Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta i może napisz jeszcze że wszyscy się szczepią na grypę na całym swiecie😄

FAKTY mówią same za siebie, parcie na preparaty jest duże bo czas badań się kończy, niebawem będą wyniki analizy, skutki itd. Co raz więcej ludzi i lekarzy widzi że coś jest nie tak, i powtarzam kolejny raz, nikt nie chce brać za jakiekolwiek skutki poszczepienne odpowiedzialnosci, a jest ich co raz więcej. Wielu już żałuję że przyjęli, bo nic nie dają, a wręcz mają problemy zdrowotne.

Wedle niektórych tutaj niezaszczepieni już powinni ziemię gryźć, Jacus twe wizję nie sprawdzają się.

Z mojego otoczenia więcej ludzi zaszczepionych umiera, oczywiście na choroby współistniejące bo teraz statystyki muszą być takie🤨

To samo jest z grypą, dzwonisz do lekarza jak zaszczepiony to grypa, jak nie to covid i z automatu na testy.

• Like 1
Opublikowano

otóż to. u mnie też taki podział. grypa dla zaszczepionych A kowid bez. u ciotki 3 osoby w szpitalu wylądowały. ale tam to dziwny wirus atakował płuca A nie cowid 

wszyscy po 2 dawki przyjete. 

Opublikowano

Tam jest jeno 600 ludzi w szpitalu jak cire podaje ..

Gdzie to tak? U mnie przy objawach test robią bez pytania o szczepienie. W szpitalu to samo. 3, 5, 7 doba choroby o przebiegu wskazującym na COVID

Opublikowano

Ten lekarz popełnia  taki sam błąd logiczny  który zarzuca swoim przeciwnikom ( twierdzi że ta kobieta straciła przytomność na pewno z powodu szczepienia - nie mając na to dowodów ) 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Johnson&Johnson składa wniosek o ogłoszenie upadłości. Przyczyną masowe pozwy . POGRATULOWAĆ TYM KTO TO GÓWNO DAŁ SOBIE WSTRZYKNĄĆ .

Koncern kosmetyczno-farmaceutyczny Johnson&Johnson dzięki szprycy stał się jedną z największych i najbardziej dochodowych firm na rynku. Mimo to gigant ogłasza upadłość w stanie Karolina Północna.

Już w ciągu pierwszych 9 miesięcy 2021 roku koncern odnotował sprzedaż o 8 mld dolarów wyższą niż w roku poprzednim. Przy zysku w wysokości ok. 16 mld dolarów to wzrost o ok. 30 proc. Obecnie firma jest warta na giełdzie ok. 430 mld dolarów, a jej rezerwy gotówkowe wynoszą 25 mld dolarów.

Mimo to Johnson&Johnson jest obecnie objęta postępowaniem upadłościowym. Prawnicy firmy złożyli w ubiegłym tygodniu wniosek o upadłość w amerykańskim stanie Karolina Północna. Farmaceutyczny gigant próbuje w ten sposób uniknąć miliardowych odszkodowań.   https://nczas.com/2021/11/16/johnsonjohnson-sklada-wniosek-o-ogloszenie-upadlosci-przyczyna-masowe-pozwy/?fbclid=IwAR1CmTH4cQ_df5v4FT4jLgpOBmsoellEGFNyROo3Yi0BGDflWzTVUrMJZ58

Preparat firmy Johnson&Johnson. Zdjęcie ilustracyjne. Zdjęcie: poynter.org

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
2 godziny temu, peugeot napisał:

Ten lekarz popełnia  taki sam błąd logiczny  który zarzuca swoim przeciwnikom ( twierdzi że ta kobieta straciła przytomność na pewno z powodu szczepienia - nie mając na to dowodów ) 

Rozumiem że  wiesz lepiej niż on😎 👍 

Jest już informacja o upadłości firmy Jonson&johnson z powodu ogromnej liczby odszkodowań jakie musi wypłacić pacjentom za skutki uboczne swoich produktów. Na ten fakt też masz pewnie wytłumaczenie🤨

1 godzinę temu, peugeot napisał:

Zrozum w końcu że szczepienie nie zabezpiecza w pełni przed chorobą i  wywołuje również skutki niepożądane .

A usłyszałeś od kogoś kto podaję ten preparat takie info? Ja nie.

Opublikowano (edytowane)

No i pewnie pobijemy rekord tamtej jesieni . 'a przypominam w tamtym roku nikt pogryziony nie byl .

I pyk , znow wsrod znajomych , wygrany zakladzik , tym razem bede sie delektowal darmowa whisky 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Mylisz się   , nie wiem czy częściej niż zwykle  występują  nagłe zgony wśród sportowców . Nie słyszałem aby występowało takie niebezpieczeństwo częściej niż zwykle . Znam  kilku sportowców uprawiających sporty wytrzymałościowe i oni coś by wiedzieli .

Sportowcy często wysilają organizm do granic i  nieraz  kończyło się to tragicznie . Niektórzy pomagają sobie dopingiem co zwiększa ryzyko . .

Edytowane przez peugeot
Opublikowano

Na szczęście w naszej szkole dyrekcja jest normalna i szmaty nie są wymagane na zajęciach a dzieci szczęśliwie chodzą do szkoły.

Opublikowano (edytowane)

I co Ywa , bedzie przymus ??? bo sie troche żle dzieje ... :(

Edytowane przez V12
Opublikowano

V12 Ten przymus jest tylko w tv(nie oglądam i jest normalnie) jako oficjalna walka z c19, która musi być okazana na arenie międzynarodowej, jako że jesteśmy oraz inne kraje  pośrednio podlegli pod światowy bank; konspiracyjnie nieco udajemy; a to, że niektórzy naiwnie w bajki wierzą ich sprawa; my przynajmniej mamy od początku uniwersalną prawdziwą świadomość, o czym już Pan dr wspominał, że jest to wybór między życiem a śmiercią/podległością, więc niech spadają na drzewo demony. Jak im czasem w komentarzach z grubej rury piszę: "Won z produktem lokowanym!" to cenzura😇

Opublikowano
20 godzin temu, peugeot napisał:

Zrozum w końcu że szczepienie nie zabezpiecza w pełni przed chorobą i  wywołuje również skutki niepożądane .

Widzę że zmieniasz front,przecież na początku głoszono zewsząd że szczepionka zabezpiecza przed zarażeniem,chorobą,okazuje się że przed niczym nie zabezpiecza i nie chroni.To po co się szczepić?

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

Widzę że zmieniasz front,przecież na początku głoszono zewsząd że szczepionka zabezpiecza przed zarażeniem,chorobą,okazuje się że przed niczym nie zabezpiecza i nie chroni.To po co się szczepić?

Żeby taka firma mogła zarobić miliardy na szprycy bo to zaplanowane było kilka lat wcześniej teraz realizowane ale to do ludzi nie dociera .

Bywam często w Chełmie , Zamość i inne miasta mało kto chodzi w maskach i jakoś nic nie wynika jest dobrze .

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Ywa napisał:

V12 Ten przymus jest tylko w tv(nie oglądam i jest normalnie) 

jak ja nie robie u kogoś to , te regulacje co moga wejść to mnie moga ... wiesz :)

ale zawsze może być gorzej .

Edytowane przez V12