam najpierw lekki ból gardła, potem katarek i  już dobrze, bo kaszelek to jakoś po przełykaniu ciężko i kurczę nie chciał się ujawnić drań; zatem  dziś popływać można.

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

A to gdzie będą Cię zamykać? 

?????

Opublikowano (edytowane)

A mnie właśnie pływanie ominelo przez tego dziada. Już się ludzie zjeżdżają. Chyba trzeba iść w kolejkę. Pusty parking, a koleś stanął autem zaraz koło mnie. Czuje się, jakbym w lokalu lał i jakiś koleś stanąłby do pisuaru obok 😅

13 minut temu, mirro napisał:

A to gdzie będą Cię zamykać? Braniewo, Górowo, Pasłęk, Dobre Miasto. ? Bo nie wiem gdzie z odsiecza jechać.:lol:

Badanie mam w Braniewie, a gdzie zakmna za niewykonanie zadania w apce, to ciężko powidziec

Edytowane przez daron64
Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, V12 napisał:

Ciekawe czy ropka znow spadnie w dół:)

Cóż za koncepcja 😂 teraz  będziemy za każdym razem cieszyli się na myśl o tajemniczym nowym wariancie, bo wówczas ropa spada.  Pfizner poszybował do góry z akcjami, ponieważ oczywiście jak donoszą już są przygotowani z nową💉 na kolejną mutację i kolejne zamówienia.

44 minuty temu, mirro napisał:

Czekam na komunikat z Obajtkowni. :lol:

Oni jeszcze czekają, nie wiedzą do końca co się dzieje, czy stało się coś poważnego czy jeszcze nie. Ja tam tankuję  od święta czyli prawie wcale. Najlepiej w jakiś nie ruchliwych miejscach, gdzie zbiorniki tak szybko nie są opróżniane; na mieście zawsze ceny zatrważają dużą różnicą.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Ywa napisał:

bo wówczas ropa spada.  

Ja nic nie poradze , że te imiona nie robia na mnie wrażenia . nie jest to zaskoczenie .

ale juz tania ropa tak . cena paliw w kraju od dziesiecoleci jest nie wspólmierna do zarobków wiekszosci społeczenstwa , a przez to sa zmuszeni do jazdy autami z silnikem traktorka do trawnika .

Edytowane przez V12
Opublikowano

Jestem  ciekawa jak rynek zareaguje w najbliższym tygodniu; mój ulubiony ma 3,7 i co dziennie śmigam bez wyrzutów.

Opublikowano (edytowane)

Do jakiegos z za ocenu na  PB mi pasuje , ale nie bede typowal :)

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 godzinę temu, ws71 napisał:

Zadzwoń do przychodni, wizyta online, wystarczy powiedzieć lekarzowi ból gardła ,lekki kaszelek i w ciągu pół godziny tel z sanepidu że za 2 godziny będą pobrać próbkę tak to u nas wygląda, dziś syn ostatni dzień kwarantanny, w tym czasie policja raz zadzwoniła czy wszystko w porządku jutro do szkoły podejrzewam na 2-3 dni i od nowa

Tylko pierw zrób test prywatnie i co wyjdzie jak negatywny to bardzo dobrze i wtedy zadzwoń do sanepidu jak się dodzwonisz .

Co im wyjdzie jaki wynik .

Wszyscy co jada za granicę płacą robią testy i wynik Negatywny wszyscy mają .

Opublikowano

Heh to w myslach trafilem , wtedy to byl prawdziwy jeepek nie to co teraz , koncernowa włoszczyzna z "plastyku"

Opublikowano
4 godziny temu, danielursus3p napisał:

Może i na covid szczepionka od lat badana, jeśli covid w laboratorium powstał?🤔

Niedawno pisali że Afryka dobrze sobie radzi z covid i nagle u nich najgorsza mutacja, przypadek? 

4 godziny temu, pafnucy napisał:

kurna nie łapię. nie spotykasz się z nieszczepionymi?

Przecież wzioł szpryce i teraz się boi że zachoruje. Taka dobra ta szpryca. 

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Czyli wyciągnijmy wnioski z tego wg propagandy rządzących. 100% chorych to w pełni zaszprycowani. 

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

a ty jakie masz twarde dowody ?? sam w kolko powtarzasz swoje bzdury glupkowatego szura, dawaj jakies dane.

A Ty kowidioto przedstawiłeś jakieś twarde dane? NIE! 

Poza wyzwaniem wszystkich od szurów i foliarzy sam nie potrafisz przedstawić sensownych danych tylko to co media bełkoczą powtarzasz i powtarzasz jak zacięta płyta winylowa. 

Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Taka sytuacja 😎

Screenshot_20211128-142747_Facebook.jpg

no tak jest.

kuźwa na szczepieniu taki ścisk był... burdel normalnie...

Opublikowano
6 godzin temu, Leszy napisał:

Dyskusja z kimś kto ją zaczyna od obraźliwych epitetów nie ma większego sensu.

Jak bym jechał epitetami pod twoim adresem to zaraz bym dostał bana. 

Panowie z zacięciem hazardowym obstawiajcie. 😁

20211128_171750.jpg

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Dziś byłeś? A młode laski też były, może  by sie zapisał 😁

nie, w czwartek.

wcześniej gdzie indziej, w miarę na godzinę.

teraz u nas w ośrodku zdrowia. wszyscy na od dziewiątej.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Ale ja nie wiem o co chodzi. delta teraz omirkon. Ja to nie wiem, chce żyć A nie bo zarazę się bo ktoś igły się boi. Nie chcesz się zaszczepić to sieć w domu i tyle. na omirkon szczepionki nie ma narazie. Swojego zdrowia nie szanujesz to uszanuj moje. Bóg mi go dał i Bóg ma prawko go zabrać. A nie ktoś kto nie szanuje siebie i innych