Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mirro napisał:

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Ja... zaszczepione ofiary są święte i idą do raju 😜

Taaaa tylko do muzułmańskiego.

Eee... A to nie będzie tych 40 dziewic za szczepienie?

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Moja stacja pomp, mój hydrant. :lol:

A kto Cię tam wiem , czym bogatszy to bardziej łakomy na darmoche 😁

3 minuty temu, mirro napisał:

Moja stacja pomp, mój hydrant. :lol:

Opublikowano

I jak będzie pozytywny to na pół tony saletry dostaniesz. narazie podobno w pieniądzu ale od grudnia w towarze jak rolnicy z własnej woli nie będą kupować 😂

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Czasem wolę dołozyc ze swojego, niż aby ktoś stracił. Szczególnie gdy coś, komuś obiecam.

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Czasem wolę dołozyc ze swojego, niż aby ktoś stracił. Szczególnie gdy coś, komuś obiecam.

A te gołębie jeszcze masz na hali ?

Przed chwilą, mirro napisał:

Opublikowano
2 minuty temu, niesmiertelny88 napisał:

trochę śmieszne A trochę żałosne. co czują osoby które pochwały kogoś z rodziny na covid?

A do kogo masz pretensję o ich śmierć? 

Jak mi siostra na raka zmarła to mam mieć do kogo pretensje? Ty dobrze się czujesz?

Opublikowano
mirro napisał:

Kużwa w sobotę wykąpałem się w wodzie z hydrantu przy myciu kombajnu. az ze mni ciekło. Na wieczór zaczęłomnie trzęść zimno i trzęsło mnie tak całą niedzielę. Do tego dolegliwości żołądkowe. Dzisiaj temperatura normalna ale po jelitach coś lata. To ja mam tego wirusa, czy nie?

Woda była nieprzegotowana....

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Jeździłem w nocy zwyżką po hali, świeciłem im w ślepia latarką i wyłapałem do worka ręcznie. Oddałem znajomemu co się takim drobiem zajmuje, a ten z nimi chyba na jakiś targ gołębiarski do Łukowa wywiózł. Jeszce nie wróciły,:lol:

Opublikowano
8 minut temu, niesmiertelny88 napisał:

trochę śmieszne A trochę żałosne. co czują osoby które pochwały kogoś z rodziny na covid?

To SAMO CO CZUJĄ RODZINY ZMARŁYCH Z INNEJ PRZYCZYNY.

• Like 1
Opublikowano
GRZES1545 napisał:

6 minut temu, mirro napisał:

Aaaaa czyli teleporada?

A Ci myślałeś? Ja jak poszedłem że stanem podgorączkowym 37⁰ to zjebkę dostałem że do przychodni przyszedłem 🙉

Ja pierd...lę! Musiałeś umierać od tych 37...🤪 Jak 38 dobije i że trzy godziny trzyma to myślę co dziecku podać...

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Bo to jest prawda , prawdziwa prawda robią z ludzi całkiem debili a ludzie jak te barany się szprycują i wieżą że ta szpryca taka cudowna , cudowna to durnota .

Czekaj, czekaj. Czyli jak pójdę na test i wyjdzie że mam Covida, a całe dolegliwości to dzień temperatury i dwa dni sraczki . to szczepionka jednak będzie cudowna?:lol:

4 minuty temu, DTaras napisał:

Ku**a...

To fakt, to jednak duża strata,:lol:

Opublikowano
witejus napisał:

To SAMO CO CZUJĄ RODZINY ZMARŁYCH Z INNEJ PRZYCZYNY.

Ale jeśli można w pewnym stopniu zapobiec śmierci A z tego się nie korzysta to trochę inaczej się to odbiera

Opublikowano (edytowane)

Ale jeśli można w pewnym stopniu zapobiec śmierci A z tego się nie korzysta to trochę inaczej się to odbiera

Lubisz chyba czytać, to poczytaj na stronie producenta tych szczepionek, przeczytaj kto bierze odpowiedzialność za jakiekolwiek skutki poszczepienne itd. A druga sprawa, kto Ci zagwarantował że jak przyjmiesz to jesteś bezpieczny?

A i powiedz to rodzinom tych co przyjęli I zmarli zaraz po.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano

z nudy na pewno. Po chu... żyć i się nudzić. powietrze truć szlachcie 🤣🤣🤣🤣

GRZES1545 napisał:

2 minuty temu, niesmiertelny88 napisał:

Lubisz chyba czytać, to poczytaj na stronie producenta tych szczepionek, przeczytaj kto bierze odpowiedzialność za jakiekolwiek skutki poszczepienne itd. A druga sprawa, kto Ci zagwarantował że jak przyjmiesz to jesteś bezpieczny?

chyba dany kraj odp za skutki uboczne szczepionki. nikt chyba nie powiedział że jak się zaszczepisz to nie zachowujesz na to kurestwo. szczepionka łagodzi skutki ale głupie ludzie w tym temacie się nie wypowiadają więc pisać o tym nie muszę.